-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
aktív tag
válasz
Black_Raven #2981 üzenetére
"Direkt nem rakták fel"
Bocsi ez nem neked szól, ezért is jelöltem meg Off-topikként, de ezen jót röhögtem.
November óta folyamatosan néztem a beállításokban, hogy mikor lesz telepíthető. Pusztán kíváncsiságból, mivel egyébként második telefonként használom, a main driverem egy iPhone X. Mivel Nem vagyok nagy androidos nem tudtam, hogy ezt a HiCare-ből kellene feltenni és nem fogja magától felkínálni, milyen hülye eljárás már ez? Bocsi, de ilyenkor búj ki belőlem az "applefanboy" és kezdem el szídni a Droidot és mondogatni, hogz szórakozzon ezzel a szarral akinek 2 anyja van...
-
sohajda90
aktív tag
válasz
Black_Raven #2979 üzenetére
Az mit jelent, hogy "túlmentem"?
-
sohajda90
aktív tag
válasz
Black_Raven #2977 üzenetére
Ott is ugyanazt a választ kapom, mint a Beálltások menüben: "A szoftver naprakész"
Holott verziószám:
VDF.HU 9.1.0.7(CT.F01)
9.1.0.260(C431E4R2P2) -
sohajda90
aktív tag
válasz
Black_Raven #2975 üzenetére
Ott hol látnám?
-
sohajda90
aktív tag
Valakinek nincs infoja, hogy a Vodas itthon vásárolt készülékekre mikor jön ki az Android 10? Ahogy olvasom kb. már mindenki azt használja, de az én készülékemen nyoma sincs a frissítésnek...
-
sohajda90
aktív tag
A jelenleg másodlagos, munkahelyi telefonként használt Mate 8-am 3 év után felmondta a szolgálatot (értsd: néha már kevés használattal is meghal nap közben, holott génykorában igazi üzemidő bajnok volt, elsődleges telefonként 2-3 napot mindig kibírt), ezért még a húsvéti ünnepek alatt eldöntöttem, hogy beruházok egy P30-ra. (Igazából a cég provideolna készüléket, de csak egy P Smart lenne, és a munkatársak nagyon elégedetlenek vele...).
Mivel az elsődleges mobilként használt iPhone X-em már lassan másfél éves alig vártam, hogy az ünnepek után eljátszadozhassam az új ketyerével, megnézzem mennyit fejlődött az Android az elmúlt 3 évben (Mate 8 maradt Nougat-on) plusz 2 hét múlva nyaralni is megyek, ezért is időzítettem mostanra a vásárlást, én mindig telóval fotózok (azért egy iPhone X erre már bőven jó), viszont többször jól jött volna a nagylátószögű optika, mivel előfordul, hogy egy épület, tér nem fér bele egy sima képbe, és már nem azt az élményt adja vissza, plusz most úgy vagyok, hogy ha most veszek egy triplakamerás másodlagos telefont, akkor ősszel valószínűleg nem fog tudni annyi pluszt nyújtani az új alma, hogy elcsábuljak rá és megint kiadjak 300+-t egy telefonra...viszont jelenleg (az eladók szerint) a Vodafone-nál olyan készlethiány van ebből a készülékből, hogy még arra sem tudtak nekem ígéretet tenni, hogy a jövőhét folyamán megkapom a készüléket. Mivel a nevemen van 2 red előfizetés, ezért ajánlottak jelentős készülék kedvezményt, hogy vigyek helyette egy Mate 20 Pro-t, viszont még így is lenne köztük 40-50 ezer különbség, valamint egyébként a kiajánlott készülék kedvezményt a P30-ra is megkapom, ha megvárom, hogy megérkezzen...és így akkor kb. 100-ra jön ki a készülék, a Mate 20 Pro a kedvezménnyel is kb. 190 lenne, ami meg már kb. a független árával egyezik meg) szerintetek megéri rá várni, vagy jobban megéri megvenni a Mate-t?
(Feature-ök közül ami nekem a P30-ból egyedül hiányzik a wireless charging, X-en tavaly tök jól jött Amerikai nyaralás alatt, hogy a legtöbb Starbucksban be volt építve a töltő az asztalokba, így ha merültem elég volt beugrani egy kávéra bárhol és fél óra alatt egy 20-30%-ot sikerült rátölteni vezeték nélkül...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest