- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
monalala
aktív tag
válasz
eurolac #14662 üzenetére
Akkor azt mondod ne legyen kipipálva.? Nekem engedélyezve van a rendszerhangok használata, de nem attól fekszik meg a hangerő, hanem úgy vettem észre hogy töltés közbe száll el, lehet hogy éppen viberezek közbe azt nem tudom már. Alapból mennek a redszerhangok a viberen, de nincs gond mostanában.
Nálam vibernél nem szabad engedni a rezgő csörgést, mert ha felveszem akkor is rezeg tovább amíg ki nem lövöm. Ez a rom van most fenn (AOSP MOD by H3ROS). -
eurolac
senior tag
válasz
eurolac #14631 üzenetére
Beírom, hátha valaki másnak is gondot okoz, vagy fog.... Viber használat után lemennek a hangok minimumra, a csúszka beállítások nem változnak a beállításokban.(csengő, sms és rendszerhangok alig hallatszanak)
Újraindítás után visszaállnak a hangok.
Megoldás: Viber beállításokban "visszapipa" a rendszerhangok használatának engedélyezésénél, így nem nyúl bele, nem kavar be. -
monalala
aktív tag
válasz
eurolac #14618 üzenetére
Nekem a gyári alapú custom rom-oknál szokott "eltünni" a hangerő. Nem a viber okoza nálam, hanem amikor töltőn van és úgy nyomkodom. Ez valami gyári bug lehet, több romot is próbáltam már. Most a legújjabb 200 alapú rom van fenn, nem nyomkodom amikor töltőn van és így nem jött elő azóta. Amúgy füles bedug-kihúz és helyreáll a hangerő nálam. CM romoknál nincs ilyen csak a stock alapúaknál. Én is viberezek, de semmi gond amíg nem töltőn van. Ha muszály néha töltés közbe is használom, de nem feltétlen jön elő. Teljesen random hibázik.
-
Zolio3
senior tag
válasz
eurolac #14618 üzenetére
Mikor gyári romot használtam, akkor volt hasonló hibajelenség. Véglegesen a hard reset sem oldotta meg, ezért az üzemmódokkal játszottam. Létrehoztam egy üzemmódot, ami full hangerőre volt állítva, ezt nem húzta le egy app sem. Az alapértelmezett üzemmód nekem is mindig elmászott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beárazást kérnék: Optoma HD200X + vászon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest