Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Nálam Waze, Spotify, Youtube, Netflix, Chrome, bankos appok, Telex, Gmail, Viber, WhatsApp, fotózás, videózás, munkából kifolyólag elég sok telefon + sms + Telekom app + Teams + Authenticator, MySpar, Lidl, Clubcard, Naptár, meg pár játék ami napi használatban van. Ritka az, amikor nem jön össze 3-4 óra kijelzőidő, de van hogy több is. (Mondjuk az egyik gyerekem már magától is nyomkodja egy picit, a másiknak meg innen szokott streamelődni a zene a hangszóróra.) Szóval én eléggé kihasználom, de ettől még nekem is fájna a 600k, talán olyan 300-400k körül fogok valamit venni.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Pontosan. Még én talán reddit, waze, meg persze fotó ha már p30 pro. Néha beletekerek a facebookba és rájövök, hogy nincs itt semmi, ami engem érdekelne. Tiktok, instagram nincs is a telefonomon. Viber, gmail, kalóriabázis. Néha ránézek a kocsira OBD-vel bluetoothon. Játékból max ilyen Sudoku kategóriás, semmi 3D.
-
-
F-ECT$
titán
Lesz az fele ennyi is pár hónap múlva használtan.
-
Diokhan
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
600k egy telefonért vicc...
-
Juliuska
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Mivel a P30 Pro minden tekintetben rettenetesen magasra tette a lécet, ezért csakis olyan utód jöhetett szóba, ami a reményeim szerint, észrevehetően jobb, mint a Huawei utolsó Google-s telója. Bízom benne hogy ezzel a telóval ez így is lesz...
-
Juliuska
senior tag
Sziasztok! Elérkezett az ideje annak - közel 5 év távlatából - hogy búcsút vegyek ettől a Topiktól és az itt lakó Kedves Fórumtársaktól. De még mielőtt végső „Isten Veled”-et intenék Nektek (régi szokásom szerint), el kívánom mondani a búcsú apropóján a telefonnal megélt időszakot, pusztán azért, hogy ezzel segíthessem azokat, akik (hozzám hasonlóan) válaszokat keresgélnek az adott műszaki eszköz használhatóságát illetően.
A P30 Pro-val soha nem volt egyetlen egy olyan alkalom sem, amikor cserben hagyott volna, soha nem volt olyan élethelyzet, amiből ki ne segített volna és egyszer sem volt olyan szituáció, amit ezzel a kommunikációs eszközzel meg ne oldottam volna, vagy netán kudarcként éltem volna meg. A műszaki paraméterei lehetővé tették, hogy hosszú ideig ne kelljen kompromisszumokat kötnöm: a ~400ppi-s OLED-je simán látható bármilyen erősségű napfényben, a procija elég gyors ahhoz, hogy csaknem azonnali válaszokhoz jussak feladatok végzésekor, (vagy apk-telepítéseknél), infráját távirányítóként használhassam, amikor erre volt szükség, multitaskingnál jól jön a 8GB RAM-ja, a 256 GB-os tárhelyével pedig, még a ma sem kell szégyenkeznie, a 15W-os QI töltés „aranyat” ér, a 40W-os vezetékes SuperCharge-je pedig, adott esetben akár a mai(!) csúcs-Csamcsungokat(pl. S24Ultra) is kellemetlen helyzetbe hozhat. Bár lehetőségeimhez mérten használat közben, próbáltam ugyan vigyázni a telefonra, de sosem problémáztam azon, ha olykor történt vele valamilyen „baleset” (ha leesett, akkor leesett, ha vízben úszott, akkor vizes lett, ha mérgemben kivágtam az ablakon, akkor pedig szárnyra kapott :-D stb.) Frissítések érkezésesekor, vagy verzióváltások alkalmával, nem lamentáltam azon, mi lesz, ha adatvesztésem lesz, az apk-k frissítésekor (pl. android autó) megtapasztalt összeomlásokat egy cache (gyorsítótár) törlés, vagy egy adattörlés, ne adj’ Isten egy újra telepítés, vagy esetleg egy reboot mindig megoldotta. Most, hogy szóba hoztam a Hard Reset kérdéskörét, örömmel tájékoztatlak Benneteket, hogy a P30Pro esetében SOSEM kellett FR-et csinálnom – a Huawei ígértéhez híven, a telefon több év távlatában sem lassult be. Big Recpect a Gyártónak ezért!
Ilyen hányatott „sors” után, (ami „neki jutott”) a karcok és kopások általánossága mellett, az akksi gyengülése is simán borítékolható volt, (persze e téren sem azonosultam a Li-Po akksitöltési intelmekkel + ajánlásokkal – és így közel 5 év távlatából nyilatkozva: az idő talán engem igazolt: a hektikus töltések/rátöltések/teljes lemerítések… ellenére (intenzív használatot mellőzve és állandó AOD esetét feltételezve), a napi 1x-i töltés még most sem ScienceFiction! Az imént leírtak ugyan nem befolyásolják számottevően a telefon használhatóságát, ellenben (szerintem) ami viszont sajnos igen, az a frissítések teljes hiánya (biztonsági frissítés: 2023.02.01, G Play-rendszerfrissítés: 2023.05.01, és Android 10). Persze, ezek felpakolgatása sem jelentene problémát, de a patch-ek felkutatására, letöltögetésére, elemezgetésére…napi szinten tartására… szánt időt ezúttal nem veszem el a Családomtól …ezért az én döntésem az volt, hogy nem halogatom tovább a váltást
Az itt jelen lévő Fórumtársaknak sok örömet kívánok a továbbiakban, ehhez a remek telefonhoz. -
F-ECT$
titán
A YT próbálkozásai a reklámblokkolók tiltására mennyire működnek?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Nashville
üzenetére
Köszi! Most látom a linkelt oldalon, hogy microG (2024.03.30.-tól már csak a GmsCore használható). Én viszont csak a microG-nél tiltottam le az optimalizálást, GmsCore-t nem is kerestem, pedig arra jött a figyelmeztetés, mégis megy a háttérben lejátszás. Mondjuk lehet ez csak elnevezés, de ugyanaz. Azért még mindkettő Youtube-ot, Musicot is hozzáadtam.
-
Nashville
tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Nekem van Youtube Premiumom, de ennek ellenére használom a ReVanced- et is a csúsztatás vezérlők és a sponsorblock tiltás stb. miatt. Mióta a Vanced megszűnt ilyen - olyan klónokkal nem mertem próbálkozni, de rátalaltam a Miui fórumán egy lelkes fordító munkájára így már magyar nyelven is elérhető. Mindent megtalálsz itt ami kell hozzá. [link]
Az első oldalon a friss verziós linkek vannak, de érdemes a fórumot is olvasni az esetleges hibákat, újításokat ott taglalják. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Köszi!
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
pinnacle
üzenetére
A power genie az egy háttérfolyamat, amit nem latsz. Amit be kell állítani, az a:
-beallitasok, app/app-indítás, majd a revancednél kézire állítani, és a 3 csuszkát on-ra húzni.
-beállítások, fent keresőy ott meg beírja h "opt" , majd a találtok között akkuoptimalizáció, és a revancednél a nem engedélyezettre állítja.Vagy használ firefoxot meg ublock origin+video lejátszás a a háttérben, a FF böngésző címsorában meg a lakatra bökve audio/video engedélyezése
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Revanced-et, hogy lehetne működésre bírni? Itt leírtak szerint a Youtube, Music, MicroG (igaz GmsCore-nek írja, de gondolom a MicroG az) kézire állítva, minden engedélyezve, de a PowerGenie-t nem találom az alkalmazások között. Illetve nem tudom mi ez a Startup manager és mit kell ott beállítani. Nem ismerem a telefont, csak ismerősnek szeretnék segíteni.
-
Nashville
tag
válasz
Lacccca87
üzenetére
Fél óra alatt kész volt és nem kellett resetelni, nem volt adatvesztés.
Egyelőre még nem sok változást látok az üzemidőben, mert nemrég volt resetelve a telóm. Még nem fut minden app a háttérben, de másnak is több nap alatt állt be az akksi.
6 hónap garanciát adtak rá, de a szervizes ajánlotta, hogy probléma esetén egy reset is segíthet.
Mivel a napokban reseteltem javasolta, hogy inkább most csináljam meg, azzal csak jót tehetek a telónak. Itt mondott egy szakszöveget, de azt nem tudom már visszamondani, valami olyasmi volt, hogy az akksi adatait eltárolja a teló, de egy resettel ez is újraindul. Biztos a logfájlok törlődnek, de ennek magyarázatát meghagyom egy jobban hozzáértőnek. -
Nashville
tag
Sziasztok,
kb. 1 évvel ezelőtt tárgyaltuk itt egy páran akksicseréről. Még plusz egy évet kihúztam az eredeti akksival, de már naponta kétszer is kellett tölteni így az ajánlások után a Fixify-t néztem ki. Pluszban sajnos 3 hete nálam is elkezdődött a hívás közbeni hangprobléma, de kicsit másképp, mint ahogyan egy páran hasonlóan írtátok.
Nálam úgy néz ki a helyzet, hogy a beszélgetés elején nem hallanak, változóan kb. 10 mp-ig, de sokszor tovább is, ma hajnalban pl. 20 mp után sikerült csak úgy, hogy kihangosítottam a telefont. Sokszor nem várnak ennyit sem megszakítják a "süket" vonalat. Utána újra hívom és tökéletes. Ez előfordul bejövő híváskor is nem csak kimenőnél, változó gyakorisággal.
Amiket írtok, hogy a Google keresőben és minden egyéb hanggal diktálás továbbá a Shazam "nem hall" probléma nálam nincs, eddig minden alkalommal jól mentek ezek, csak hívás közben jelentkezik a probléma.
Az akksicserét tegnap megoldották, de nem volt alsó mikrofon szalagkábelük csak felső és átvezető fólia. Tesztjelleggel beépítették volna az átvezetőt, de kb. 3-4 ezer Ft-os alkatrészt 17800 Ft-ért nem akartam berakatni, főleg úgy, hogy lehet nem is az a megoldás. Nem sok ez egy kicsit? Főleg úgy, hogy már szét volt szedve a telefon az akksicsere miatt...
Amúgy megkérdezem az alsó mikrofon szalagkábel anyag és munkadíjjal szintén 17800 Ft lett volna.
A leírt hibajelenség alapján mit javasoltok, ha esetleg ugyanilyen problémája volt valakinek mi volt a megoldás? Előre is köszi a segítséget. -
Nikaré
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Ezzel a kombinációval pedig működik egy Xiaomi Smart Band 8 Active.
-
Nikaré
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Szia!
Milyen applikációval próbáltad csatlakoztatni a telefonhoz? -
Speeedfire
félisten
Van 1000 videóm, és 5000 fotóm, amik 30GB-os foglalnak el. Szóval tényleg nem értem.
GDrive alatt is fent vannak a fotóim. -
Tutu7030
veterán
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Jah, a dji fly cache is eszi a tárhelyet. 😃
-
F-ECT$
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nekem a fotók / videók megettek vagy 150 GB-ot. Ott vannak az asztali gépen is, de így 2 helyen vannak tárolva, valami kis biztonságot ez ad, ha az egyik tároló megadná magát. (Persze, ott a felhő is, de nincs kedvem havi 1-2000 Ft-ot fizetni csak ezért, másra meg most nem használnám.)
-
klimokrisz
tag
Van egy Xiaomi Smart Band 8 okoskarkötőm és nem tudom párosítani a Huawei p30 pro-val
Esetleg van másnak is ilyen készüléke? Sikerült valahogyan párosítani a készülékeket? -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
A sima képeket nem, az jpg(családról, stb). De a csillagokat/ködöket nem lehet jpg-ben.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Jó, hát ha raw-ban fotózol akkor megértem. Úgy hamar telemegy.
-
Pinyo16689
senior tag
3 és fél el év után megadta magát a mikrofon. 20 eFt a javitas. Nekem nem tűnik soknak, de a fene se tudja. Valaki javítattot már ilyen hibát?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Persze.
Van egy halom appom, és bár többször megnéztem. mit tudnék törölni(ami egyébként nem hozna sokat), mindig oda jutottam, hogy lóf@szt, úgy fogok vele járni, mint az emberek a kábelekkel, kidobják, másnap meg kell. Az appok csak 45 GB.
Ami sokat foglal, az a:
- Viber(4GB-ebben az az érdekes, hogy a takarító-listában 4,06 GB áll, ha belépek, akkor 3,62GB, de a törölhető mennyiség nem tesz ki 500MB-ot. Ha az app-listába belépek, akkor 3,87 GB van, amiből 3,62 törölhető(de akkor minden megy a levesbe)
-DJI Fly(1,43GB-és ez nem videók, ez a program)
-Podcast Addict 1,13GB
-Firefox 1,02GB
-Minecraft 0,99GB
Kapott egy NM kártyát kb 2 hónapja, oda mennek a stock kamera képei, de az asztrofotózáshoz használt program nem igazán viseli a kártyára mentést, úgyhogy a nagy méretű RAW fileok, egy este akár 20 GB is, a tárhelyre kerülnek.
Azelőtt 2 hetente előjött, hogy a hely 10% alá ment. -
Peace
nagyúr
Amúgy Honor Magic5 Pro most Emag-nál 4 havi részletre 0% THM-el szerintem egész baráti 347.000-ért. Ha nem sajnálnék ennyit rá vagy éppen már haldokolna a P30 Pro, akkor rámennék szerintem.
-
Speeedfire
félisten
Amúgy tényleg tele tudja valaki rakni a memóriát? Nekem 70-80GB fölött sosem volt még.
-
F-ECT$
titán
A szolgáltatós árak mindig alacsonyabbak, mint a független árak (legalábbis nagy díjcsomag esetén).
Illetve közben már ki is derült, hogy 6/128-as modellről volt szó a kérdéses ár kapcsán.
-
Pinyo16689
senior tag
2021. február, voda, 148 eFt. 6/128
-
Peace
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az se rossz!!!
-
Peace
nagyúr
válasz
Technoman
üzenetére
A Pixel 8 Pro engem nem győzött meg maradéktalanul. Amit gondolkodás nélkül megvennék, ha nem sajnálnám rá a pénzt, az a Honor Magic6 Pro. Megkérdeztem Telekomnál, természetesen nem tervezik behozni a kínálatukba.
Úgyhogy marad a jó öreg P30 Pro, amíg ki nem leheli a lelkét. A maximumot fogom kihozni belőle.
-
Technoman
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ja én is, jelenleg 2 teló között őrlődőm: a Guglis Pro 8 és a Samus S23U.
A Samu szoftveresen adja a pluszt, de nem olyan jó a képalkotása. A Gugli szoftveresen háklisabb, de sokkal jobb a fotórésze. Mi legyen.......?
Megvan!
Megvárom a 9-es Pixelt -)
F-ECT$ 2020 májusában, én is a Euronics-ba vettem 200k-ért a telót és nem volt akcióban
-
F-ECT$
titán
Ha az emag forgalmazza, akkor valóban jobb lehet az emag az Alzánál, de az emagon forgalmazó random cégnél jobb az Alza. Egyébként a 380e-t jó árnak tartod, de a 410e már sok? Ha vársz egy kicsit, akkor lesz ez még jobb, pl a Oneplus 11 420k-n nyitott tavaly, és nyáron már 300k körül lehetett megvenni.
-
Peace
nagyúr
Szerencsére minden alkalommal lebeszélem magamat arról, hogy ennyi pénzt kiadjak egy új telóra. Minden programom fut hála a jó égnek. 120 Hz-et úgyis kilőném valószínűleg, mert meríti a telót, mint állat. Legalábbis párom S22-esét baromira. 4G-vel bárhol röhögve elvagyok. Szóval igazából a szebb fotókon kívül mást nem tudna nyújtani egy méregdrága telefon.
-
Foose
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Jó ideje keresem én is az utódot. Nemrég futottam bele a oneplus 12-be, bár az ára magas. De! Most emagon jó árban van néhány napja, a 16/512 most épphogy 380. Ennyi volt a listaára a p30 pronak is amikor vettem 4 évvel ezelőtt. Ennyiért megéri szerintem.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Erősen gondolkoztam az elmúlt 1-2 hónapban, mit kéne venni a P30 Pro helyett.
És azt látom, hogy ami hiányossága van:
- Nincs rá friss Android
- Nincs 5G
- Nincs eSIM
- csak 60Hz
- csak 128GB tárhely (tudom van 256 is, de most egy használt P30 Pro-t nem fogok egy másikra lecserélni már)
biztos van még 1-2, nekem most ezek.
Kamerában még mindig odab*sz
A mostani középkategória most kezdi ezt a szintet elérni szerintem.
Úgy döntöttem, megcsinálom a mikrofont magamnak aztán használom még egy darabig. Ameddig engedi.Érdekelt volna a Galaxy S széria, mert picit kisebbet akartam ,de S23 már kb nem kapható 256GB-osban, S24 meg már nem snapdragon.
-
Diokhan
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nagyon drága.
A vezeték nélküli töltés jó csak pontosan kell rá tenni. -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Érintheti ez a szalagkábel probléma a vezetéknélküli töltést?
Elindul, de pár perc múlva leáll
Vagy rosszul teszem rá -
Pinyo16689
senior tag
Nálam a gyári levelező alkalmazás adta meg magát az Outlook fiókommal. Exchange fióknak állítottam be, de úgy 3 hete folyamatosan jelszót kér azzal, hogy megváltozott a jelszó, adjam meg újra. Gondoltam valami vírusa is, de az Avast (nem a gyári, a hivatalos) nem talál semmit. Töröltem a fiókot, újra felvettem, 1 napig jó volt, aztán megint gatya... Nem értem.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
Diokhan
üzenetére
Megkérdeztem egy mobilszervizben a P30 Pro microfon szalagkábel cserét, 15 ezret mondtak rá.
Azért elég húzós, még gyári alkatrészből is (még nem kérdeztem gyári-e)
Ha akksit tudtam cserélni Mate 10 Proban szerintem ez is menni fog.
Csak akkor azt b*sztam el, hogy nem vettem új ragasztócsíkot alá, és nem tapadt meg tökéletesen. -
F-ECT$
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Pedig ez a 300-350k sáv már olcsónak számít a flagshipek között.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
Nikaré
üzenetére
LG G2 megjelent 2013 szeptember, megvettem október-november körül még frissen, nagyon jó volt, és jó áron is volt. Talán 130 körül vettem, a többi flagship ugyan ezzel a Snapdragonnal majdnem 200 volt.
Mikor eltört a családból kaptam kölcsön egy Sony Z3 Compactot egy időre
Mate 10 Pro megjelent 2017 október, megvettem 2018 szeptember, ez már elég késői vásárlásnak érződött, már jött a Mate 20 Pro pár hétre rá.
P30 Pro megjelent 2019 március, megvettem 2020 szeptember, ez már egyértelműen szinte túl késői vásárlás volt, bár jó telefon volt végig, a kezdeti agyonhájpolt agyontámogatott flagship időszakot nem tudtam egyáltalán kiélvezni. -
Nikaré
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem mondtam, hogy baj, sőt vannak készülékek amelyek a jól összerakott hw és sw miatt túl sokáig bírja. Csak az a gond, hogy a gyártó elengedi a kezét és nincs sw támogatás hozzá.
Ezért szoktam (bár ez nem jó szó mert nem veszek évente, két évente telefont) viszonylag új készüléket venni. -
Diokhan
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
-
F-ECT$
titán
-
Lacccca87
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Melyik bank appja? Nekem eddig csak az MBH s appal volt gondom (de ott nem a telo hibaja, nem tudnak ertelmesen uzemeltetninsemmit). De pl amiota Unicredit es szamlat hasznalok meg 1x sem volt gond (egyik legstabilabb banki app szerintem)
Revolute is eleg regota hiba nelkul megy.
Meg azert biztos van legalabb 1 evunk mire a telo gondot okozna a bankolas oldalon szerintem. -
F-ECT$
titán
Nekem tegnap a netbankba nem akart belépni. Restart megoldotta, de nem lesz jó ha ilyen instabil lesz ez a funkció.
-
Technoman
őstag
válasz
Technoman
üzenetére
Sajnos úgy néz ki, hogy kezd behalni a telóm
Legalább is egyenlőre csak egy üzemmódnál vettem ezt észre -ahogy azt már 2 hete is írtam- , az NFC fizetésnél.
Most a hétvégén, bementem az egyik budai pékségbe és vettem magamnak valami reggeli harapnivalót. 1 perc múlva megjelent a haver, akinek nagyvonalúan kiakartam volna fizetni a kajáját. Sajnos, fizetésnél -uazon a POS terminálon, amin 1 perce fizettem- már nem fogadta el a telót, csak a szokásos "Kérem igazolja személyazonosságát" üzenetet dobálta fel a telefon (fekete háttér, kék szöveggel, teljes képernyős felületen, egy ujjlenyomat ábrával) Hiába oldottam fel a telót, majd tartottam oda.
A dologban az a szép, hogy teljesen random módon müxik Van amikor/ahol jó (pld Tesco), van ahol nem (Auchan) -
Peace
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha jön hozzá támogatás (úgy tudom, hogy bőven), akkor szerintem semmi gond azzal. Nekem is mondták többen, hogy totál hülyeség megvenni a P30 Pro-t 2020 decemberében, de rohadtul nem bántam meg.
-
Nikaré
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Pixel 7 pro az már két éves teló.
-
Speeedfire
félisten
Ja, ugyan így vagyok ezzel én is.
150k-nál nem adnék ki többet telefonért. De aztán közben nézem, hogy picit jobb a kijelző, a kamera, meg a cpu, meg friss a sw. Ennyivel tud csak többet.
Igazából azt látom, hogy nagyon nem tudnak újat mutatni a piacon már.
A pixel azért csábít egy picit, mert arra fixen lesz custom fw még 5 év múlva is.
De tényleg, vicc hogy a nexus 7 tabletemre jönnek ki a friss custom fw-ek. Erre a telóra meg nincs semmi, pedig a hw baromi jó most is.
Nekem szerintem egy pixel 7 pro lesz, ha váltok. -
Peace
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
A Pixel 8 Pro (300k) nem is rossz, komoly versenyző a Honor Magic 6 Pro (400k) mellett. Utóbbi nem hinném, hogy ér 100k-val többet. Bár akárhányszor meglátom ezeket az összegeket, mindig elmegy a kedvem teljesen a cserétől. Júniusban igazából meg tudom majd venni gond nélkül, meglátjuk akkor milyen lesz az árazás......
-
Diokhan
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Pedig ha jól megnézed direkt D verziósat linkeltem. Sajnos ahonnan nekem jött már nincs meg a link, de odafigyeltem, hogy D verziósat linkeljek neked.
Az érintőpanel pedig elvileg így kapható kijelző nélkül - [link] . Cseréje nem tudom mennyire bonyolult, de YT-on biztos van sok videó róla -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
Diokhan
üzenetére
Köszönöm, korábban mást linkeltél, illetve a "D" típusjel meglétének fontosságát említetted, amit itt nem látok, ott meg láttam.
Akkor melyik legyen? Gyári lenne jó.De jó lenne ha lehetne előlapi üveget cserélni kijelző nélkül olcsón, hamár úgyis szét kell szednem. Van egy karc a képernyő közepétől másfél centire jobbra lefele, minden más szempontból hibátlan, a telefon fém sarkain van némi kopás ahogy mozog a tokban és némi por közémegy.
-
Diokhan
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Előbb linkeltem a magyarázatot: "Híváskor az első pár másodpercben nem hallanak belőled semmit, amíg át nem áll a felső mikrofonra, az veszi át az alsó szerepét, csak sokkal gyengébb, mert nem lefelé néz ugye."
Ami app meg nem tudja a másik mikrofonra átállást, az meg nem hall semmit, ahogy említetted is a Shazamot, meg a Google beszédfelismerést. -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ha nem akarom magam csinálni (bár a Mate 10 Proban cseréltem akksit, szerintem ez is menne, de jó lenne ha valamennyire vízálló maradna)melyik helyet ajánlanátok? Mibe kerül egy ilyen művelet? Gondolom nem 5000.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A nyáron lesz négy éve, hogy az enyémet megvettem az euronicsban, de ott 180ezer volt..
Vagy rosszul teszem rá
Legalább is egyenlőre csak egy üzemmódnál vettem ezt észre -ahogy azt már 2 hete is írtam- , az NFC fizetésnél.