Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomy007

tag

válasz tihi_ #13727 üzenetére

Próbáltam már más alternatív appokat a facebook meg messenger helyet is de vhogy egyik sem jött be mert mindegyiknek voltak hiányosságai, s állandóan visszatértem a sima facre meg messengere.
    De majd kipróbálom ezt is amit ajánlottál. Amúgy ez 2in1 vagyis ez helyetesitti a facet meg a messengert is?
    Szóval akkor mégsem a telefon lassú, vagyis kevés az 512 ram hanem ezek a memória zabáló appok:)
    Azért kíváncsi lennék hogy egy 1giga rammal szerelt telefonnál mi a helyzet ugyanezekkel az appokal pl.
    De vegyünk pl egy böngészést (gyári böngésző ill. opera for androidra ) ezt a 2őt szoktam használni.
    Először elindíttom pl a 89,5music fm onlire rádió appot, majd böngészek közben , kb 2perc után le áll a rádió mert böngészés közben vhogy megint elfogyott a ram. Ha nem böngészek hanem csak simán rádiót hallgatok akkor úgy müködik a dolog , de ha elkezdek böngészni akkor kilövi a rádiót vagyis már itt sem megy folyamatosan 2 alkalmazás müködése s ez elég idegesítő, hogy itt is általában totál lemegy 0ra a szabad ram...
    Másik: automatikus frissitést már is kilőttem ugyanis akkor szinte teljesen elfogy a telefon tárhelye, ezzel sem lehet mit kezedeni?

Magyarul gyárilag ennyire képes akkor az 512 ram ami persze elég ha egyszerre 1 alkalmazást futtatok vagy megszokom hogy álladóan újra kell töltenem :)

• monalala

aktív tag

válasz tihi_ #13728 üzenetére

Köszönöm :D
    A kernelt fusionX-re TWRP-ből kell simán installálni ugye?
    Még egy kérdés: Az apex lapozáskor elég laggos nekem, szerintem nem szabadna 2x1 gigás procival.
    Valami megoldás van erre, esetleg másnál is ilyen?

Új hozzászólás Aktív témák