- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Szabcsizz #5422 üzenetére
Csak furcsa most vagyok 48 százalékon,ebben van 1,12 perc kijelzö idö,ha igy folytatom amire lemerülök talán összejön a 2óra is,én ezt nagyon kevésnek találom.Éjszaka este 9-töl reggel 5-ig nem nyultam a telefonhoz mégis 10százalékot merült .A G4-em ilyenkor még fullon volt
-
AngeloDivina
aktív tag
-
MK VII
veterán
válasz
Szabcsizz #4930 üzenetére
Igen az..
Alapból szinte mindent tilt, de az előfizetői adatait simán kiadja harmadik félnek..
Nem mellesleg hagy nem kis kívánni valót maga után az ügyintézésük.
2 éve vettem tőlük telefont.. Személyesen kirendeltségben.. Mikor elértünk ahhoz a ponthoz, hogy szeretném, hogy titkosak legyenek az adataim és a számom akkor természetesen igennel feleltem.. Visszakérdezett a jó képességű, hogy tehát akkor titkosak legyenek?.. Mondom neki, hogy ennél határozottabban semmit nem szeretnék. Végeztünk kész minden f@sza.
Fél év múlva elkezdtek hívogatni mindenféle nyaralás miatt.. Aztán a bátyámat rajtam keresztül keresték, mert őt nem tudták elérni.. Akkor már gyanús volt, hogy mi ez a nagy forgalom a telefonom körül.. Megkérdeztem a hölgyet, hogy honnan tudja a számom.. A válasz: Hát a Telekom tudakozóból..
Azonnal mentem a Telekomhoz és magyarázatot kértem a dologra..
"Hát itt pedig az szerepel, hogy nem tiltatta le a számát és így természetesen kiadhatják.."
Sajnos nem abban a városban lakom ahol vásároltam a készüléket úgyhogy nem tudtam személyesen kérdőre vonni a "kedves" eladót akinél kötöttem a szerződést, így beletörődtem és azonnal kértem ismét, hogy titkosítsák a számom.. -
MK VII
veterán
válasz
Szabcsizz #4774 üzenetére
Ugye csak viccelsz.. Ahhoz szolgáltató független OS is kéne viszont itt nem arról van szó, hogy független OS van rajta csak a készülék független.
Ha szolgáltató váltanál akkor nem kell telefont is váltanod csak belepattintod az új kártyát. Ha el akarod adni, könnyebben eladod..
-
bakszazsolt
csendes tag
válasz
Szabcsizz #4137 üzenetére
Kíváncsiságból éjszakára bekapcsolva hagytam a telefon kijelzőjét, egy 10 órás youtube videot indítottam el a P8 és a G4 is. Reggelre P8 kikapcsolt G4 még 17% van....ment mind a 2 kijelzője le voltak takarva.
De az eredeti kérdésre visszatérve ami miatt írogatunk itt, az az volt a 2 készülék közül választana, és fontos a fényképezőgép, a külsejét szerintem el tudja dönteni, akku idő valamennyit számít, de a tőltés azért könnyen megoldható ha nagyon kell, külső akku stb, de a fényképező része a G4 sokkal jobb, és ez sehogy sem orvosolható a P8-on -
DJosef
őstag
válasz
Szabcsizz #4130 üzenetére
Én nálam működött, miután frissítettem az összes google alkalmazást. De alapértelmezettnek csak úgy tudtam beállítani, hogy Beállítások - Alkalmazások kezelése - Alapértelmezett alkalmazások - Alkalmazásindító.
Ja, és a google asszisztens launcher alatt van képernyőzár ikon.
-
Pazolini
senior tag
-
mukurisho
tag
válasz
Szabcsizz #3769 üzenetére
valamiért nekem is csak nagyon keveset tud... 4,5 óra volt a max kijelző idő... pedig nem nyúzom sokat... reggel amíg beérek munkába, kb 40 perc, napi 1-2 telefon(~15perc) max 1-2 fénykép, illetve ebédnél nyomkodom, illetve hazafelé... és már alig várom, hogy haza essek mert 10% körül mozog....
mindez max 60% fényerő mellett...
ezt csinálta b196, b200 és most a v6-al is...mit csinálok rosszul?
-
Akos_h
tag
-
Shade45
senior tag
válasz
Szabcsizz #3695 üzenetére
Szia,
Sajnos én is bele estem ebbe a hibába, hittem a képeknek, hogy "hűűű de fasza, milyen jól néz ki, mennyire elegáns stb...". Rendeltem is egyet, illetve a bőr hátlapos verzióból is egyet!
Tapasztalatok:
1. Ahogy fentebb a kolléga is írta, a fém miatt jobban árnyékol, észrevehetően jobban merül a tokban, mint a tokon kívül! Kb 1/3 idővel kevesebb ideig bírta...
2. Azokon a "műtermi" fotókon nagyon szépnek tűnnek ezek a tokok, de hidd el, iszonyat gagyi és bazári az egész! A fém keret sorjásan van kivágva/megmunkálva, a hátlapi plexi az első érintés után hányinger ahogy kinéz; ezek után már nem csak a kijelzőt, de a hátlapot is folyamatosan takaríthatod, mert gusztustalan lesz a kézbevételtől. Kb úgy tudnám jellemezni, mintha egy tükröt bezsírozott kézzel összefogdosol, hasonló hatás várható.
Ha már tükör: a hátlapban akár borotválkozni is lehetne, így lényegében egy sminktükör funkcióját is ellátja ezek után a telefonod!3. A csatlakozópontok nincsenek jól kivágva, pl a töltőt rá sem tudod dugni, mert kb 1 mm-el több ráhagyással dolgoztak, így esélytelen bele erőszakolni a micro USB-t.
A bőr hátlapos verzió ugyan ez, azzal a különbséggel, hogy a hátlap igényes, már-már jónak is nevezhető, de a fentebb említett hátrányok ugyan úgy megvannak annál a verziónál is!
A legjobban egyébként ez a rész tetszett:
(A következő szöveg a bőrhátlapos tok belsejébe van bele írva)
"Thank you for purchasing a quality case! All our cases are designed with cool fashion for high-end user and made of high-grade leather and superior handicraft!"
Na hát itt besírtam, legszívesebben visszaküldeném a feladónak, hogy tegye oda a high quality tokját ahova akarja, és még volt pofájuk ezt a szöveget belevésni a hátlapba, hogy ahányszor csak kiveszed a telefont tölteni, szembesülj vele, hogy milyen jó kis bótot csináltál velük!
Szóval a magam részéről kidobott pénz mind a két tok, és téged is óva intelek attól, hogy bármelyikre is beruházz!
Röviden-tömören ennyi a véleményem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest