- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacka01
csendes tag
válasz
aytukabozs #15672 üzenetére
Köszi
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy ha telefonkönyvbe elmentek valakihez egy fényképet, akkor el tudom-e érni valahogy azt, hogy mikor engem hív az illető, akkor ne kicsibe jelenjen meg a fényképe, hanem nagyba? Előre is köszi.
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. Tudna valaki linkelni 1 olyan appot, ami értesítés esetén(nem fogadott hívás, SMS, FB, Messenger, stb) a vakut is használja ugyanúgy mint az előlapi LED-et.
-
lacka01
csendes tag
válasz
0xmilan #14527 üzenetére
Jelen helyzetben úgy áll a teló, hogy bekapcs, csíkozódva eltűnik a logó, majd a cm10 bootanimationja van a végtelenségig.
Tehát a dload-os módszerrel most feltudom tenni a gyártói oldalon lévő gyári rom-ot?
Azért vagyok ilyen értetlen, mert nem akarom "mégjobban" elb.szni a telót. -
lacka01
csendes tag
válasz
sgergi #14518 üzenetére
Csinaltam Backupot Az elozo rendszerrol, csak az a bajom, hogy a kepernyo nem erzekel semmit es igy nem tudok semmit se csinalni.
Mikor pedig bekapcsolom a telot, akkor csikozodva eltunik a logo es a bootanimation van a vegtelensegig.
Ha mas nincs, akkor holnap meglatogatom a tremobilt hogy meg veregessek a vallamat. -
lacka01
csendes tag
válasz
monalala #14515 üzenetére
Tudom hogy kell wifihez csatlakozni, de meg nyilt halozathoz se csatlakozott. Nem szoktam szinkronizalni a nevjegyeket a fiokommal. Most mielott neki alltam ennek, akkor csinaltam biztonsagi mentest. Felraktam masik romot, azzal azt ertem el hogy a bootanimation csak porog es a kepernyo se reagal semmire. Csinaltam mentest, hogyan tudom visszatenni vele a gyari romot?
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. Szeretném Root-olni a telóm, de elakadtam, mert a Product ID-t nem fogadja el
Mit tudok ilyenkor tenni?
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. Az Outlook naptáramat hogyan tudnám megjeleníteni a teló naptárjába?
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. Betű típust hogyan tudok változtatni? Ha lehetséges egyántalán
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. Az érdekelne, hogy a képen a piros keretbe jelölt progikat hogyan tudnám kilőni, mert folyamatosan "ébren" tartják a telót?!
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. A telón a Chrome-ból hogy tudom törölni az előzményeket?
-
lacka01
csendes tag
Üdv. Tudna valaki ajánlani valami hívás szűrőt? Lehetőleg olyat amibe van magyar hang.
-
lacka01
csendes tag
Mitől lehet az hogy ha a telefonkönybe a beállítgatom a személyekhez a különböző csengőhangokat, akkor van akinél azzal csörög amit neki beállítottam, de van akinél meg az alapértelmezettel pedig neki is beállítottam külön hangot?
-
lacka01
csendes tag
válasz
lacka01 #1406 üzenetére
A tegnap esti kérdésem tárgytalan, mert most más bajom van.
Ma reggelre olyat produkált a teló, hogy a telefonkönyvben szerettem volna szerkeszteni egy számot mert megváltozott és mikor rámentem a szerkesztésre akkor ezt dobta ki: "A(z) Címtár szolgáltatás sajnos leállt." Ezt megcsinálta még párszor, utána mondom újraindítom és meglátjuk mi lesz. Újraindítás után bemegyek a tel.könyvbe és láss csodát eltűnt az összes tel.szám! Kérdésem az lenne most hogy, hogyan tudom visszacsalogatni a kontaktokat és hogy ezt mitől csinálta? -
lacka01
csendes tag
Sziasztok. Azt hogyan tudom elérni, hogy az FB-s ismerőseim is benne legyenek a telefonkönyvbe?
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. 1 hete váltottam erre a telefonra és eddig meg vagyok vele elégedve, pedig ez az első androidos telóm. Viszont az érdekelne, hogy az FB-s ismerőseimet hogyan tudnám beleintegrálni a telefonkönyvbe úgy mint WP-n?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest