- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angulo
tag
Sziasztok, nem tudja valaki, hogy melyik alkalmazást kell ahhoz használni, hogy a Facebook névjegyek szinkronizálva legyenek a telefonkönyvben? Válaszokat előre is köszönöm.
-
Angulo
tag
Látom az új 370es rommal még mindig nem sikerült megoldani a Facebook névjegy szinkronizációs problémát.
-
Angulo
tag
Én is telepítettem a 370-es romot telekomosra, mert már használhatatlan volt a recsegés miatt. De ez sem tökéletes, a huawei wear nem csatlakoztatja a talkband b2-t sehogy sem, a témák menüpont alatt csak a már letöltött témák elérhetőek, újat nem lehet letölteni. Nem tudom h ezek a rom hibái vagy valami beállítás felett elsiklottam esetleg
-
Angulo
tag
válasz
Dávid Balázs #6837 üzenetére
Eddig működött az 5.0ás rendszerrel ugyanez a tok. Kesztyű mód és az intelligens tok be van kapcsolva, sehogy sem megy, szóval nem tudom mi lehet a baj.
-
Angulo
tag
válasz
stnorcy #6817 üzenetére
Huawei oldaláról töltöttem le. Sd kártyás módszerrel telepítettem. Készítettem bizt. Másolatot, majd a telepítés után factory reset és visszatettem a biztonsági másolatot. Kb egy óra volt az egész.
A telfon tokommal viszont nem működik az új rendszer. Az 5.0 nál működött, a 6.0nál nem érzékeli az érintést. A tok ugyanaz. Nilkin ablakos tok, plexis. -
Angulo
tag
Végülis lefrissítettem a telefont. Telekom b323. Jópofa az új szoftver, nincs recsegés, témák is jól működnek, kamera új funkciókat kapott, bejövő hívás által lehúzódó sávban jelenik, meg, ami jól jön, ha éppen dolgozok vmit rajta. szóval egész jó lett. Üzemidőt nem tudom még. De a facebook névjegyzék szinkronizációt továbbra sem sikerült megoldani. Ugyanúgy nem jeleníti meg a neveket, mint eddig.
-
Angulo
tag
válasz
#86973952 #6408 üzenetére
A B196-os. Láttam a linket, köszi, csak gondoltam megúsznám a mókolgatást és a Hisuite-al felmegy automata módon. de ezek szerint ez nem fog menni. Eddig minden készülékem automata módon frissült, sose kellett manuálisan megoldanom. Annyira nem fontos a frissítés, hogy manuális telepítéssel legyaluljak mindent a telefonomról.
-
Angulo
tag
A Hisuite progival nem frissül(telekomos a készülék). Rákattintok az update gombra, teker,teker gondolkodik, a check for updates felirat ott van, de nem csinál semmit. Hibát sem ír ki. Pedig elérhető a telekomos frissítés...
-
Angulo
tag
Sziasztok, tud valaki segíteni, hogyan kell a facebook fiók kontaktjait szinkronizálni a meglévők mellé? Mindegyik szinkronizálása működik, gmail, viber stb., de a facebook vmiért sehogy sem.
-
Angulo
tag
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám, hogy a telefon névjegyzékbe sehogy nem tudom rábírni hogy a Facebook névjegyeket szinkronizálja és megjelenítse. Minden más fiókot szinkronizál, de ezt nem. Van 5lete vkinek mi lehet a probléma? -
Angulo
tag
Sziasztok!
Én nemrégiben cseréltem le az LG G3-at egy P8ra, mert elegem lett a rövid, botrányos üzemidőből és a használhatatlan laggolós rendszerből és abból,hogy egy év alatt háromszor kellett szervízbe küldeni. Eddig kiválóan muzsikál a P8, elegáns és rendkívül felhasználóbarát a UI.Kiváló ár/érték arányú telefon és tele van apró és fontos okossággal, ami élménnyé teszi a használatot. Korábban sose gondoltam volna hogy pont egy Huawei telefonnal leszek ennyire elégedett. Viszont lenne két dolog amit eddig nem találtam és kellene a segítség. Az egyik, belehet azt állítani, programozni a telefont, hogy például haza érve módosul a hangprofil és bekapcsol és csatlakozik a wifire?Illetve nem találtam sehol azt,hogy töltés közben mutassa például az órát, más telefonnál álmodozás néven fut a dolog azt hiszem. Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest