- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laczkaba
aktív tag
válasz stnorcy #22897 üzenetére
villogás előtt csomagolja ki az SDupdate_Package.tar.gzfile fájlt, és vegye ki az UPDATE.APP alkalmazást az SD-kártya frissítéséhez. A kicsomagoláshoz néha megoszthatunk két zip fájlt, az Update.zip csomag mindig a fő update.app-al érkezik, amely egy teljes operációs rendszer. Hol találhatók az adatfájlok a Huawei adatfájljaival? Ellenőrizze az alábbi fájllistát.
Először is töltse le a frissítési csomagotJavasolt: Formázza meg a Micro SD-kártyát (ez a művelet nem kötelező).Most csomagolja ki az Update.zip csomagot, ésMásolja a teljes dload mappát (az UPDATE.APP-val benne) a Micro SD kártya gyökérkönyvtárába.Most a telefonon nyissa meg a tárcsázót, és hívja -> írja be: *#*#2846579#*#* ->ProjectMenu->Software Upgrade->SDCard Upgrade->OK, Most válassza ki az Update.app-ot, amelyet áthelyezett az SD-kártyára (gyökérkönyvtár).Most megjelenik egy képernyő, amely a telepítési folyamatot mutatja. Várja meg, amíg a telepítési folyamat befejeződik.Amikor a folyamatjelző sáv leáll, a telefon automatikusan újraindul.[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
Ez valóban lenyűgöző, és tudom is, hogy mit érez. Nekem van egy honor 6-osom polcon, évek óta nem bírom rendberakni, adb-vel és fastboottal sem megy, valószínüleg tárhelyhiba van a dolog mögött. Abba már hónapokat fektettem bele
#22894stnorcy - Szabin vagyok, kicsit jobban utána nézek, hátha találok valamit, hogy mi lehet a probléma. Ha van valami, írok.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
stnorcy
aktív tag
Majd mikor telepítésre kerülne a folyamat egyből dobja.
Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
stnorcy
aktív tag
-
stnorcy
aktív tag
Megtaláltam.
Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
stnorcy
aktív tag
A hisuite 650-eset nem találom sehol ahonnan le lehetne tölteni.
Valakinek megvan esetleg?Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
laczkaba
aktív tag
válasz stnorcy #22883 üzenetére
A 11.0.0.610 Hisuite kell,190-ről 147-re mentem vissza.És innentől lefelé 2 verzió számot ugrottam mindig.Ha találsz dload romot akkor usb+bármilyen memkari jó.Letöltöd a romot,kicsomagolod és a dload mappát átmásolod a megformázott kártyára(formázás gépen történjen).Konkrét vezió számot azért nem írok mert P30-on csináltam.de már vissza mentem 11. -ig.Amikor csináltad, a romot teljesen letöltötte?vagy már ott megszakadt?A szám kombicióval olvastad ki a rom verziót?Van olyan hogy az egyikhez a 610 végű Suite kell,másik leminősitéshez pedig a 650-es végű.
-
laczkaba
aktív tag
válasz Sztyepadzso #22876 üzenetére
én vissza mentem,11.0.0.610 Hi suite,3.3 proxy.Vagy az USB+memoria kártya(ha nincs nanó).
Balúkapitány:Érdekes módon még az Adguard appot is veszélyesnek látja,pedig hivatalos oldalról vásároltam meg.
[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz laczkaba #22869 üzenetére
Köszi a kápeket!
Én se látok különbséget. Használd a neked tetsző appot.
Amúgy a jpg és jpg között is van különbség minőségben, ami feltételezhetően visszaköszön a méretben is. Egyes programok a képek mentésekor(mármint PC-s programokra gondolok, de gondolom, hogy van telóra is ilyen) felajánlják, hogy milyen minőségban akarsz menteni(egy %-os csúszka képében pl). Nekem a Canon scanneremnek ez a feature-ja. -
laczkaba
aktív tag
válasz Balúkapitány #22870 üzenetére
Szia,ott nem találod.Látom már linkelték.
-
stnorcy
aktív tag
-
laczkaba
aktív tag
válasz Sztyepadzso #22861 üzenetére
mindkét fotó max felbontás.
-
Nikaré
őstag
válasz Sztyepadzso #22863 üzenetére
Köszi!
Erre így nem is gondoltam!
Pedig az opciót látni láttam!
Jobb a semminél és valamennyire látszik!
Thx -
Nikaré
őstag
Hi!
Korábban nem figyeltem mert csak egy SIM kártya volt a telefonban, de most kettőnél a tárcsázóban (zöld telefon kagyló) az a pici szám ( 1 vagy 2 ) az alig látszik.
Lehet ezen az idétlen méretezésen állítani? -
Sztyepadzso
őstag
válasz klimokrisz #22859 üzenetére
Hát, ha 40MPx-en hagyod, akkor nagyobbak is lesznek...Meg 4×annyi pixel lesz rajtuk.
Nekem nincs fent az app, aminek köszi az apk-ját, szóval azt kérdezném, hogy tudsz-e kettő, ugyanazzal a beállítással(nem auto), ugyanakkora felbontással fotót, ugyarról a témáról, időben küldeni, hogy lássuk a különbséget a két app fotói között? -
Diokhan
addikt
válasz klimokrisz #22859 üzenetére
Ez a program is tudja az 5x optikai zoomot és a Super macro módot?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
klimokrisz
tag
válasz klimokrisz #22858 üzenetére
Teszteltem.
Az eddigi képek Min.: 2.2 MB - Max.: 5MB -osak voltak gyári fényképező programmal.
Ez meg úgy kezdte már az első teszt fotónál, hogy 8.9MB
Sokkal de sokkal jobb a kép minősége mint a gyári programmal. Hihetettlen!!!
Tiszti idióta voltam, hogy nem ezt használtam az eredeti kamera program butítása után.
Elbasztam majdnem 3 évet a "gagyi" minőséggel„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
klimokrisz
tag
Nekem fent van a mai napig a "Google Camera", csak soha nem használtam de most kipróbálom Lehet megint brutálisan jó képeket lövök vele Most is jók a képek de régebben valóban sokkal jobbak voltak.
(MGC_5.1.018_FINAL_3.5 Kirin 980.apk)
A képeken gyári beállítások vannak, nem piszkáltam semmit.
Esetleg valamit állítanom kell rajta?[ Szerkesztve ]
„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
Diokhan
addikt
válasz Macika66 #22855 üzenetére
Elnézést, cáfolnám.
Az eredeti szoftverben (ami lehet, hogy régiófüggő volt), állítható volt a kamera felbontása mpx szerint, íme:
Forrás: [link]#22856andreas49 - Ez csak attól függ, hogy eladni akarod vagy árulni. Ilyenkor mindnig a piac dönt, bármennyire is tartod a készüléked értékét. Ne felejtsük el, hogy a telefon nem lesz már fiatalabb és évről évre jönnek ki az újabb és újabb modellek, amikkel egyenesen arányosan a régebbi készülékek elértéktelenednek lassan. Nyilván nem azt mondom, hogy add oda 50k-ért, de túlságosan irreális árat sem szabad elvárni a telefontól. Tartozékok és állapot függvényében én kb 70-80 között lőném be az árat.
[ Szerkesztve ]
-
andreas49
senior tag
Sziasztok,
Már korábban jeleztem, hogy új telefont vettem. Hol érdemes meghirdetni, mivel a vatera.hu oldalt néztem, de annyiért inkább beteszem a fiókba.HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
Macika66
őstag
válasz Diokhan #22852 üzenetére
"Kívánságműsor" felbontást nem lehetett soha választani.
Vagy a 10 MP-es gyári alapértéket tudja, vagy a 48 MP-es nagy felbontást, ami a szenzor natív felbontása, pixel binning nélkül.
Ez az első szoftvertől a legutolsóig változatlanul hozzáférhető, csak máshová rakták el az 5-6-tal ezelőtti frissítésnél...[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz Sztyepadzso #22848 üzenetére
Hova került a gomb, mert én végig túrtam a kamera beállításokat, de nem találtam.
-
laczkaba
aktív tag
*#*#2846579#*#* ezzel a kóddal lehet kiolvasni a szoftver információt.és ez alapján tallózni a proxiba.OVS_CUST_PRELOAD verziókat kell nézni.
-
laczkaba
aktív tag
válasz Balúkapitány #22849 üzenetére
12.0.0.149(C431E3R2P2) innen indulunk,ennél a hisuite automatikusan vissza enged 11.0.0.174(C431E8R2P4) re.Itt lép életbe a hisuite proxi ami csak 11.0.0.147(C431E8R2P3)-ig enged,tehát ha több verziót szeretnél ugrani hibát fog jelezni.Ugyanez érvényes a dload módszernél is.Az Emui és a Build verziók downgrad-je egyszerre történik.P40 prón-P30-on tesztelve.P30-on tegnap direkt vissza mentem az alap romhoz,és hiba nélkül működött.Hátránya:elveszted a gyorstöltést usb kapcsolatot.De ez nem minden esetben igaz!!!!Csak a dload módszerrel(nanó kártya) tudsz visszmenni 11-ig.Ekkor vissza kapod az elveszitett funkciókat.
-
Balúkapitány
tag
válasz laczkaba #22819 üzenetére
Szia! Légyszíves erősítsd meg, hogy itt mire gondolsz és hogyan?: "csak 2 verziót enged vissza egyszerre" -
1. Build vagy Emui verziót enged csak kettőt downgradelni?
2. Az "egyszerre" pedig azt jelenti, hogy a teljes frissítési folyamatot mindahányszor újra kell és lehet kezdeni ha tovább akarok menni mint 2 verzió?3. Az Emui és a Build verziók downgrad-je külön történik? Tehát ha jelenleg Emui 12-n lévő P30Proval egy 2019-ben kiadott Build verzióra akarok visszamenni akkor nem szűkséges először Emui 9-re váltani?!
[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
Diokhan
addikt
válasz stnorcy #22845 üzenetére
Jól megnéztem, szerintem mindent jól csinálsz, legalábbis úgy tűnik. Vagy a rom nem megfelelő valamiért, amit kiválasztasz, vagy valami a kapcsolattal van, tűzfal szinten vagy nem tudom... passz.
edit: A leírásban azt írja, hogy "You only need CUST & Preload packages if you're switching major OS, like EMUI 10 to EMUI 10.1 or EMUI 10.1 to EMUI 11" - vagyis csak a cust és preload csomagokra van szükséged, ha verziót váltasz 10-ről 10.1-re vagy 10.1-ről 11-re. De azt nem írja mi kell akkor, ha visszafelé akarsz menni, mivel a leírásban a példa nem rollback, hanem normal update. Lehet, hogy azzal van a gubanc, hogy visszafelé akarsz menni, de valamelyik paraméter nem stimmel.
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz laczkaba #22841 üzenetére
Szerencsés vagy Én is szerettem volna akkut is cserélni amikor nemrég a szalagkábelt cseréltem, de végül arra nem került sok, mert még kibír egy napot. De idővel majd azt is cserélem szerintem.
-
-
Diokhan
addikt
válasz laczkaba #22839 üzenetére
Aha értem. Mielőtt megvettem a telefont nyilván jól utána néztem, hogy mire képes és megmondom őszintén, hogy csalódtam, amikor először a kezembe fogtam. Az eredeti szoftverhez képest, amivel a telefon kijött sokkal butább a mostani, pl most nem lehet kiválasztani, hogy hány megapixeles képeket akarsz csinálni, de ha jól tudom, az eredeti szoftverben ez választható volt.
-
-
laczkaba
aktív tag
válasz Diokhan #22836 üzenetére
Így igaz, de érdekes módon nálam meg maradt a gyorstöltés és az USB. Igaz P40 pró volt az alany.Az XDA-n is sok embernek megmaradt. Érdekes dolgok ezek. Kipróbáltam a P30-on a leminősitést és flottul működik. colléga nem tett pipát roll backhoz,ezért a program normál frissitéssel akart indulni, holott firmware száma mást mutatott.
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz laczkaba #22829 üzenetére
Ezt a leírást én is megtaláltam, csak engem aggaszt az arész, hogy ha megcsinálom, onnantól kezdve nem múűködik a gyorstöltés, fastboot és az USB kapcsolat sem, onnantól kezdve az egyetlen módja visszacsinálni, ha OTA, erecovery vagy dload módban frissítünk újabbra. Mindenesetre kiváncsi vagyok, hogy stnorcynak sikerül-e.
-
stnorcy
aktív tag
Az összes romot végig zongoráztam a leírás alapján de mindegyik fail
Vagy én nem tudom beállítaniIphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
stnorcy
aktív tag
Na közben megtaláltam a régi telómon mi volt mikor eladtam.
Ez:
Build szám: 9.1.0.224(C431E4R2P2)
EMUI verzió: 9.1.0
Erre szeretném vissza állítani azt amit most vettem p30 pro-t amin jelenleg ez van?
Build-szám? 11.0.0.190(C431E8R2P4) GPU Turbo
EMUI verzió: 11.0.0
Dload-os megoldással tudom egyből ?Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
stnorcy
aktív tag
Találtam egy ilyet, igaz p30,
Csak azt nem tudom honnan szerezem be a felmásolandó dolgokat.
[link]Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
stnorcy
aktív tag
Gyári romot szeretnék vissza rakni ami nem mókolt.
A cél az a rom amivel megjelent a telefon, mert azzal a kamera tökéletes volt.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
-
-
Diokhan
addikt
válasz laczkaba #22815 üzenetére
Már bocsánat, de olyan érzésem van, mintha ez az üzenet fordítóval lett volna írva.
Válaszolva a kérdésre, nyilván a hozzávaló romot kell visszarakni, mert egyébként igen, egy drága papírnehezék lesz a telefonból. Azt, hogy bármelyik jó úgy értettem, hogy a korábban listázott frissítések közül, hisz mind ugyanarra a készülékre érkezett, ha nem értettem félre. Szerintem a hisuite-hoz is kell BL nyitás, mert ha nincs nyitva, akkor a hisuite egyszerűen hibára fut.. (már nem támogatott, esetleg főzött rom esetében. Ha korábban nem volt még piszkálva, akkor valóban nem kell nyitva lennie, de akkor nem lehet csak addig visszamenni, amig a huawei engedi.) legalábbis korábbi tapasztalatok alapján, mivel p30 pro-z még nem csináltam hisuite-al.
[ Szerkesztve ]
-
-
Diokhan
addikt
válasz stnorcy #22813 üzenetére
Elvileg bármelyik jó, kérdés, hogy neked melyik kell.
Egyébként megnéztem, az XDA-n szinte semmi nincs fent a témában és azt is tudom, hogy miért.
A Huawei már nem engedi, hogy a BL ki legyen nyitva a telefonon, ergo szinte semmilyen lehetőség nincs arra, hogy hozzáférj azokhoz a megjatókhoz, amikre a fastboot és a hisuite ír. a dload megoldáshoz pedig speckó memóriakártya kell, ami nekem sajnos nincs. Tehát sok esélyt nem látok arra, hogy sikerüljön visszatennem egy régebbi romot, bár kiváncsi lennék arra is, hogy milyen volt a telefon android 9-el.[ Szerkesztve ]
-
stnorcy
aktív tag
Találtam egy ilyet:
Huawei_P30_Pro_VOG-L29_10.1.0.179_C431E23R2P5_EMUI10.1.0_05017BHV_Dload_(by_huaweistockrom.com).zip
Jó lehet?Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
andreas49
senior tag
válasz klimokrisz #22809 üzenetére
A visszafelé frissítésnél minden adat törlődik, ezért Pl. Super Backup és társaival célszerű menteni.
A HiSute vissza után érdemes lenne egy újabb visszaállítást csinálni.
A Huwei oldalon legalább 7-8 féle verzió van fenn, lehet kísérletezni, ha sok az időd.[ Szerkesztve ]
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
klimokrisz
tag
válasz stnorcy #22808 üzenetére
Nem tudom Én csak leírtam neked a frissítéseket mikor voltak. Ezzel hátha valami segítséget tudtam adni neked. Ha vissza lehetne menni valahogyan addig akkor lehet én is vissza mennék.
+ Kérdés: Amikor visszafelé frissítesz pl.: eltűnik a hívásnapló adatai vagy egyéb dolgok?„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
stnorcy
aktív tag
válasz klimokrisz #22807 üzenetére
Szia.
Eddig bírtam.
Csak innen nem tudom hogyan tovább.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
klimokrisz
tag
válasz stnorcy #22803 üzenetére
Szerintem eddig kellene vissza menned:
2020. júliús 6. - Bulid szám: 10.1.0.123(C431E19R2P5pach02) - 4,59 GBHuawei P30 Pro Dual SIM 256GB 8GB RAM (Aurora Blue)
Az én szoftverfrissítéseim:
2023. október 27. - Bulid szám: 12.0.0.149(C431E3R2P2) - 262 MB
2022. december 6. - Bulid szám: 12.0.0.144(C431E3R2P2) - 270 MB
2022. szeptember 8. - Bulid szám: 12.0.0.139(C431E3R2P2) - 276 MB
2022. május 31. - Bulid szám: 12.0.0.134(C431E3R2P2) - 225 MB
2022. április 21. - Bulid szám: 12.0.0.132(C431E3R2P2) - 4,57 GB
2021. november 16. - Bulid szám: 11.0.0.174(C431E8R2P4) - 215 MB
2021. július 3. - Bulid szám: 11.0.0.153(C431E8R2P3) - 894 MB
2021. április 19. - Bulid szám: 11.0.0.147(C431E8R2P3) - 237 MB
2021. március 11. - Bulid szám: 11.0.0.138(C431E8R2P3) - 1,81 GB
2021. február 26. - Bulid szám: 10.1.0.201(C431E23R2P5) - 136 MB
2021. január 22. - Bulid szám: 10.1.0.191(C431E23R2P5) - 150 MB
2020. december 24. - Bulid szám: 10.1.0.181(C431E23R2P5) - 134 MB
2020. november 19. - Bulid szám: 10.1.0.171(C431E23R2P5) - 135 MB
2020. október 25. - Bulid szám: 10.1.0.161(C431E23R2P5) - 215 MB
2020. szeptember 8. - Bulid szám: 10.1.0.150(C431E19R2P5) - 135 MB
2020. augusztus 9. - Bulid szám: 10.1.0.140(C431E19R2P5) - 292 MB
2020. júliús 22. - Bulid szám: 10.1.0.133(C431E19R2P5) - 146 MB
2020. júliús 6. - Bulid szám: 10.1.0.123(C431E19R2P5pach02) - 4,59 GB
2020. február 21. - Bulid szám: 10.0.0.186(C431E19R2P5) - 144 MB
2019. november 30. - Bulid szám: 10.0.0.173(C431E19R2P5) - 4,45 GB
2019. november 19. - Bulid szám: 9.1.0.240(C431E4R2P2) - 107 MB[ Szerkesztve ]
„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
Balúkapitány
tag
-
Diokhan
addikt
válasz stnorcy #22803 üzenetére
Nyilván van, csak annak különböző következményei vannak. Látva kérdésed, kicsit utána mentem tegnap este és azt láttam, hogy mate 30 pro-nál van lehetőség hISuite proxy nevű programmal downgradelni, de pl azt hozzá tette, hogy downgrade esetén olyan funkciókat vesztesz el, mint pl a gyorstöltés.
Ha mindenképp meg akarod csinálni, akkor én adb vonalon indulnék el, fastboot parancsokkal csinálnám, az a legtisztább.
Meg kell szerezni a tömörített ROM fileból a system, boot, recovery fileokat és azokat fastboot parancsokkal kell feltenni a telefonra. Korábbi Huawei és Honor telefonokkal sokat csináltam már sikeresen, de P30 Pro-n még nem próbáltam. Ezen kívül nyilván létezik még a dload mappás megoldás is, amikor egy memóriakártyára felmásolod az UPDATE.APP filet egy dload nevű mappába, majd annak a telepítését indítod el vagy recoveryből vagy a háromgombos force restarttal. P30 Pro-n iylet sem csináltam még. Ma pesten vagyok, nincs időm, de vasárnap feltúrom az XDA-t, meglátjuk mit találok a témában.[ Szerkesztve ]
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Eddig jutottam.
Modell: VOG-L29
EMUI verzió: 11.0.0
Android verzió: 10Innen hogyan tovább? A cél az Android 9 lenne amivel kijött a teló.
Se a HiSuite már csak felfelé akarja frissíteni 12 -re, nincs lehetőségem korábbi verzióra váltani.
Valami alternatíva hogy tovább tudjam downgrade-lni?
kösziIphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
Diokhan
addikt
válasz stnorcy #22800 üzenetére
Nyilván függ attól, hogy mennyire akarod visszaállítani. Bár a HiSuite maga egy nagy nulla, szinte semmilyen készüléket és funkciót sem támogat, ami a dolga lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest