- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
válasz
i3odnar #14412 üzenetére
Nekem egyszer volt gondom az safetynet-el. A ROM telepítését követően nem volt gond, de egy frissítést követően a safetynet sikertelen lett. Ezt a magisk frissítése és a csomag néhány verziós frissítése megoldott. Viszont ami ezt követően jött haza vágta az egész rendszert. Jött megint frissítés a magisk ra és az újraindítást követően egyszerűen nem volt hálózat. Teljesen mindegy mit csináltam, töröltem, frissítettem, újraindítottam.. semmi nem használt.
TWRP ből visszaállítottam a mentést és helyrejött. Azóta nem frissítettem a Magiskot. Ennyit tudok erről a témáról sajnos. -
Anonymus95
senior tag
válasz
i3odnar #14406 üzenetére
Szia!
Jól gondoltad!
Még van olyan ember.
Szuper! Ezt szerettem volna ajánlani. A te kérésedre pontosan van egy ROM. Magisc Arrow B398
Magisc, Vipre4 (brutál hangzás, komoly hangszínszabályzó, rendszerszintű), reklám szűrés rendszerszinten, hívásrögzítő, és még sok más. Talán már van újabb B számú változata is.
Üzem időben abszolút normális, de ha mindent beállítasz, lekapcsolod ami nem kell, törlöd ami nem kell, vagy root lévén felteszel néhány appot pld greenefy stb. Jól beállítva, ezzel is növelheted az időt.
Én a telefonomat legutóbb ezen hagytam, mióta javasolták itt a fórumon és így vonult nyugdíjba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Keresünk dokkolókat
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest