- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassio1987
tag
válasz
Skimaster #1614 üzenetére
Nézd, a telefon az akku menüben az elfogyasztott energia statisztikáit bontja le % kijelzésre, hogy melyik alkalmazás/folyamat az elfogyasztott energia mennyi %-át használta el. Ezt a % jelzést nem tudod 0-ra szorítani... ez minden esetben összeadva 100% lesz. Ha kilövöd, hogy a google alkalmazások ne egyék meg azt a 36%-ot akkor azt a %-ot más alkalmazás / folyamat fogja átvenni. Ez a menü nem azt mutatja, hogy mennyit merült a telefon, hanem lebontja, hogy a merülésért mi felelős és mekkora mértékben. De a felsorolt folyamatok összeadva mindig 100%-ot fognak mutatni. Ezen kár agódni. Ha minden vackot sikerülne is lelőni és ne fogyasszon semmi semmit csak maga az android rendszer menjen akkor meg arra mutatna 100%-ot. Most nem merül a telód, örülj neki
-
Synaptic
senior tag
válasz
Skimaster #1614 üzenetére
Amennyiben reggel is 100% volt a töltöttség , akkor nem mindegy hogy az elfogyasztott 0-1% akksi időnek mi vitte el a 36% - át ?
Én most tartok 1 nap 6 óránál wifi + bluetooth folyamatosan ment , és 60% os az akku.Egy triviális de számomra érthetetlen jelenséggel találkoztam. Ha átállítom az értesítési hangot bármire , bejövő sms érkezésekor ugyan az a tmobilos hang szólal meg. Az email hang az változik.
-
BandiT85
aktív tag
válasz
Skimaster #1572 üzenetére
Nagyon egyszerű erre a megoldás. Google beállításokban kb mindent kikapcsolni. Ez után már nem lesz állandóan ébren a telefon kikapcsolt képernyőnél. Változást nem tapasztaltam ezután a telefon működésében. Gps stb ugyanúgy megy, szinkronizálás szintén.
Ezenkívül wifi-t is ki kell kapcsolni, az miatt is fel tud ébredni pár program. Éjjel (személy szerint) úgyse szeretnék emailt és fb üzeneteket fogadni.
Remélem másnak is beválik, így nekem éjjel 2-3%-ot merül nagyjából.
-
ataman
aktív tag
válasz
Skimaster #1581 üzenetére
Itt valakinek a SIM-kártya csere segített az akku-problémán.
-
Cassio1987
tag
válasz
Skimaster #1581 üzenetére
Nálam cella készenlét 4% android rendszer 6% (állandó aktív 4g) nálad nagyon túlzóak az adatok. Mi más van még rajta az akku használat listádon és azok hány%-ot fogyasztanak? Független teló 170b rendszer van rajta. Inteligens energia mód. Nekem repülős módban egy éjjel 1-2%-ot merül. Nálad valami tutira nem kóser.
-
rejtettlampa
tag
válasz
Szia! Nekem nincs éjszakára repülős módban, viszont minden más (wifi, mobilnet, gps, BT) inaktív. Programok nem futnak, bár pár alkalmazás védett módban van, szóval a háttérben lehet, hogy fut. Energiagazdálkodási sémának a teljesítmény mód van beállítva. A telefonomon B200-as rom van. Így egy éjszaka alatt kb 2-3%-ot merül! Szerintem ez a normális. A tiédnél valami nagyon szívhatja az akkut! Nappali használatban hogy bírja az akku? Ott is nagyon hamar merül?
-
pepetech
őstag
válasz
Volt sonym,asusom,htcm,samsungom,nokiám, iphonom. Soha nem volt egynél sem hogy csak 1%-ot merült volna egy este alatt.álltalába 8 órát alszok ha 8 óra alatt 1%-ot merülne akkor munka után kb 95%-on lenne délutánra
. De ilyen nincs. Aki az ellenkezőjét állítja az hazudik vagy nem hasznalja a telefonját egyálltalán.
-
Black&White
addikt
válasz
Skimaster #1576 üzenetére
B134-et letöltöd. PC-n kicsomagolod a zip fájlt.
Az így kapott dload mappát, benne az update.app fájllal rámásolod a külső sd-re.
Telefon kikapcsol.
Egyszerre nyomod a hang le, hang fel és power gombokat amíg meg nem jelenik a boot logo.
Itt elengeded a powert, de csak azt.
Aztán pár másodperc múlva elindul a flash.
Ez a módszer formázza az összes partíciót, minden adat elveszik a belső tárolóról. -
Bópapa
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Energiaital topic
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest