- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Úgy néz ki, hogy én is egy ilyen szép teló gazdája leszek - ha az égiek is úgy akarják - ugyanis a Mobilkereskedes.hu oldalon megrendeltem egyet a tegnapi nap során. Persze most nincs ügyfélszolgálat, így csak január 4-én kezdik meg feldolgozni az ünnepek alatt leadott rendeléseket, így januárig biztosan várnom kell sajnos.
Ismeri esetleg vki az oldalt, van tapasztalat velük kapcsolatban? Azért kérdezem, mert az van a vásárlási információk között, hogy ha 72 órán belül nem hívnak fel a visszaigazolás miatt, akkor elvileg semmis lesz a vétel!?
Ilyen esetben - ünnepek - gondolom ez nem vonatkozik!? Illetve mennyire rugalmasak? Ugyanis véletlenül a Titanium Goldot rendeltem, de jobban örülnék egy Titanium Grey-nek, szerintetek módosíthatom a rendelést?
Másik dolog, hogy olvasom, hogy mindenki ROM-ol, pakolgatja ide-oda a B200, B300, stb ROM-okat. Érdemes lecserélni, megbolygatni a gyárit, amivel megkapom?! Mennyire veszélyes művelet a ROM-olás? Korábban volt már Androidos készülékem - ZTE Blade - a mostani WP előtt, de az már 3-4 éve volt, kiestem ezekből a műveletekből.
Illetve érdekelne, hogy mik a tapasztalatok akksi idő terén? Nem a laborban mért papíron olvasható adatok érdekelnének, hanem a használat során tapasztaltak? Én nem vagyok az a HARDCORE telefon "buzi", így inkább telefonálás, sms, email szinkronizálás és időnként némi internetezésre használnám.
Köszi előre is a válaszokat, segítségeket.
-
jano_77
nagyúr
Köszi és ezt a sokat mind ki is lehet Mo-n használni?! Illetve egyéb oldalakon azt olvastam, hogy a Honor7 az amelyik pont hogy tudja a dual sim-es megoldást, úgy, hogy mindkettő sim aktív ráadásul!? Itt pedig meg sincs említve a dual sim a Honor7-nél? Melyik akkor a kamu vagy téves infó!?
-
jano_77
nagyúr
Ez vagy a Honor 7 a jobb készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest