- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Zsöti90 #14084 üzenetére
Irány a József Körút. TMX kirendeltség csak, de helyben javítanak. Szar volt az egy hetes teloban az akkum lenyomta a Honor 8 ragasztót hátulját, három nap alatt új akku, új hátlap, új hátlapi keret ujjlenyomat olvasó.
József körút Huawei Center for president! Nem keverendőek a TMX-szel, hiába hivatalosan hozzájuk tartoznak mint alvállalkozó!
-
törölt tag
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Zsöti90 #9500 üzenetére
Igen,de nem szabad a telekomosra rá frissíteni ezt, mert a buld helyett GRACE lesz és az OTA sem fog működni.
Frissebb rom akkor lesz, ha a Telekomos romból kilépsz és a függetlent teszed fel. Az is hivatalos, csak nincs tele a Telekom appjaival, boot logó stb. Sűrűbben jönnek ki újabbak belőle. És nem baj, hogy T-mobilos vagy, fellehet tenni a független romot. B370-et érdemes és arra jön B382. De ha egyből átváltasz most erre, akkor állítólag valami nem lesz jó..OTA-n nem fognak jönni a frissítések.. vissza kell tenni a B170-et, megvárni amíg frissül B200-ra és úgy a B370-et feltenni.
De ha neked így is jó, és nem tapasztalsz hibát, akkor maradhat az is. -
Anonymus95
senior tag
válasz
Zsöti90 #9493 üzenetére
Majd befog állni, de javaslom, hogy nézd át a 'védett appokat és tilts le mindent , csak azt hagyd meg ami kell. Nfc, gps stb kapcsold ki, állítsd az akkut intelligens módra és akkor javul az időd
automata frissítést kikapcsolni, ami nem kell alkalmazás meg tiltsd le.
Milyen build számú romot tettél fel?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Zsöti90 #9453 üzenetére
Ár érték arányban jelenleg a P8 szerintem a legjobb Androidos telefon. Sokat gondolkoztam a cserén én is, de rájöttem, hogy majd csak akkor fogok váltani, ha már VR valami érdemeset tud nyújtani telefonokon is.
- Next S díjcsomagot nem ismerem, én ennyit tudok segíteni döntésben. Ha most vennék telefont megint a P8-at venném (ennyiért).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest