- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Tegnap este reprodukálni tudtam a hibát. Alaplból 2 időzítés van:
-h,k,sze,cs,p 7:00
-so,v 9:00
Hardreset után. megmarad a 2 ébresztés bejegyzés, ergo azt nem törl(meg még ki tudja mit nem?!) De az első időpontja megváltozik 7:30-ra, ill. mindkét riasztás inaktív állapotba kerül. Ezt követ hreset már nem tologatja tovább 30 percel az időt, az marad 7:30.Más is kipróbálná? Igazolni, vagy cáfolni kellene.
-
nyisziati
veterán
Enyém is totál gyári (telenoros), és minden megfelel. A nem használt, előtelepített appokat beraktam egy mappába oszt csá. Lassítani nem lassít, max. foglal pár megát. A hangszórója elég hangos (nekem). Mondjuk függ a kiválasztott csengőhangtól is, hogy hallod-e. Zenelejátszásra is elég a hangerő, pedig 6 hengeres turbodiesel ketyeg alattam (szó szerint, mert kisteherautó és az első ülés alatt van a motor).
Ráeső fényben a képernyője lehetne egy kicsit világosabb, de igazából ez sem lényeges, pláne, hogy kb. 2-3-szor veszem elő kültéren naponta.
Szóval nekem 99%-ban megfelel így is. -
saca23
aktív tag
Hello
Èrdekesek a problèmáid a teloval kapcsoladba.
Nekem lassan egy ève megvan ful gyári rajta minden
T-ès 190-es rom mèg root sincs de nem èrzem hogy problèma lenne vele. Nekem volt elöször a társaságombol azóta már 5 ilyen van rajtam kívül a körömbe senki nem nyafog hogy szar lenne.
Van aki samu s advencröl váltot. A ram is csak a durvább játèkoknál hátrány ès kèpeket is jókat lehet vele lőni ebbe a kategoriába.
Szerintem ezen a szinten ez a telo azeggyik legjobb választás ès mèg az aksija is többet bir mint más tipusoknak. -
Répapüré
tag
Nincs köztünk vita.
A különbség annyi, hogy ahány ember annyi elvárás és mindenki más szempont alapján választ.
Nálam szempont volt, ha elhagyom vagy ellopják ne legyek öngyilkos az ára miatt.
Az Index.hu és a HVG alkalmazás működik.A kamarát kipróbáltam, de eddig sem fotóztam túl sokat.
Én ennyi pénzt szántam telefonra, sokkal jobbat nem vehettem volna.
Ismerősöm kb másfél éves Sony telója alsó részén van egy színes, világító sáv /biztos tudjátok, melyik típusról beszélek/ és a memóriája sem bővíthető.
Nem próbálom meggyőzni, hogy az a világító sáv totál ciki és 10 000 Ft-ért sem kéne.
Neki jó és ennyi. -
Répapüré
tag
Feltettem a Pixlr Express-t ami egy jó alkalmazás, de engem megszívatott.
Még nem tapasztaltam ki a működését, fotózgattam és itthon jöttem rá, hogy egyetlen képet sem mentettem el, mert fotózás után mindig az "új kép készítése "-re böktem.
Én arra következtettem, hogy menti és jöhet az új....
Nem ez történt mert ok-zni kellett volna, akkor menti és utána új kép.Dühömben letöröltem.
Azóta visszatettem mert szerkesztésre nem rossz.Most töltöttem le a HD Camera ULTRA app-ot.
Csak lakásba próbáltam ki.
Túl sokat nem tud, de ahogy látom a teljes képre fókuszál, nem fókuszál részletre.
A lakásban készült képek elfogadhatóak. -
kokokka
addikt
"Nem azért vettem okostelefont, hogy mások által gyártott programokat próbálgassam, vajon hogyan működik"
Én viszont (és még rengetegen mások is) szeretek/szeretünk próbálkozni más ROM-okkal is. Hogy ennek mi köze a Tamagotchi-hoz azt viszont végképp nem tudom.....
Az meg, hogy nekem bejön nem azt jelenti, hogy csak nekem jön be! A tulajok legalább 95%-a megelégedetten használja, elég csak végigolvasni a topikot. Ez pedig egy tetszési skálán igen magasra teszi a lécet ebben a kategóriában. Persze Te tudod, a Te telefonodat Te használod. Ha nem vagy elégedett cserélsz és kész. Nekünk még egy darabig marad szerintem -
kokokka
addikt
Biztos, hogy Te az Y300-at használod? Nekem ugyan most nem gyári ROM van fent, de azzal is "atom stabil" volt és ezzel is az. Nálam egyik általad említett hiba sincs és nem is volt soha! Az android meg olyan amilyennek tervezték, de én most például tudom állítani külön-külön is az általad említett hangokat ha jól emlékszem! A gyári kamera appját használom leggyakrabban, semmi baj sincs vele! Sosem fókuszál össze vissza és nem csinál fekete-fehér képet sem! Csak akkor indítok más kamera appot, ha HDR képet akarok csinálni. A legtöbb problémádat éppen ezért nem értem, és pont ezért írtam le ezeket. Ne rémítsd el azokat, akik most szeretnének venni Y300-at, ez egy nagyon jó telefon még mindig!
Szerintem.... -
Loewes
csendes tag
Igen, a gyári fókuszálgat a legkisebb mozdulatra is.
Ha nagyon jó fényképeket akarsz csinálni és akár 16/9 formátumban is, akkor a Procapture. Ez magyar nyelvű és van free illetve fizetős verziója is. (fényképezéshez kiváló, panorámát, illetve 3 képből összerakott Wide-t is tud, videót viszont nem.
Ezenkívül, ami jó az A Better Camera, ennek is van free, illetve fizetős verziója és videót is tud sok más mellett. (a panoráma készítés az még nem igazán jól működik benne) -
-Zerg-
tag
Hát éppen ez az, hogy nem vagyok elájulva a sebességtől. Ha kilépek valamiből és söprök utána (mert azt muszáj) eltelik 10-15 másodperc amig összeáll a kezdőképernyő az ikonjaival. Telenoros B194-es, 2 hetes, gyári szűz állapot.
Ja meg az is, hogy söprés után néha kevesebb a RAM mint előtte. -
gezsó
csendes tag
Nekem innen [link] van, szerintem nagyon jó és ez a legolcsóbb. Ami még fontosabb, hogy jó minőségű és látom újra van feketében is, mert ez hiánycikk volt. Van egy másik típus is, de annak kisebb a mágneses füle és hamarabb kikapcsolódik, míg ez állja a sarat és nem foszlik a széle, mint az előzőekben említetté.
Teljesen fölösleges külföldről, ha rám hallgatsz, 2 nap alatt háznál van és tökéletesen lehet vele telefonálni.
Vagy dobálózni is.
-
Répapüré
tag
Ja, és úgy telefonálhatsz vele, hogy ollóval kivágod az elején a bőrt.
Másik változat: Kinyitod, de az enyémet hüvelykujjal lepöccinthetem, mert gyenge a mágnes, de magától soha nem nyílt ki.a foglalatba tökéletesen passzol,kissé nehezen kivehető, de ez számomra előny, mert nem akarom gyakran kivenni és a jó minőségű műanyag betét véd leesés esetén.
talán kielégítő ,bőséges választ adtam.... -
Répapüré
tag
Bementem egy gsm-üzletbe és 2500 Ft-ért volt fliptok.
Átmentem egy másikba 200 m...1500-ért vettem mágneses lehajtható tokot ami belül finom anyaggal bélelt, bár én külön vettem rá fóliát is.A tok műbőr, de megtévesztésig hasonlít az eredetire ,szép szegővarrással és hátul direkt A típushoz kivágott 3 nyílás. /led, kamera, hangszóró/
Én a feketét tartom elegánsnak, minőségérzést kölcsönöz a telónak.
Szét kell nézni és néha kitekinteni a net világából.
Van aki szerint a mágnes árt a telónak, én nem nem vagyok erről meggyőződve.
Hozzáteszem, én akkor vettem amikor a szállító meghozta, de az eladónak mondta, hogy 1500...
Feltételezem, az eladó haszna is benne van, de számomra ez lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest