- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz
direwolf #7637 üzenetére
Én azért használom a Chrome-ot, mert gyors, a könyvjelzőimet is naprakészen tartja több gép között. Szeretem használni, tudom milyen, és nem akarom kikerülni a naplózást, stb, amikről beszélsz, hanem NEM ADOK MEG olyan adatot Chrome-on keresztül (sem) ami nem lenne tudható rólam egyébként is. Ez a módszer hol sántít szerinted? (Nyilván nem a jelszavak ellopása most a témánk, hiszen arra millió, böngészőfüggetlen módszer létezik, akinek arra fáj a foga esetleg) Igen, használhatnék Firefoxot, vagy bármit, de nem akarok. Nem Fun-ságból, vagy lustaságból, vagy tudatlanságból. Hanem tudatosan nem akarok másikat használni. Mit tudnak meg rólam? Hogy most beléptem ide, és ezt ide írom? Ezt nem vállalom nyilvánosan is? Hiszen egy publikus fórumba írok. Mit kell ezen az információn félteni, ha úgyis vállalom? Ez a módszerem lényege. Amit ingyen odaadsz valakinek, azt különben sem féltenéd, hogy ellopják, nem? (Mintha lomtalanításkor őriztetnéd a kirakott cuccaid, nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Jogász topic
- Apple MacBook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Villanyszerelés
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest