- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bluerain #13981 üzenetére
A Hálózatok szegmensben van. Ahol a sok wifis beállítgatás is van.
Beállítások-->A telefonról-->Build (sokszor nyomogatni)-->vissza a beállításokba-->alul ott lesz a fejlesztői lehetőségek-->Hálózatok részben lesz egy Korábbi DHCP kliens használata (Lollipop DHCP kliens használata az új Android DHCP kliens helyett)
Nekem ott van. És úgy emlékszem gyári rom alatt is ott volt nem csak az Arrow ROM alatt. Természetesen Android 6-nál. -
Anonymus95
senior tag
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bluerain #13480 üzenetére
Ezt szerintem nem nagyon tudod megcsinálni. Eleve az a cél, hogy a frissítést meg se találja. Ez pedig nyilván internet nélkül bemész a beállítások frissítés menübe és kiveszed az automata keresést. Ez alapján megpróbálhatod ezt a műveletet, úgy hogy internet kikapcs és titkos a frissítés alkalmazás adatait majd bemész az előbb említett helyre és kiveszed a pipákat az említett helyről.
Ennyit tudok ajánlani így hirtelen, amit én is kipróbálnék. -
Anonymus95
senior tag
válasz
bluerain #12746 üzenetére
Nekem nagyon pozitív a 6-os droid.. csipiszkutya meg van áldva azzal a telefonnal..tényleg minden létező sz@r kijött neki és csak problémái vannak a telefonnal. De ez nem vélemény a tényleges valóságra. Ő megszívta..de nagyon..
Viszont átlagban nincs gond. Nekem az akksi idő is javult, egységesebb, rendezettebb a rendszer, stabilabb is..nekem sokkal jobban bevált.
A böngészőn kívül nekem a gyors alkalmazásváltás volt hiány, amit a négyzet gomb hosszú nyomásával lehetett elérni az 5-ös alatt..minden más jó!csipiszkutya
Miért nem költözöl vissza akkor az 5-ös droidra? B300 majd B200 és ámen, élj boldogan! Megszűnne szerintem minden gondod -
csipszikutya
senior tag
válasz
bluerain #12746 üzenetére
ha megfelel akkor ne frissits. jobban merül 6.0 alatt, idegesitö bugok mint. pl. a képernyöfedvény, random ujraindulások és még mindig az, hogy merül és néha brutál be tud lassulni. pl. youtube/twitch közben messenger mint állat be tud lassnulni.
maradj a réginnem sok hsz-em van itt, csemegézz közüllük, 90%ban sirok bennük, hogy nem a legjobb a 6.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon Forbidden West
- Revolut
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest