- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
Keress és találj: lehet rossz sorba írtad.
Tessék: [link]
Látom már nem kapható, de biztos van alternatíva.
Mindjárt keresek: van még vagy 6 árusnak. Kicsit drágább, de van.
Javasolt a kerettel együtt venni, mert ahhoz tényleg nem kell telefonszerelőnek lenni, hogy ki tudd cserélni. -
Anonymus95
senior tag
Inkább azt javaslom, nézd meg, mi okozza a merülést.
Lehet a Play szolgáltatások. Akkor pedig az az elleni javaslatokat érdemes kipróbálni. Több is van, de ha kell leírom, ha az a probléma.
Egyébként egy factory resetet javaslok. Megoldja, ha nem az akksival van gond. De ha már factory resetet csinálsz, egyúttal felteheted a legújabb romot is a B398-at vagy a B397-et. De azzal különösebb változást nem érsz el. Biztonsági szint lesz friss, illetve egy-két felhasználói felületbeli változás van. Ha nem az akksi rossz, akkor álltalában a Play szolgáltatások, vagy valami más alkalmazás miatt merül. Nézd meg! -
gianone
őstag
Volt anno, talán a 9.0.76, valami ilyesmi. De én már a legújabbat használom, és azzal is jó. De mindig fájlból frissítek. És Playben kapcsoljátok ki az automatikus frissítést, vagy a netet kilőni, különben nem lesztek elég gyorsak.
Elvileg már a bug sincs, de ha gyakorlatban igen, egy próbát megér.FR meg gondolom, témaösszefoglalóban benne van.
-
Anonymus95
senior tag
Mindenképp a FULL-t ajánlanám.
Nekem is volt ilyen..nem tudsz mit csinálni. Muszáj megszakítani, ha tényleg nem mozdul..
De szerintem várj még vele
Ha nem mozdul mondjuk 12:30-kor sem akkor szakítsd meg és indítsd újra. Töltsd le a full verziót és rakd fel azt.
Ha nem indul el a telefon, számítógéppel töltsd le a ROM-ot, tedd külső SD-kártyára és indítsd el 3 gombossal. Így tudod kijátszani a bootlopot.
De várj még szerintem. -
törölt tag
És tényleg
Anonymus95
Ezt találtam:"CHANGELOG:
B210 -> Dear User, This update will improve your device's performance and stability to bring you a better user experience. You are recommended to install it. [Advice and support] This update will not affect your personal data. If any problems occur during the update process, please get help by visiting your local Huawei support website or service center.
B384 and B391 -> This update improves system security with Google security patches. [Optimizations] Improved device security with Google security patches. [Update notes] 1. This update will not erase your personal data, but we recommend that you back up any important data before updating. 2. If you experience any issues during the update, please call the Huawei customer service hotline or visit an authorized Huawei service center for assistance.For download and changelog in all language go here -> klikk
-
Exelsior24
aktív tag
Csak mert még nem ismered ezt a weboldalt: [Telefonok kameráinak összehasonlítása] .
Itt ki tudod választani az adott telefont vagy telefonokat, a bal oldalon pedig vannak az adott képek amelyeket minden telefonnal végigfotóznak és így össze tudod hasonlítani őket, hogy melyik milyen képet készít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest