- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dika22
tag
Szevasztok! Nektek eddig hogy vált be a teló? Én is használom pár egy pár hónapja, és kivi vagyok a véleményekre.
-
Dika22
tag
Hát én nem tudom, de az én akksim csak ilyen gané? Még nyomkodásnál is nagyon merül, nemhogy wifinél. Nem tudtok valami tippet, hogy lehet növelni az üzemidőt?
-
Dika22
tag
Valaki eltudná magyarázni a rootolás menetét? Nem igazán akar sikerülni.
-
Dika22
tag
Üdv. Az androidot lehet frissíteni rajta? Mármint nem újjabbra akarom, csak a mostanit le frissíteni.
-
Dika22
tag
Szevasztok! Most lettem tulaja egy y300-nak. Jó kis teló, csak az akksija nem a legjobb. Ha csak le van rakva a teló, akkor nagyon jó, szinte alig fogyaszt, de ha wifi vagy mást csinálok, nagyon gyorsan fogy. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy esetleg valami jó akksi kímélő appot tudtok mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest