- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gegekutas
aktív tag
válasz
Anonymus95 #11018 üzenetére
A telefonnal együtt vettem az intelligenstokot is a Tnél,tavaly decemberben.Mind az 5-ös droid,mind a 6-os droiddal tökéletesen müködik.A zenelejátszó bekapcsolt állapotában a kisablakban mutatja a cd borítót is,ugyanúgy lehet oldalra lapozni mint a rendes képernyőn,kettő ablakot mutat.
Ilyen tokról van szó: -
szemesi69
addikt
válasz
Anonymus95 #10977 üzenetére
Meg van, rá kerestem köszi
Murdock1981 neked is köszi
-
szemesi69
addikt
válasz
Anonymus95 #10974 üzenetére
Oké, esetleg link, ahonnan gyorsabban lejön, mint a fiderrel? Nagyon meg köszönném
Közben megtaláltam, köszi
A kereső a barátom
-
Murdock1981
tag
válasz
Anonymus95 #10957 üzenetére
Macropinch időjárás, mióta van okostelefonom, ez is fel van rakva. De a vibernel is ugyanilyen gondom van.
-
Murdock1981
tag
válasz
Anonymus95 #10955 üzenetére
Előző telefonon hasznaltam 6ot és 7et is, nem volt ilyen gondom. Mondjuk együtt tudok élni vele. Majd rájövök 😃
-
Murdock1981
tag
válasz
Anonymus95 #10951 üzenetére
De eddig mindig a hőmérsékletet jelenítette meg, most meg csak az ikon. Vibernel eddig egy fehér telefon kagyló volt, most annak is az alkalmazás ikonját mutatja.
-
gianone
őstag
válasz
Anonymus95 #10882 üzenetére
Nem véletlenül van srk-ban a P8 OEMInf:
P8 Lite meg nincs.
Ha nem látjátok, higgyétek el.
Egyébként én értem, hogy jó dolog tanakodni, érdekes, izgalmas, de mindig hangsúlyozzátok, hogy ha az adott készüléken nem kipróbált módszerről van szó. Ennél sokkal inkább, és hogy ez mélyvíz, és lehet tégla a vége. Vakmerő gyerekek és nem gyerekek is olvasgatják a fórumot.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Anonymus95 #10899 üzenetére
"Hidd el..ezért nem vész el a garancia. Sőt, még rootal sem."
A furcsa az, hogy a root-olásra konkrétan rákérdeztem és azt mondták, hogy ugrik a garancia. :-( A vicces az, hogy régebben meg egy tök függetlenként vett Alcatelt vittem hozzájuk, amit root-oltam. Akkor ebből nem volt gond, gariba javították a készüléket, pedig nem is itthon vettem. :-P Lehet, hogy lenne különbség ebben gyártmánytól függően ?
-
lumpika
tag
válasz
Anonymus95 #10903 üzenetére
Áá megvan a szerk köszi, a témákat akkor sem találom
-
szemesi69
addikt
válasz
Anonymus95 #10899 üzenetére
Köszönöm
-
ataman
aktív tag
válasz
Anonymus95 #10888 üzenetére
Kedves Mindenki!
Anonymus95 volt olyan kedves és készített egy friss és rövid "gyakran ismételt kérdeseket". Bekerült az Összefoglalóba. Köszönet neki!
Másrészt, mivel topicgazda is volnék megkérek mindenkit, hogy a fórum témájához kapcsolódó beszélgetéseket folytasson itt, az offtopicot szorítsuk le a lehető legkisebb szintre. Legyen ez a fórum a P8 témakörében a lehető legszakmaibb, segítő közösség!
Köszönöm Nektek!
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Anonymus95 #10841 üzenetére
Ez így van gondolom, de az Én P8-am Telekomos és nem független. Persze nem tudom vannak e érintkezők második simhez, soha nem néztem.
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #10828 üzenetére
Isten ments a bajtól. Nem építkezek én, hogy kelljen tégla.
De az tény, hogy az sd foglalatban is ott vannak a sim erintkezők, ha bevilágítasz valami erős fénnyel láthatod magad is. Inkább várok még, ha járható az út, valaki előbb-utóbb úgy is kitapossa. Sz'al inkább csak hangosan gondolkoztam egy kicsit.
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #10826 üzenetére
Külföldi fórumokon olvastam, hogy mindegyik dual-simes csak szoftveresen tiltva van a 2. foglalat. Ezek szerint kacsa. Kár érte, nagyon tetszik a telefon, de így nem tudom megtartani. Köszönöm neked is a választ!
-
válasz
Anonymus95 #10794 üzenetére
Jól átszerkesztetted közben... még 1x: összefoglaló lenyit, ott pirossal szoftverfrissítés link, ott pedig nagy betűkkel Magyar Huawei letölthető buildjei. Sokan itt kezdik, mert az összefoglaló is ezzel kezdi. Na ide kellene kiírni, hogy ne azt töltse a delikvens, mert nem lesz fain. De mindegy, nekem 8.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Anonymus95 #10807 üzenetére
+ (#10803) ShadowBeast
Köszönöm a válaszokat!
Próbálgatom a dolgokat, szokni kell még. -
Rasnac
aktív tag
válasz
Anonymus95 #10805 üzenetére
Ment a PM
Köszi
-
ShadowBeast
újonc
válasz
Anonymus95 #10801 üzenetére
Határozottan mondhatom h igen.
Képben vagyok. Most meg pláne.
Csak a múltkori bakim miatt nem tudtam hogy előre vagy hátraÉn teljesen megvagyok elégedve a fülessel, gyári zene lejátszót használok.
3 pólusó füles is mehet nyugodtan.
Az alkalmazásokat én mappákba rendeztem. Csak húzd őket egymásra. -
ShadowBeast
újonc
válasz
Anonymus95 #10799 üzenetére
Köszi
-
ShadowBeast
újonc
válasz
Anonymus95 #10797 üzenetére
Ömmm... Telekomos
C150B323 volt az előző
Ha most B392-t akarok mehet direktbe?
vagy rollback? -
válasz
Anonymus95 #10794 üzenetére
-
válasz
Anonymus95 #10771 üzenetére
Kinyitod az összefoglalót, nagy pirossal Szoftverfrissites stb. megnyitása után az első pont a Huawei magyar buildjei. Szóval nem minden esetben az a baj, hogy nem olvas összefoglalót, inkább az, hogy olvas. Jó lenne ezt ott is jelezni, hogy ne onnan töltse le az user - mint ahogy én és még sokan mások. Nem nagy gond, de egy óra felesleges nyomkodástól kímélné meg magát az ember.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Anonymus95 #10789 üzenetére
Elindítottam a letöltést. Sajnos valamiért baromi lassan szedi lefele, a kis kör kijelzőnek még csak a negyedénél tart a letöltés csík, pedig már vagy fél órája megy.
Ez el fog tartani egy darabig.. -
AthlonXP
őstag
válasz
Anonymus95 #10777 üzenetére
Oké. Feltettem a telóra a a progit, a fizetős változatát.
Talált is romokat, rögtön az első két találat 392-es. Az egyik OTA, a másik FULL verzió.
Melyiket érdemes, vagy mindegy ( gondolom tartalomra ugyan az, csak a telepítés módja változik )?
A FULL verziót előbb leszedi és utána indít ( és így meglesz a telepítő később is ), az OTA közvetlenül netről megy, vagy ez hülyeség?Egyébként tegyek SD kártyát a telefonba, vagy ezzel a módszerrel nem kell?
Egyébként ez a rom száma: GRA-L09C432B392
-
zolee06
tag
válasz
Anonymus95 #10785 üzenetére
ilyet nem találok , egy macska játszik egy gömbbel most rajta ez meg mi lehet ??
-
zolee06
tag
válasz
Anonymus95 #10783 üzenetére
Rákattintok continue download de semmi
-
zolee06
tag
válasz
Anonymus95 #10781 üzenetére
hm mire gondolsz,milyen gombok?
-
AthlonXP
őstag
válasz
Anonymus95 #10771 üzenetére
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Anonymus95 #10743 üzenetére
Tegnap reggel 6-tól használtam és este fél 11-ig merült 50%-ra az akksi és 3,5 óra kijelzőidő lett addig. Még B336-on.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Anonymus95 #10742 üzenetére
Akkor bírja majd nálam is, köszi!
-
lumpika
tag
válasz
Anonymus95 #10739 üzenetére
Köszönöm így már egyértelmű, lehet hogy android 6- már nem megy a tvhez csatlakozás routeren keresztül csak közvetlen wifin?
-
lumpika
tag
válasz
Anonymus95 #10735 üzenetére
Nagyon láma lehet, de a 300 után a 170 nem egészen egyértelmű:üdv
-
lumpika
tag
válasz
Anonymus95 #10729 üzenetére
Köszönöm, ezek mind mehetnek telefonról is, vagy csak recoveryből?
-
TGa
tag
válasz
Anonymus95 #10727 üzenetére
Most már eltelt fél óra és nem mozdul 5%-ról... újraindítottam és szerencsére újraindult.
Most töltöm a teljeset. Nem SD-re ment, hanem belsőre a dload, lehet ez volt a gond?
A FULL-t próbáljam SD nélkül? -
TGa
tag
válasz
Anonymus95 #10724 üzenetére
előtte nyomtam már egy FR-t, ez nem gond. De hogy kezdem előröl? A power gomb megnyomására azt írja ne piszkálljam mert system crash lesz...
-
hidegen
csendes tag
válasz
Anonymus95 #10715 üzenetére
A nano SIM-et utána vissza lehet rakni micro-s foglalatba valahogyan? S5-ben is akarom még használni...
-
zolee06
tag
válasz
Anonymus95 #10712 üzenetére
Rendben ,köszi még egyszer! Holnap reggel megcsinálom mert lemerülőben vagyok most látom! Mindenképp írok hogy hogy sikerült a dolog!
-
zolee06
tag
válasz
Anonymus95 #10710 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ! Ez,így részletesebben
, kell nekem mert egyáltalán nem értek hozzá nem akarom elcseszni! Akkor megpróbálom a leírtak szerint!
-
zolee06
tag
válasz
Anonymus95 #10705 üzenetére
Igen telóra, akkor megpróbálom a playről akkor!
Ha 5.0.1 verzió van fent és ráteszem a b392 fullt akkor át megy 6.0-ra ?
-
válasz
Anonymus95 #10702 üzenetére
Jól értem, az appal simán lelehet frissíteni, nem úgy ahogy az összefoglalóban van?
-
zolee06
tag
válasz
Anonymus95 #10699 üzenetére
Ok ,köszönöm a választ!
Laikusként és hozzá nem értőként kérdezem,ezeket hogy tudom megcsinálni :
Android 6-ot rá akkor mehet fel rá egyből a B390 vagy B392 FULL verzió.
-
alientroy
csendes tag
válasz
Anonymus95 #10687 üzenetére
Az. Most új előfizetéssel tudnám csak ingyen megvenni de nekem nem kell a move m csak ez a nő átrakta azt mondta ahogy megérkezik a telefon vissza lehet rakni next s a ra. Na nem baj de két előfizetés nem kell. Legalább már be tudtam lépni. Csak nem értem hogy előfizetéssel nem ingyenes új előfizuval meg igen?
-
alientroy
csendes tag
válasz
Anonymus95 #10685 üzenetére
Marha jó beállítottam hogy meglévő előfizetéssel venném erre 35 ezret kér kiszállításkor.
-
alientroy
csendes tag
válasz
Anonymus95 #10678 üzenetére
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal holnap bemegyek. Mondták hogy össze volt vonva a net otthoni telo meg a mobil az aranytárskártya miatt de külön belépés kell. Az otthoni szolgáltatással nem látom a mobilt. Akkor be tudom velük úgy állíttatni hogy mobilvételhez a belépési azonosító a mobilszám a jelszó meg az az 5 számjegy legyen?
-
alientroy
csendes tag
válasz
Anonymus95 #10676 üzenetére
Mindent megpróbáltam semmi se jó neki. Asszem megint telefonálok. A szerződésekben nincs 5 számjegyű szám sehol. Se az otthoni net telefon se a mobil-nál. Teljesen ki vagyok akadva hogy ezért nem fogom megkapni ezt a telot.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #10562 üzenetére
Megmondtam a telefonnak két googlezás közben, hogy a kva nyád' és valami portugál lapon arra akadtam, hogy vissza gomb kb 5mp majd 2x valahová a képernyön tapizni és jo. és müködik. olá képernyöfedvény.
Köszönöm a segitséget!De most egy ujabb bosszuság, mert miért ne....
Beszart a ki/bekapcs gombom, nem müködik. Lezárni lebegö gombbal tudom, feloldani pedig vagy kamerával vagy hivoiceval.
Holnap reggel adom postára a szerviznek. kérdezném, hogy tudom kikapcsolni a telot? Lebegö gombon hiába nyomom a lezárást hossznhosszn, nem dobja fel a kikapcdolást. A szerviz pedig kikapcsolt állapotba kéri.
Meritsem le? -
Thunder86
tag
válasz
Anonymus95 #10551 üzenetére
Szia! És olyankor mi a teendő ha a download végzett, ki is írta, hogy letöltés kész. De ezután a következő lépés ugyanúgy inaktív.. Valaki járt már így? A lista nézetben is azt mutatja az adott fw nél, hogy progress 100% :/
-
Thunder86
tag
válasz
Anonymus95 #10545 üzenetére
Köszi! Egy korábbi HSZ-ben láttam, hogy írtad a factory resetet frissítés előtt. Én is factory reseteljek aztán újra töltsem le az appot majd frissítsek? Vagy mehet így ahogy van egyből rá a frissítés?
-
Thunder86
tag
válasz
Anonymus95 #10545 üzenetére
Nem leszek türelmetlen.. ha ez az akksi issue nem lenne ez is teljesen megfelelne... csak céges telefonként szolgál. Mindennapjaimat a P9-en élem..
Köszönöm a gyors tájékoztatást.. hazamegyek és otthon elindítom a folyamatot aztán jelentkezek.
-
Thunder86
tag
válasz
Anonymus95 #10543 üzenetére
Köszi! Letöltöttem a FW findert, csak kattingassak végig a lépéseken és ennnyi? Onnantól kezdve itt az appon belül keressek majd frissítéseket vagy a telefon frissítés szekciója is értesíteni fog?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Anonymus95 #10516 üzenetére
....vagyis teljes nyugalommal mehetne a 391 a 323-ra is, max factory?
-
Murdock1981
tag
válasz
Anonymus95 #10516 üzenetére
Köszönöm szépen! Már alig várom a pénteket, hogy megrendeljem. Ha el nem fogy addig!
-
milu44
aktív tag
válasz
Anonymus95 #10496 üzenetére
Böngészgettem a netet mert szabin vagyok és találtam egy oldalt ahol a böngészőből való rom letöltést magyarázta el a csávó.
Ez a link:
[https://forum.xda-developers.com/honor-8/how-to/guide-how-to-beta-links-update-zip-t3534004]
Na az ott leírt első lépésnél ahol a teló verzióját kell megadni lecseréltem szeretett p8-unk kódjára "GRA-L09C432" , és lám csodát bedobja a romokat.
Ez a link így módosítva:
http://hwmt.ru/oth/HWFF/info/view.php?find_model=GRA-L09C432
Tehát ahogy észrevettem a Huawei update findert készítő csávók weboldala az ami kidobja a találatokat, ami ugyebár a huawei szerverein keres.
Na tehát ha jó az észrevételem és a meglátásom akkor ez ugyan az mintha az update finderrel töltenéd le a romot, és ha ez igaz akkor ezt is lehetne használni, ha valaki nem szeretne programot használni hozzá.
Remélem jó dolgot találtam netezés közben, ha nem akkor béna vagyok és csak az időtöket pazarlom. -
milu44
aktív tag
válasz
Anonymus95 #10485 üzenetére
Elkezdtem letölteni, utána nyomok egy factory resetet ahogy mondtad.
Én csak attól parázok még hogy előfizetéses a kártyám és nem szeretném ha nagy számlát csinálna nekem.
Ezért is kérdeztem hogy mennyire hivatalos ez a frissítés.
Valami hiba/bug előfordul 6-os android alatt? -
válasz
Anonymus95 #10453 üzenetére
Ok, rollback csomag letöltve. B170-hez meg a 200OTA-hoz kellene link, mert az összefoglalóban nincs/vagy már nem él. A B391 meg gondolom FW Finderrel lejön. Köszönöm.
-
milu44
aktív tag
válasz
Anonymus95 #10482 üzenetére
Nincs valami link ahonnan letölthetném?
Ez hivatalos frissítés?
Gari nem veszik el?
És ha ezt feltelepítem ahogyan írtad akkor nem lesz boot loopos a teló?
Elkezdtem belakni a telefont tehát szokásos programok feltelepítése stb, ez nem zavar be a frissítésnél? -
TGa
tag
válasz
Anonymus95 #10461 üzenetére
Köszi a választ!
-
Venyera7
senior tag
válasz
Anonymus95 #10469 üzenetére
Közben ránéztem és független...
-
válasz
A jelenlegi C150B323 is független - legalább is a tárcsázóba beírt kód után a menüben azt mondja, hogy unlocked. Másik szolgáltató SIM-et még nem próbáltam.
-
Ronam
addikt
válasz
Az előbb néztem, és független a telefon, B200-as ROM van rajta. Akkor mehet rögtön a 391-es?
-
válasz
Anonymus95 #10453 üzenetére
Elolvastam az összefoglalót, az alapján a javasolt Huawei oldalról töltöttem le a ROM-ot, ami a 323-as volt (C900 custommal). Aztán a letöltött ROM mellett lévő Vendort telepítve lett belőle C150. De majd meglépem akkor amit javasoltál.
-
mongoose01
tag
válasz
Anonymus95 #10448 üzenetére
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #10444 üzenetére
De hidd el, hogy létezik. Azokat a romokat cserélgetrm amik itt vannak a leirásba.
A messenger most nincs is rajta a telefonon. Jelen pillanatban a waze-n kivül stock a telefon. Nem tudom már mit csináljak. Természetesen kilöttem a wazet, akkor sem volt jo.
Ha beadnám garanciába, ott vajon honnan raknák rá a sw-t?
Vagy esetleg sima 5-6os droidot rá tudok rakni probaképpen?Akkum most király, tegnap este a hidegbe volt kint az asztalon vagy 3 orát, de nem kapcsolt ki, alig merült, pedig csütörtök reggeltöl nem volt töltön és relative sokat ment a waze is.
-
nessh
tag
válasz
Anonymus95 #10435 üzenetére
Amikor vettem ezt a telót ősszel akkor sem mentette a gugli
B370-re azért esett a választás mert ahogy olvasom arra jön ota-val a 382. (remélem jól értettem)Ja és a játék: Jelly blast
-
imibogyo
veterán
válasz
Anonymus95 #10390 üzenetére
Köszönöm. Én is így gondoltam (igazából már meg is rendeltem, mire ide beírtam), csak megerősítésre vártam, hogy nem csináltam hülyeséget és nincs valami másik (esetleg jobb) ajánlat ennyiért...
-
coffeecold
újonc
válasz
Anonymus95 #10373 üzenetére
Értem, köszi a választ! Akkor lehet így hagyom, legalább így a B370-el már 6-os Android van rajta. Nekem már ez is nagy szó, pár hónapja még a Gingerbread-et használtam a Samsungomon.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Anonymus95 #10340 üzenetére
Nem biztos, hogy a messenger okozza. Tab S2-n pl Messengerrel semmi gond nincs ellenben más appokkal amiknél engedélyezve van, hogy betakarja a többit. Van amelyik hiába van bekapcsolva nem okoz galibát.
Viszont az adott appnak elég egyszer megadni az engedélyeket, vagyis ha egyszer az ember beállított mindent jól akkor többet nem kell vele szívni.
Megoldás: képernyő fedvények között ki kell kapcsolni az esetleges zavaró appokat, minden appot megnyitni amit használ az ember és engedélyezni amit akartok, majd ha ez kész van vissza lehet kaplcsolni a képernyő fedvényben a zavaró appokat (pl. Messenger, Swipe stb..)
-
kiszeb
csendes tag
válasz
Anonymus95 #10359 üzenetére
Csak a huawei wear van, de az csak okosórával müködik. Nekem olyan kell, ami a telefonnal méri a lépést.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #10348 üzenetére
Köszi.
Ugy látom, hogy este muszáj leszek ujra rakni, megint és ugy kikspcsolgatni mindent... -
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #10340 üzenetére
Itt a poén az, hogy tudom mit kell csinálni a messengerrel, ugy is használom a telefont és mégsem... Na nem lényeg, ébresztett a gép
köszi s tippet, de angoloknál már utána olvastam -
kiszeb
csendes tag
válasz
Anonymus95 #10327 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.
-
761219
csendes tag
válasz
Anonymus95 #10299 üzenetére
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #10300 üzenetére
Már eldöntöttem: erről is írok egy blog bejegyzést!
A SU-t még nem tudtam életre kelteni! -
761219
csendes tag
válasz
Anonymus95 #10295 üzenetére
Mindent megpróbáltam de így sem jó.
Valami szervizet nem tudsz,vagy valami szakit itt a fórumon aki p8-at szervizel?
Esetleg imei vagy seria szám alapján nem lehet valahol ellenőrizni hogy garis e még? -
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #10294 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!
Furi ez a telefon! Honor 4C
Megvan a TWRP!!!
A "szokásos gombkombinációkra" nem a recoverybe megy!!! (Hülyegyerekbiztos!!!!!!!!!)
Viszont a kérdés adja magát: a P8 is ilyen módon (ADB-n keresztül) indítható csak recovery módban? (Elvitte a zasszony magával, nem tudom kipróbálni.)
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #10294 üzenetére
Megpróbálom összefoglalni, linkelek egy néhány dolgot majd. (Nem akarom szét OFFolni a topikot.)
Szóval adott a H4C, ami MM-val működik szépen. Berobbant az érintője, értéket most nem képvisel. Jöhet a buhera! - felkiáltással csináljuk a szokásos metódust: TWRP fel, mentés, root, babrálás, újrarakás, HW javítás, okos használat.
Aha: TWRP fel: kell neki a hivatalosan nyitott BL. Semmi gond: Jött a segítség.
Elolvastam, megértettem, megcsináltam a regisztrációt, újra belépve végig mentem az adatok megadásán.
A végén kiírt egy kódsort! Szuper!
ADB letölt, speciális újraindítás után telepítés, felismeri a telefont! Megint pozitív! Kiírja, hogy már telepítve... semmi baj, ez úgyis a ROMolós winfosom.
ADB-ben a parancsok kiadva, lefut minden hiba nélkül, majd újra indul: [link]Eddig minden OK - gondoltam, s itt indul a kálvária, mert a #3251 hsz.-ben lévő kép jön be mindig. VOL+ és POW-re is és VOL- és POW-re is ez a kép jön be.
Ez meg ugyebár nem a TWRP...
Szóval ezért kellene érteni a Huawei / Honor lelkivilágát, mert ez egyenlőre magas mindenkinek.
Köszönöm!
Ha bármi meglátásod van kipróbálom. (Kicsit hektikus az időbeosztásom... most éppen alszanak a gyerekek. Ha felébrednek... akkor este folytatom.
)
-
siobio
csendes tag
válasz
Anonymus95 #10283 üzenetére
Köszi!
-
Deedays
tag
válasz
Anonymus95 #10254 üzenetére
Köszönöm Szépen
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #10258 üzenetére
Szuper!
Mikre nem figyelnek a gyártók!
Köszönöm az infót! -
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #10254 üzenetére
A zseb mód az a véletlen felvétel miatt van nem? Nem engedi a kijelzőt nyomkodni.
A hangerőt nem befolyásolja. -
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #10208 üzenetére
B323-ban is van ilyen.Csak egy kis kiegészítésképp mondom.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Anonymus95 #10208 üzenetére
Eddig valóban erről nem is tettem említést, mert így fel sem tűnt..egy apró kis bosszúságot volt amit konstatáltam a 370-nél aztán úgy ahogy vt el is felejtődött az egész a B380-B382-B391 óta..fel sem tűnt hogy már nem bosszantó..innen is látszik hogy a jó az természetes
Nem túl nagy dolog..de mikor siet az ember valóban belefutottam én is zavaró volt hogy nem bírtam tovább lépni. De mondom..ez már javult. Próbáld ki! Szerintem neked is segíteni fog! És az akksi is jobb lesz! A Viber is hátha rendbe jön..alig lesz gondod már -
rejtettlampa
tag
válasz
Anonymus95 #10198 üzenetére
Nem csináltam resetet, mert nem volt kedvem újra belakni a telefont. De nem most kezdődött ez a dolog, már B321-en is fenn állt régóta, csak nem írtam le itt!
-
atis1224
tag
válasz
Anonymus95 #10189 üzenetére
Köszönöm csak írták többen is hogy ota-n nem nagyon akar jönni valamelyik frissítés
-
turikcsaba
csendes tag
válasz
Anonymus95 #10174 üzenetére
370-en engedélyezve volt mindig is és csak ilyen hébe-hóba jelzett, mint például ma reggel is. Nem nyitottam meg az alkalmazást, viszont mobilnet bekapcsolás után egyből felugrott az üzenet. Meg ha mondjuk ha az app meg volt nyitva, kilépek belőle és rá pár perc múlva írnak, akkor működik minden, viszont ha egy fél napig hozzá sem nyúlok, akkor semmi. Köszi az infót, ki fogom próbálni a 391-et!
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #10164 üzenetére
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Anonymus95 #10164 üzenetére
Azért ezek elég messze állnak a task killerektől. Greenify stb. Régi szép idők amikor még ROMoltam és ilyenekkel foglalkoztam.
-
mongoose01
tag
válasz
Anonymus95 #10150 üzenetére
sajnos semmit nem tudok vele csinálni mert csak a boot logóig jut és ujraindulgat,semmire se reagál-
-
gianone
őstag
válasz
Anonymus95 #10151 üzenetére
Nem maga a verzió zabálja az akksit, hanem a frissítési folyamat hibás.Már amennyire ezt lehet tudni. Tehát ugyanaz a verzió fájlból telepítve lehet jó. Hogy nála is ez van-e, az meg majd kiderül.
-
Grecky
senior tag
válasz
Anonymus95 #10137 üzenetére
Akkor jól gondoltam, h elírtad.
Vszeg marad a böngészős változat arra a heti 1 alkalomra, újabban amúgy is myvip szerűen szánalmas magasságokat ér el a FB, emiatt egyre inkább mellőzöm. -
Grecky
senior tag
válasz
Anonymus95 #10135 üzenetére
B392 is van már? Vagy a B391-re gondolsz?
Más: tegnap a facebook apptól úgy merült a P8-am, mint a titanic:
1 óra 30 perc CPU használatot írt, úgy, h kb 10 percet használtam, töröltem azon nyomban.
Nálatok is ilyen hulladék ez a fos?
A messengerből már egy ideje egy jól bevált régit használok, ezek szerint a FB-nál is el kell ezt játszani? -
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Anonymus95 #10117 üzenetére
-
mrazgabor
tag
válasz
Anonymus95 #10121 üzenetére
Mediamarkban is lehet kapni
Na megjött OTA
B390 meglátom milyen
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #10116 üzenetére
Szerintem össze olvassa a kérdéseket boogiemano...
A 6-os, ha nem támogatja az okos tokot, akkor miért lenne a flip ablakban bármi is? Honnan tudja, hogy becsuktad és pont az ablakos flipet csuktad be?
Amíg nem lesz egyértelmű válasz, addig ne rendeld meg. -
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #10114 üzenetére
hivas/elmulasztott/felveszem/leteszem, sms uj meg az egyfele ora, zenelejatszo ha fut, toltes, alacsony akku. mast nem tapasztaltam
(valami modja biztos van egyebkent h mas ora jelenjen meg meg nem talaltam ra skin mintat)
a hatteret viszont le lehet cserelni.. es ha azt le lehet cserelni.......nekem egyebkent az egyetlen nyűgöm, (ez is csak most jutott eszembe szal nem akkora problema) hogy az ertesitesi lednek csinalhattak volna egy lukat. mondjuk ez megfelelo szerszammal orvosolhato
a kedvencem viszont epp most ebben a minuszban, hogy becsukott fedellel telozok es nem fagy le a fulem
-
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #10111 üzenetére
nos a huawei p8-hoz eredetileg ketto (harom) fele tokot gyartott, maga a huawei
az egyik az "oldalsavos kijelzos" de nagyon gyorsan beszuntettek mert mivel BT-s volt szivta az akkut link valami hasonlorol
a masodik ez az ablakos tok amirol beszelunk
(a harmadik pedig megallt a bemutato peldanynal aminek a hatan e-ink kijelzos bt-s felulet volt. ennek a silany masolatat valami ebayszerün meg meg lehet kapni - de az is szivja az akkut mint allat)egyebkent ahogy rajottunk itt kozosen elozoleg, a smart cover ablak skinjei orai es idojaras csak 5-os androiddal mukodik. szoval a vizualis elmeny lecsokken de a cucc akkor is nagyon jol ved es nagyon klassz
az ablak hatterkepet sajat temaszerkesztessel lehet csak lecserelni, de meg nem volt idom ra
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #10108 üzenetére
Csak On-line lehet. (Legalábbis nekem nem adtak a boltban.)
Ingyen viszik még ráadásul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest