- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Nekem is tulajdonképpen bontatlan. A telefonhoz adta a telekom, csak kibontottam megnézni, hogy mégis milyen. Lehet akkor lejjebb viszem én is az árát. Hátha valaki úgy kedvet kap hozzá... amúgy headsetként tök jól működik, bár az én pici fülembe egyáltalán nem tudom fixen beledugni
-
rejtettlampa
tag
Próbáltam letölteni a B132-t a Huawei oldaláról, de valamiért nem tudom letölteni! Hiába indítom el a letöltést, csak a hátralévő idő ugrál, de a letöltött bite-ok nem nőlnek, nullán marad! B170 szintúgy! További ötletek?
Kezdek kicsit kiakadni már, hogy minden próbálkozásomnál van valami gond! Áááá...
-
rejtettlampa
tag
Képzeld vettem a fáradtságot és elolvastam, miután nem tudtam mi lehet a baj! Az alapján jöttem rá, hogy mi a hiba! Csak tudod Promi nem írta oda anno, hogy ki is kell csomagolni a dolgot és én az alapján csináltam a lépéseket!
Amúgy meg nem görcsöltem, csak feltettem egy kérdést, mert elakadtam. Szerintem azért van ez a fórum, hogy ilyen kérdéseket is tehessünk fel, nem?
-
GAPZC96
csendes tag
Sziasztok.P8 kártyafüggetlen 5.01-el 10 percenként ujra indul,csak azt veszem észre hogy ujra a pin kodot kéri. ha a memoria kártyat belerakom akkor szinte folyamatosan ki be kapcsol.Fél oranként altalaban le is fagy ugy hogy semmit nem lehet vele kezdeni csak factory resetre reagal.esetleg valakinek valami hasonlo hiba jelenség és a megoldasa...köszönöm szépen
-
jano_77
nagyúr
Köszi és ezt a sokat mind ki is lehet Mo-n használni?! Illetve egyéb oldalakon azt olvastam, hogy a Honor7 az amelyik pont hogy tudja a dual sim-es megoldást, úgy, hogy mindkettő sim aktív ráadásul!? Itt pedig meg sincs említve a dual sim a Honor7-nél? Melyik akkor a kamu vagy téves infó!?
-
-
-
-
Joe-Soft
tag
Szia!
Köszönöm a válaszod.
Próbáltam feltenni a Go Launcher-t, de azzal a dologgal szembesültem, hogy biza ez a EMUI felület nem enged más felületet alapértelmezettként elfogadni. Ha elindítom a Go Launcher-t megy szépen, de nem lehet beállítani alapértelmezettnek, a rendszer nem engedi.... Szerintem ez eléggé lekorlátozza a felhasználókat ilyen téren... -
theo_76
aktív tag
Azért hülye nem vagyok. :-) De mint írtam letölthető a gari és nyomtatható. Vagyis ha a ajándékba kapja, akkor az ajándékozót meg lehet kérni, hogy töltse le, és nyomtassa ki, és már is van gari levél. De ha más nem, akkor a fogyasztó védelmet kell megkérdezni, hogy ilyen esetben hogy lehet érvényesíteni, ha még mindig kötekednek.
-
V.Stryker
nagyúr
Engem azért b@sz az ideg, mert tegnap feltettem a hátuljára a fóliát, ami csak az optikánál van kivágva, a ledeknél nincs és így is szórj a vakufényt bele a képbe.
Aki nem értené... ha a készüléken egy vastagabb tok van (pl. bőrtok), akkor az az 1 -2 miliméter magasítás már elég neki, hogy sötétben fotózva vakuval szarok legyenek a képek, mert beleszorja a fényt a képbe. És ugyanezt most csinálj ezzel a hátlapi tempered glass-al is, csak kicsit kevésbé, de így is szar.
Tapasztalt már valaki hasonlót?
-
theo_76
aktív tag
Mivel elektronikusan van tárolva, így az letölthető, kinyomtatható. A garancia szervíznek el kell fogadnia. A vásárlás helyszínére meg eleve nem tudod vissza vinni, mivel neten rendelt eszközről van szó. Eleve a vásárláskor leírják, hogy nyomtatott formában nem küldenek már ki gari levelet.
-
theo_76
aktív tag
Ha szolgáltatónál, neten rendeli, akkor a garancia elektronikus úton van tárolva, és ezt elvileg a szervíznek is tudnia kellene, bár tény, hogy néhány helyen ezt nem tudják még maguk a szolgáltatók sem, és szégyen szemre a központot kell felhívni, hogy rakjanak rendet a boltjaikban...
-
Promi
aktív tag
1. Letöltöd a ma kijött GRA-L09C900B300 rollback from Android 6.0 -t (177MB). Memkártyára rakod a dload mappába, és a szokásos 3 gombos módszerrel bekapcsolod a telefont. Miután végig ment teló újra indul.
2. Letöltöd a GRA_L09_Europe_GRA-L09_C432B200 Full Version 1.7GB. (valszeg a B170 -el is működne, de itt már nem kell még updatelni a B170-ről B200- ra). Törlöd a memkártya /dload/UPDATE.APP -ot, és bemásolod a B200 asét. 3 gombos indítás, és voálá végre jó.
-
theo_76
aktív tag
Már nem küldenek email-ben bootloader nyitót... Innen kell kérni: https://hwid5.vmall.com/oauth2/portal/cloud_login.jsp?lang=en-us&validated=true&service=http%3A%2F%2Femui.huawei.com%2Fen%2Fplugin.php%3Fid%3Dhwlogin%3Avalidate%26ru%3Dhttp%253A%252F%252Femui.huawei.com%252Fen%252Fplugin.php%253Fid%253Dhwdownload&loginChannel=22000000&reqClientType=2023&adUrl=http%3A%2F%2Femui.huawei.com%2Fen%2Fsource%2Fplugin%2Fhwlogin%2Flogin.php
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest