- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
lalyoska #2982 üzenetére
A sufi bolti garancia miatt olcsóbb...
A kamera f/2.0, vannak a piacon jobbak is. A kijelző idő semmit nem mond, 3G/4G/WLAN/GPS/BT folyamatos használata mellett egy munkaidőt kibír, de ebben a kategóriában ez nem meglepő..."Engem az ilyen 3gyári garancia nem igazán érdekel"
Abban a pillanatban, amikor majd 1-2 hónapot vársz a javításra és egy hazai sufni/otthoni gányolás után sz@rul kapod vissza a készüléked és hiába mész vissza a boltba reklamálni, le sem sz@rnak, na majd akkor érdekelni fog, hogy mit is jelent a normális garancia...
-
Wa2x_
veterán
válasz
lalyoska #2980 üzenetére
Simán bírja, nekem még másfél napot is. Előnyei az összeszerelési minőség, az anyaghasználat, a kijelző (persze nem egy amoled), az EMUI, kamera sem rossz, csak tudni kell használni, éjszakai képekhez különösen jó. Egyben az egész a csomagolással együtt egy tökéletes prémium hatást kelt és persze az is.
-
ataman
aktív tag
válasz
lalyoska #1524 üzenetére
Tegnap este megnéztem egy 2 órás filmet a P8-on. Nem full HD, csak 720x300-as felbontású (Mad Max Fury Road), a belső tárhelyről lejátszva, de folyamatos Wifi kapcsolat mellett. Kb. 25-30%-ot esett akksi feltöltöttsége ez idő alatt. Nem szoktam filmet nézni, fogalmam sincs mennyire energiazabáló általában egy filmnézés, de ezen meglepődtem. Többre számítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest