- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Black_Raven #2973 üzenetére
A hírek szerint a P40-et már mindenhol árulni fogják, így Európában is. Nem guglival, hanem a hms-el.
Gondolom kezdetben majd a fanok, a kíváncsiak és merészek veszik gugli csomag nélkül. Azoknak a tapasztalatain múlik a hms és a Huawei európai megmaradása.
Én a korábbi telefonjaim alapján kb három évet saccolok a P30-nak nálam (még nem volt három évig ugyanaz a telefonom).
Egyébként ha a telefon feldobná a hms frissítés lehetőségét, valószínű kipróbálnám. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #2991 üzenetére
Nálam sincs aktiválva a cloud, de kíváncsi lettem volna, hogy az 50% kedvezmény időszakra vonatkozik (pl. 3 hónap, fél év vagy egész év) egyben fizetendő előfizetési díj vagy folyamatosan havonta kell csengetni az előfizetési díjat illetve, ha utóbbi akkor az első hónapra szól csak a kedvezmény vagy ha most fizetek elő, akkor ameddig fel nem mondom az előfizetést ezt a kedvezményes díjat lehet élvezni
Majd google-val rásegítek, hátha kerülő úton lesz erre infó
Más
De, ha már úgyis információszerzésen vagyok megkérdezném azoktól, akik használják/használták a SZÉF-et: konkrét mappát lehet megadni, ha aktiválom vagy gyárilag beállított mappákat titkosít?
Én előbbit részesíteném előnyben: egy mappába dobálnék be pár fontos iratot, amit levédenék, hogy más ne tudjon benne nézelődni
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #2959 üzenetére
Már van Huawei fiókom, pont úgy látszik a telefonon, mint ami képeket beraktál (csak persze nem Black_Raven nevet írtam be
) Mikor bekerült ide a fórumba az ajándék 90 napos gar idő hosszabbítás hoztam létre és sikerült is a 90 napot "behúzni". Email és jelszó kellett a létrehozásához, email-t hitelesíteni kellett. Na most ugye ezzel az email-lel és a hozzá tartozó jelszóval nem tudok belépni a huawei.com oldal bejelentkezés részén és az előző hsz-ban leírtakat tapasztaltam.
Nem akarok regelni a huawei.com-ra, úgy gondoltam a telefonon létrehozott fiók adatokkal be kellene tudjak jelentkezni, de mint kiderült ez nem egészen így van, ezért bátorkodtam megkérdezni, hogy az oldalra való bejelentkezés külön regisztrációt igényel-e
(egyéb eset hirtelen nem jutott eszembe miért nem sikerült bejelentkeznem)
Közben előkerítettem az email aktiváláshoz kapott levelet és abból sikerült erre a huawei webcímre eljutni [link] ahol gond nélkül sikerült bejelentkezni az említett email+jelszó párossal, úgyhogy a sima huawei.com-ra szvsz. biztosan külön kell regisztrálni.
Amúgy meg az 5.-éig élő 50% kedvezményes cloud tárhelyből indultam ki [link] mivel a facen kirakott leírás linkje olyan oldalra dob, ahol Ugrás Cloud alá gombon kattintva "nem történik semmi", így gondoltam előbb be kellene jelentkezni huawei weboldalon, ami nem igazán sikerült
bár most, hogy sikerült megfelelő webcímen bejelentkezni sem jutottam előrébb, mivel sem a Cloud-ra sem egyéb bárminemű szolgáltatásra vonatkozó előfizetési infó nem található a weboldali fiók központban
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2985 üzenetére
Mivelhogy benne volt a changelogban igen. Még a lehetséges bugokat is felsorolták. Ez a kép mai, xda-ról mentettem. Ezt ma kapta meg egy mate20 pro tulaj. Itt már semmi olyan nincs hogy előzetes vagy ilyenek.
-
sohajda90
aktív tag
válasz
Black_Raven #2981 üzenetére
"Direkt nem rakták fel"
Bocsi ez nem neked szól, ezért is jelöltem meg Off-topikként, de ezen jót röhögtem.
November óta folyamatosan néztem a beállításokban, hogy mikor lesz telepíthető. Pusztán kíváncsiságból, mivel egyébként második telefonként használom, a main driverem egy iPhone X. Mivel Nem vagyok nagy androidos nem tudtam, hogy ezt a HiCare-ből kellene feltenni és nem fogja magától felkínálni, milyen hülye eljárás már ez? Bocsi, de ilyenkor búj ki belőlem az "applefanboy" és kezdem el szídni a Droidot és mondogatni, hogz szórakozzon ezzel a szarral akinek 2 anyja van...
-
sohajda90
aktív tag
válasz
Black_Raven #2979 üzenetére
Az mit jelent, hogy "túlmentem"?
-
sohajda90
aktív tag
válasz
Black_Raven #2977 üzenetére
Ott is ugyanazt a választ kapom, mint a Beálltások menüben: "A szoftver naprakész"
Holott verziószám:
VDF.HU 9.1.0.7(CT.F01)
9.1.0.260(C431E4R2P2) -
sohajda90
aktív tag
válasz
Black_Raven #2975 üzenetére
Ott hol látnám?
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #2970 üzenetére
Lehet tudni az okát? Én rettentő sűrűn szoktam telefont cserélni, újdonság varázsa talán.
De ez a telefon, nekem nagyon bejött.. Talán az eddigi legjobb telefonom, pedig rohadt sok volt. -
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #2970 üzenetére
Eddig csak közép kategóriám volt, ezt megtartom 2 évig biztos, addig fizetem
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #2968 üzenetére
Pedig nézegettem már, de úgy értelmeztem, hogy javítás vagy ottani vétel után jár, én telekomnál vettem, de sikerült ez a lényeg
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #2966 üzenetére
Köszi siker
3 napon belül már megjelenik azt írta.
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #2963 üzenetére
Karácsony előtt pár nappal vettem és nem láttam eddig olyant, hogy + garancia aktiválás. Úgy érzzelmeztem javítás kapcsán jár. Köszi sikerült aktiválni
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #2961 üzenetére
Nem találok olyant
Hogy extra garanciát aktiválni.
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #2959 üzenetére
Szia! Nálad mi az a kiterjesztett garancia?
-
Iller
tag
válasz
Black_Raven #2931 üzenetére
Ezt egy 2016 os cikből másoltam ki . Azóta így csinálja a Google
-
Iller
tag
válasz
Black_Raven #2928 üzenetére
Hello szia. Ez nem a teljes ,azt majd a Huawei adja ki . (Részleges frissítés.)Google az eddigi gyakorlatától eltérően két csomagot adott ki, egy részleges és egy teljes változatot. A cég azért döntött az új eljárás bevezetése mellett, hogy "rugalmasságot kínáljon az Android-partnereknek" az androidos eszközökben általánosan megtalálható biztonsági sérülékenységek gyorsabb kijavításához.
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a részleges csomagba kerülnek a nem készülékspecifikus javítások, a teljes pedig kiegészül számos komponensspecifikus frissítéssel is. Ahogy a Google fel is tünteti a dedikált oldalon, ezt a végül kiadott biztonsági szintnél is egyértelműen jeleznie kell a gyártóknak - a július 1-i a részleges, a július 5-i dátumozású pedig bővebb csomagot jelenti.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2926 üzenetére
Ezt nem is tudtam
Amúgy nekem is decemberi már.
-
Zso83
tag
válasz
Black_Raven #2817 üzenetére
Az igen, mert nekem is fent van a 10-es droid, de még novemberi biztonsági csomaggal...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #2817 üzenetére
Ez melyik verzió? Jött frissítés? Nálam a 168 van még....
-
boken
senior tag
válasz
Black_Raven #2785 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, úgy tűnik sikerül
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2661 üzenetére
Újat szeretnék, ezért fizettem. Ha használtat akarok, veszek apróról. Szerintem nincs ebben semmi. Rettentő csalódott vagyok, nagyon vártam már, hogy megkapjam és nem akartam ezzel többet foglalkozni.
Mindegy, nem fárasztom tovább itt a társaságot. Köszi az infókat nektek! -
törölt tag
válasz
Black_Raven #2659 üzenetére
Az a gond, hogy hivatalos forgalmazó, nem tünteti fel az újracsomagolt jelzést a termék neve mellett, és így szállít ki. A másik baj az, hogy telefon nélkül fogok maradni x napig, mivel ez megy vissza a feladónak. Kellemetlen ügy nekem, de mindegy. Legalább nem unatkozok így ünnepek előtt.
-
dave0825
őstag
válasz
Black_Raven #2642 üzenetére
Jó, hát nem mertem anélkül, úgy mondom.
Akkor azért jó anyagból lehet, nem karcolódik könnyen, nem gondoltam volna. Honor 8-on már pár nap után lett egy karc, igaz, a képeken nem látszódott, de akkor is karcolódott hamar, pedig nem hordtam kulcsok mellett zsebben, meg ilyenek...
-
Chereiose
addikt
válasz
Black_Raven #2595 üzenetére
Ú király vagy működik, nagyon köszi
-
boken
senior tag
válasz
Black_Raven #2513 üzenetére
Köszönöm szépen, ezt nem vettem figyelembe,mindegy, úgytűnik sikerült külső appal megoldani.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2513 üzenetére
Köszönöm!
-
Iller
tag
válasz
Black_Raven #2506 üzenetére
YouTube Vanced
Próbáltad már ? Newpipe amúgy megy Android 10 en -
atike
nagyúr
válasz
Black_Raven #2469 üzenetére
Én várom, hogy frissíthessek...
De csak akkor fogom megtenni, hogy az a 6-8 program stabil lesz 10 alatt is...
-
atike
nagyúr
válasz
Black_Raven #2467 üzenetére
Ugyanaz, igen, és nem raktam fel, mert várok még pár visszajelzést, hogy amiket használok (napi és heti szinten) azok gond nélkül futnak-e...
Viszont az az érdekes, hogy rányomtam, hogy ne telepítsen, és csak kíváncsiságból rákerestem a Beállítások - Rendszer - Szoftverfrissítés vonalon - és nem dobja így be... Furcsa.
-
atike
nagyúr
válasz
Black_Raven #2465 üzenetére
Mondom, reggel nekem az OTA jelzett. Nem kerestem, nem HiSuite - ahogy feloldottam a telefont, ott figyelt a kérdés, hogy új rendszer jött, frissítek-e... Ez már a hivatalos ha jól sejtem (bár - mint ahogy írtam is - ugyanaz, mint amit a HiSuite kereséssel talált meg a teló...)...
-
ignisz
senior tag
válasz
Black_Raven #2454 üzenetére
Köszönöm
-
ignisz
senior tag
válasz
Black_Raven #2452 üzenetére
-
ignisz
senior tag
válasz
Black_Raven #2450 üzenetére
Igen, ott nézem. Júniusi telekomos.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2405 üzenetére
Az xda-n azt írják, csak akkor működik, ha 9.1 alatt fent volt és úgy frissítesz 10-re. Utólag már nem települ. Szóval nálam bukta egyenlőre, de majd megoldódik.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2398 üzenetére
Az lehet, én már találtam is bugot, a filekezelő ha engedélyt kér valami hozzáféréshez, akkor sim-kezelőnek hívja magát. Bár ettől függetlenül működik. Sőt a Samsung 7.2-es böngészője is stabilan megy. (kövezzetek meg) majd még a hívásrögzitőt tesztelem, most nem találom, de eddig minden ok.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2388 üzenetére
Ja igen
-
artid
aktív tag
válasz
Black_Raven #2384 üzenetére
"látom a kételkedők olvasni sem szoktak."
Ez kedves tőled...De nekem bizony se így, se úgy nem adja be a frissítést.
Talán nem is baj, remélhetőleg már majd frissebb csomag jön, amiben nem lesznek bug-ok. -
artid
aktív tag
válasz
Black_Raven #2361 üzenetére
Az enyém id szolgáltatótól van, 10-es frissítést még nem kaptam.
A legutóbbi, 240-es is HiSuite-tal jött csak le.
De én is azt olvastam, hogy azért nem jön meg, mert a szolgáltató még teszteli, addig nem engedik rá a telefonra, míg futnak a tesztek.
Amúgy az aktuális verzió, ami rajta van, 9.1.0.240, szolgáltatói konfig pedig 9.1.0.5. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Black_Raven #2370 üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Black_Raven #2367 üzenetére
A 10es droidot az eddigi frissítésekkel ellentétben én kaptam meg előbb. Dátumokra nem emlékszem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Black_Raven #2365 üzenetére
Feleségem P30asa április végi vásárlás, az én Prom április 3. vásárlás. Egy helyen vettük, Telenoros mindkettő, ő kapja általában előbb a frissítéseket. Gondolom imeiket csoportosították, és csoportonként jönnek a frissítések.
-
dave0825
őstag
válasz
Black_Raven #2329 üzenetére
Én is már a 10.1-et várom.
-
artid
aktív tag
válasz
Black_Raven #2320 üzenetére
Ok, köszi.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2309 üzenetére
Ez UK szervíz, itt nem szokás a vásárló szívatása mint otthon, úgyhogy reménykedem benne, hogy semmit nem kell bizonygatnom
itt a customer experience-re mennek, hogy később is maradj az ő terméküknél, remélhetőleg most is így lesz...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #2297 üzenetére
Ütöm én, de nem akarja...
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2297 üzenetére
Reméljük egyenlőre igen.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2288 üzenetére
Inkább én köszi az infókat, ha legközelebb így járnék, tudom mit tegyek.
Ha jön nekem is a verziófrissités, én tuti nyomok egy fr+wipe cash kombót és a szűz 9.1-re küldöm rá a 10-es frissítést. Abból baj nem lehet.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2285 üzenetére
Próbáltad már a párosítás törlés majd újra párosítást? Hátha segít.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Black_Raven #2285 üzenetére
Nekem a Parrotból kezelve is indul, nem kell telóról indítani, bár nekem Prom van. Asszony P30asával is kipróbálom.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Black_Raven #2282 üzenetére
Autóm Parrot kihangosítójával megy BTn, és zenét is lejátsza így.
-
dave0825
őstag
válasz
Black_Raven #2282 üzenetére
Én hallgattam BT fejhallgatóval zenét, megállítani/elindítani tudtam, zenét léptetni is. Vagy hogy érted, hogy nem indul vele?
Nekem az nem tetszett közben, hogy azt az idióta értesítést, hogy lehet váltani a hangkimenetek között csatlakoztatott BT fejhallgató mellett, nem lehet eltüntetni... -
válasz
Black_Raven #2202 üzenetére
Látom, én is feltettem.
Első benyomás:
A beállításokban és az optimalizálóban az ikonok olyanok mint egy samu telefonban, ez spec nekem nem tetszik.
A google kereső, hírfolyam, play áruház, egészség fekete hátterű lett, ezt szokni kell
Az értesítési ikonok ugye kerek kék ikonok lettek, szokni kell még
Ha kamerát indítasz és használod az AI-t az mostmár nem világít kéken, hanem ha ki van kapcsolva akkor át van húzva az ikon
Más kameragomb, nagyobb szövegek
4k videónál megmaradt a 10 perces felvétel korlát
Banki app megy, PH app megy, az összes egyszerű megy (viber stb....) játék nekem nincs fent
Nem rakott fel plusz alkalmazásokat
play storeból chrome azonnal frissül + Android system weview
app galeryből is frissült 2 alkalmazás, de ezekre nem emlékszem
hicarebe lépve rögtön szól hogy 10-esre akar frissülni és engedélyezd a külső forrásból való telepítést
Hirtelen ennyi -
Rusi
senior tag
válasz
Black_Raven #2202 üzenetére
Enyém teljesen független, Edigitalban vettem a legelsők között, előrendeléssel. A Telekom patchet azért jelzi, mert dual sim-ben használom és az egyik kártya telekomos benne. A mostani 9.1-nél is van fent rajta egy Telekom kiegészítő patch.
Neked melyik banki appod van? -
válasz
Black_Raven #2199 üzenetére
Megtaláltam a szivecske volt piros pöttyös és azon belül kellett keresgélni. valaki fel rakta már vagy fel meri tenni?
-
Rusi
senior tag
válasz
Black_Raven #2197 üzenetére
Rakott fel neked valami egyebet is a nagy frissítés után? Mik az első tapasztalatok? Mert a leírásában akad néhány ismert hiba, mondjuk ezek egy része nem érint (pl. PUBG).
-
ttt1
őstag
válasz
Black_Raven #2189 üzenetére
Akkor felengedem rá. Bár a másik slotba tcomos van, azaz ha kicserélem akkor meg a tcomos szar megy fel elsőre ?
-
mjani1172
addikt
válasz
Black_Raven #2103 üzenetére
Aki nemrég Samsungos volt az nem kap.
-
atike
nagyúr
válasz
Black_Raven #2100 üzenetére
Mivel nekem (is) mindenféle mókolás (és külső program - HiSuite) nélkül, simán OTA-n jött a frissítés így nem gondolnám hogy ne lenne Approved...
Mármint valójában, nem egy program által...
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2095 üzenetére
Tényleg semmi mást nem ír ott nekem.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Black_Raven #2090 üzenetére
"Az eszköz tanúsított."
Durva lenne ha nem az lenne, mert ez egy teljesen hivatlos frissítési mód.
Nem olvastam a másik topikot, de nem lehet, hogy ott a mókolt HiSuitos DNS átállításos megoldásról van szó, mert van illetve régebben volt olyan.
Jubka: nem elég driveba feltölteni, jogosultságok kell adni rá, van olyan, hogy nem egynként adsz google fiókokra engedélyt, hanem olyat, hogy a link birtokában bárki megnézheti.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2092 üzenetére
Nekem ott csak a nyílt forráskódú licenszek és a play verziója van. Na a képet feltöltöttem drive-ba. link
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2090 üzenetére
Ott nem találok semmi ilyesmit. Hova töltsem fel a képet hogy tudjam linkelni?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2088 üzenetére
Azt hol kell megnézni? Amúgy ezzel a 240-es frissítéssel jött egy ilyen is.
Játék közben lehet előhívni ezt a menüt.
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #2063 üzenetére
C431
-
ignisz
senior tag
válasz
Black_Raven #2063 üzenetére
Nekem is 240-es frissítés jött. A rendszerfrissítéssel nem jött, HiSuite-vel igen. C431- es verzió.
-
zsamiatt
őstag
válasz
Black_Raven #2037 üzenetére
oké, de ugyan az az emui meg droid fut rajta nem?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #1970 üzenetére
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #1968 üzenetére
Akkor nálad 10..11 óra SoT kijön Chrome és Youtube használattal?
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #1940 üzenetére
Ha neked ha 1% / óra, minden kikapcsolva, akkor minden bekapcsolva a 10-12% reális lehet.
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #1940 üzenetére
de neki 1-2% megy le összesen, nem óránként
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #1868 üzenetére
Nekem is gyanus, de ne feledd az első droid tesztelő huawei telefon a mate 20 pro volt(mikor májusban kitört a balhé ezt vették le a bétte programról)
De szerintem ez nem béta [link] -
törölt tag
válasz
Black_Raven #1860 üzenetére
Köszi. Nekem 12 ora alatt 5.63%...
-
mjani1172
addikt
válasz
Black_Raven #1832 üzenetére
Ezek a népek nemrég még egy homályos samsung fotónak örültek így.Úgy látom az már a múlt, pedig akkor.....
-
cybelaci74
csendes tag
válasz
Black_Raven #1778 üzenetére
Szia! Először is köszönöm szépen...Egészen pontosan arra gondolok, ha például rányomok a zöld telefonkagylóra, előjön ugye a hívottak ...és nincs az a lehetőség, hogy elhúzzam híváshoz jobbra, vagy üzenethez balra....ez tök jó volt a samsungon...viszont ami hiányzik a jobb felső sarokban egy kereső nagyító, vagy egy kereső sáv...persze látom, hogy a kereső sáv van, csak ahhoz meg kell nyitni a névjegyzéket... a híváslistában persze rá lehet nyomni a híváshoz... annyira apró a név, szám melletti kis szöveg ikon.....hát nagyjából ennyi...
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #1748 üzenetére
Igen single simes az enyém.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #1745 üzenetére
Talaltam egy szep videot skot akcentussal
a folia amibe be van csomagolva az is mas es rajta is van a screen protector is gyarilag egy kis piros fule van a jobb felso sarokban... Na ilyen ezen nem volt. Mindegy megvarom mit ir az elado.
Volt amugy egy masik video is, brit csavo de europai verziot bontott ki, 2 villas toltovel, ahhoz raadasul meg egy atlatszo tok is volt csomagolva gyarilag, habar azt nem emlitette melyik orszagbol van. Az otthoniakban is van olyan?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Black_Raven #1742 üzenetére
Oké, de attól, hogy ott vette, nem tudjuk milyen piacra szánt verziót vett.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #1739 üzenetére
Nem, az ebay uk-n vettem, de ujkent van hirdetve. Nem is ugy nezett ki kibontaskor mint egy refurbished. De ha az lenne, akkor azokat eleve ugy kell hirdetni hogy tudja a vasarlo, vagy New (other)-kent vagy Seller refurbished vagy Factory refurbished. De ez sima egyszeru new-kent volt hirdetve. Kuldtem nekik panaszt kivancsi vagyok mit irnak vissza.
Most neztem az eladot van nekik olcsobban is refurbished meg new other is, szerintem rosszat kuldtek.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #1735 üzenetére
Nem szedtem le véletlenül az 1000%... Azért kérdeztem hogy kikerüli-e a kijelzőt ami a tietekén van mert akkor egyértelmű lenne, de hogy ezen egy deka fólia nincs az biztos... A hátulján van az uvegen ahol vannak a feliratok de elol semmi a világon. Már mindenféle lámpa fényénél és nappali fényben is megnéztem 🙂
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #1733 üzenetére
Hogy mi?😃
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #1731 üzenetére
Én semmit nem látok az ég világon... 🙂 Pedig a szemeim is jók...
A felső szenzort ki kellene kerulnie? -
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #1726 üzenetére
Akkor töröld a frissítést. Beáll/ alkalmazás/ alkalmazások/ zene/ jobb felül 3 pötty a frissítések eltávja...
Sorry, nem teszteltem én sem még. -
törölt tag
válasz
Black_Raven #1686 üzenetére
En azt olvastam, hogy aluminosilicate glass a P30 uvege, de azt nem irjak mennyire ellenallo. Ez mennyire serulekeny vajon? Most vettem egy P30-at de nem tudom milyen protectort rendeljek rá. A P10-emrol lekopott az utolso, azota nincs rajta semmi, de a kijelzon egy karc sincsen.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Black_Raven #1696 üzenetére
😃😃😃
-
Peathee
senior tag
válasz
Black_Raven #1694 üzenetére
a bal sem sokkal jobb, de a gyűrűsujjam a legjobb, azt megadom majd neki. Windows Hello-nál is az van elmentve, csak telefonnál ügyetlenebb azt oda tartani...
@Black_raven: pontosan nem tudom
de az lehet, hogy a sok fával végzett munka itthon, vagy az 1,5 év amikor cserepet pakoltam kézzel... a kesztyű meg hamar kikopott. Igazából a hüvelyk és a mutató ujjaim vannak nagyon simára kopva, a többi egész jó még...
-
Madoc
veterán
válasz
Black_Raven #1686 üzenetére
Nem, az a Oneplus...
-
kaszas19
senior tag
válasz
Black_Raven #1652 üzenetére
Nem volt bekapcsolva, mindenesetre bekapcsoltam. Majd kiderül este ha haza érek.
-
Iller
tag
válasz
Black_Raven #1652 üzenetére
Nekem be van de ennek mi köze a wifihez.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #1629 üzenetére
No csak nem hagyott nyugodni amit írtál, így tegnap este nekiálltam matatni az APP-okkal.
Akkumulátor/APP indításnál kézi módban mindenről levettem a jogokat és csak azokon hagytam rajta az auto indítást/más appal való indítást/háttérben futást amiket használok és beszólt, hogy gond lehet a rendszer futásával, ha kikapcsolom.
Majd az APPokon egyesével végigfutva ahol engedte és nem láttam szükségét kikapcsoltam a mobiladat/wifi/háttérben frissítés/roaming adathasználatokat. Mondjuk ehhez is el tudtam volna képzelni az APPindításhoz hasonló menüt, ahol fel vannak sorolva az appok és egy oldalon lehetne kezelni őket, de hát szegény ember vízzel főz, vagy csak nem kerestem eléggé elszántan az erre való menüt
A végén lett egy újraindítás, aztán ment is töltőre a teló...meglátjuk mit sikerült "elbaltázni" ezzel
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sejtettem, hogy a navigálás erőteljes használatot produkál. Majd egyszer ránézek én is az engedélyek megvonására, de egyelőre elvagyok a mostani üzemidővel is, mivel 5-6 naponta kerül csak töltőre átlagos használat mellett (no persze a navigálás nem átlagos használathoz tartozik jellemzően nálam)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Így is használod, vagy csak érdekelt így mennyit bír?
-
Madoc
veterán
válasz
Black_Raven #1624 üzenetére
Mindig tanul újat az ember!
Ezer hála, ezt a privát dns trükköt nem ismertem mindig rootolt telefonjaim voltak.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #1613 üzenetére
Az kemény, 18 órából 9-ben a telefont nyomkodtad
Az a telefon ott nálad nagyon kiugró képernyőidőt produkál, szóval az ilyet ki szokták hagyni az összegzésekből
Nálam tegnap 50% akkut evett valamivel 4 óra feletti Waze navigálás...értelemszerűen ennyi képernyőidő is csatlakozott hozzá
-
Madoc
veterán
válasz
Black_Raven #1620 üzenetére
Miért, hogy lehet unlockolni? Első dolgom lett volna de nem találtam rá módszert.
-
Gyb001
senior tag
válasz
Black_Raven #1620 üzenetére
Van egy céges Samu s10e telefonom. Azon nyitottam BL-t fejlesztéshez, ellenben ezen a p30 - on nem látom szükségét. Van normális equilezer, nem kell greenfy-vel bohóckodni, jó a gyári energiagazdálkodás. Nem kell engedélyezni a camera 2 API-t gyárilag jó a kamera app...
Nagyon elégedett vagyok vele.Ha nagyon kellene ok a bl nyitásra az a rendszer szintű reklámblokkoló és a lucky patcher lenne.
Szerintem nem ad annyi pluszt a mókolás mint pl az alcatel idol 3-on. (nagyobbra particionált tárhely...) -
Gyb001
senior tag
válasz
Black_Raven #1616 üzenetére
Én Samu a70 ről váltottam és ez érezhetően tőbbet bír.
Aod, WiFi, bt (fejhallgató csatlakozva) SINGLE sim...
6 óra sot után este általában 40% körül vagyok.Más
Van valami megbízható, bevállt kínai bolt ahol viszonylag jó áron be lehet szerezni eredeti Huawei NM kártyát?
-
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #1617 üzenetére
-
atike
nagyúr
válasz
Én meg még azt hittem, hogy nálam de jó használati idő...
Ez komoly...
-
workin
senior tag
válasz
szép.
én azt vettem észre, hogy a gps alig eszik, ez lehetségeS?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Eredeti játékok OFF topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft