- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10881 üzenetére
DS=B370 Akkor nem kell háborogni, amit én már sejtettem, hogy user hiba DS-re feltenni SS Rom-ot és utána még csodálkozni, azt nem kellene...
Így aki ezt a szoftvert valaha is használta, az így járt.
Senki nem fog így járni mert előtte el olvassa a dolgokat..B160 fent. Ha innen frissítem, akkor megint test-keys lesz belőle szerintem.
Gyáva népnek nincs hazája mondja a közmondás. Igen az lehet, ha megint nem a meg felelő RollBacket tettél fel..
Azt mondom, hogy akkor csinálj valamit. ha tudod is mit csinálsz ha nem vagy tisztában a dolgokkal akkor inkább hagyjad..... Jelzett az OTA? Mert ha nem akkor megint test_keyes lesz.. főleg az XDA-s sz....tól....
Egyébként most néztem meg XDA-n, hogy a Firmware Finder csinálja ezt, ami logikus, hiszen egy "Beta" vagy "Test" fázisú ROM-ot rak fel.
Ja azt nem írták a nagy XDA-n, hogy ez nem az FF hibája, hanem user hiba...... Nem az XDA-ra és aFF-re kell fogni, mivel te hibáztál egy DS-r fel tettél egy SS-ra való ROM-ot és még várod a csodát???
Te mindent jól csináltál????
-
robi64
aktív tag
válasz
eladogeppc #10881 üzenetére
Totál nincs igazazd,te vagy a hibás.
Hogy tetted fel DUAL-ra SINGLE simes ROM-ot,ezért lett C900 Global.
Utánna csak is bajok kehettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő