- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
#86973952 #18562 üzenetére
Ha a samsungon múlna évente cserélnénk telefont, persze az újjabbak már elértek arra a szintre hogy nem nyújtanak annyival többet hogy a tavalyi modellt lecseréljék. Azt aláírom hogy nem épp korszerű és modern már a hardver, de egy MTK 6582-eshez képest még mindig jobb, ráadásul azokban 1GB ram van és kaptak 6-os droidot, tehát ebből a szempontból nézve ez nevetséges.
Szimplán vegyél újat/újabbat/másik modellt, mert rá vagy kényszeritve, ha kell a legújabb droid.
Egyébiránt a Mate7 is megkapta, az sem sokkal fiatalabb csak 4 hónappal, igaz abban 925 van már. -
snake1977
őstag
válasz
Cunaja #18559 üzenetére
Én játszani nagyon minimálisan játszom rajta, sajnos nem is megy a kedvenc csr2-őm rendesen, a hardver sebességgel pedig elégedett vagyok (fhd mkv simán megy), épp ezért akadok ki amikor snapdragon 410-es chipsetre kihozzák a 6-os droidot, pl. LG Spirit...igaz az 9 hónappal ifjabb mint a P7, de még a H420-as modellre ami MTK 6582 is kitolták, sőt millió meg egy kinai telefonra van gyenge MTK chipsetesekkel...
Legfőképp ami miatt idegesítő hogy ez azért a Huawei csúcsmodellje volt ha jól tudom a Mate mellett, és 2,5év után megy a sülyesztőbe, amikor még a kamerája is versenyképes a mai modellek közt sokat maga mögé utasít.
Porterocka: oké 2,5éves de a 6-os droid amikor kijött év elején épp csak 2éves múlt a P7, ez inkább simán marketing/kényszeritett elavulás, vedd az újabbat...csak egy csúcsmodellre azért 2év után még egy update beleférhetne. -
snake1977
őstag
Az szuper lenne, remélem sikerül.
Azért nem értem a Huawei-t, szinte mindent enged a telefonnal, boot loader nyitás etc. de nem adja ki a 6-os droidot, miközben a hardver meg simán elbírná, sőt láttam sokkal gyengébb konstrukciókon is már 6-ost, nem értem a céget.Simán el tudnék képezelni egy szép letisztult 6-os rendszert minden fölös marhaságot kigyomlálva, főleg az előretelepített dolgokat, amiket egyébként is a play áruházból be lehet szerezni két klikkel.
-
snake1977
őstag
Srácok itt mi alapján tudok szint választani?
<color name="status_bar_recents_panel_text_color">#ffed5215</color> Hol tudok utánanézni a színválasztásnak? Létezik valami online paletta vagy picker, vagy progam ezekhez a 10 karakteres színekhez?
Az alap Porterocka féle témával kisérletezgetek, használtam a keresőt is, de használható infót nem igazán adott. -
snake1977
őstag
-
snake1977
őstag
Köszönöm a tanácsokat, odafigyelek, első körben alaposan áttanulmányozom a leírást a-tól z-ig, aztán meglátom mennyire merek belenyúlni a dolgokba, először úgyis csak a felszínt fogom kapirgálni.
-
snake1977
őstag
Good Morning
Létezik valami egyszerü témaszerkesztő program amivel pc-n témát lehet gyártani a P7-re? -
snake1977
őstag
válasz
zeon.hu #18193 üzenetére
Szuper, köszönöm, mentem is a linket, és rendelek egy garnitúrát, sosem árt ha van tartalék az előlapra, szerencsére a tok amit vettem elég masszívan véd, de pár napja én is le ejtettem (még nem volt meg a tok) szerencsére csak kicsit esett, rémesen csúszós tud lenni a gorilla glass.
-
snake1977
őstag
Köszönöm srácok, előre már felraktam a tempered glass-t, de nem tudtam hogy látezik a hátlapra is, legalábbis amikor rákerestem csak előlapikat dobott fel a kereső, vagy tegyek hátra is olyat?
-
snake1977
őstag
De jó hogy írtátok a hátlap témát, az enyém most érkezett be az országba, akkor a leszedéséhez elég hajszárítóval melegíteni?
Tudok kölcsönkérni hőfokszabályzós hőlégfúvót is, de ha elég a hajszárító akkor nem vesződöm vele.
Köszi a választ előre is. -
snake1977
őstag
Én aliexpress-ről rendeltem tokot ami itthon 4k ott meg 1500 volt trackinggel, a trackinget lehet kérni némi felárért.
Uraim, nemrég volt szó a mobilon való tévé müsor nézéséről, konkrétan a horizon go-ról, esetleg létezik valamiféle program amivel ezt pc-n is lehet használni, vagy pc-n nézni a upc-s műsorokat?
A bluestacks alkalmazással használva engem kidob a horizon, esetleg valami megoldás vagy másik program? -
snake1977
őstag
Sikerült, köszönöm mindenkinek
Sokkal jobban tetszik így.
-
snake1977
őstag
válasz
zeon.hu #18005 üzenetére
Egyenlőre jó lesz a gyári nyalóka, ha majd jobban benne leszek akkor mókolok.
Mostanra sikerült sd kártyát szereznem, akkor összefoglalnám, ha valamit rosszul értek kérlek javítsatok ki!
A B852-őt kell telepítenem, előfeltétel megvan "P7-L10V100R001C00BXXX", a linkről letöltöttem a firmware-t, nincs kártyaolvasóm ezért már a készülékben van a micro sd, oda kicsomagolom a dload/update.apk-t, utána a hang fel+power és wipe data/factory reset, ezután reboot, majd a telefont kikapcsolom, utána hang le+fel + power jön a frissítő menü, frissit kész. Ezután ha elindult a telefon, kábelt rádugom update.apk-t tölröm, és a vendor mappa tartalmát felmásolom, "Majd Beállítások > Telefonról > helyi frissítésnél telepítjük. A 3 gombos módszer ugyanez." Ezt most nem értem, ez két lehetőséget takar, azaz hogy választhatok hogy melyik módszerrel teszem fel, a 3 gombossal vagy a helyi frissitések telepítése menüponttal, jól értem? -
snake1977
őstag
Kéz alatt vettem a telefont, rootolva tudtommal nincs, elméletben a tulaj T-s előfizuval vette, de simán elfogadta a 20-as kártyám, így szerintem gyári függetlennek kéne legyen. Meglesem az összefoglalót alaposan, és nekilátok ha úgy érzem menni fog, köszönöm a tanácsokat.
-
-
snake1977
őstag
válasz
#86973952 #17995 üzenetére
emui 3.0, P7-L10V100R001C00B609, CUSTC432D609
Picit akadozik a menü is néha, vannak belassulások, azért egy fokkal jobbat vártam ettől a mutatós kis telefontól, persze nem csodát ennyiért...
Csak a csr alatt vannak bugok, pl. szoftveres gombok nem mindig előcsalhatóak, néha csúnyán belassul, a betöltése, de fogjuk rá apró trükkökkel használható, pl.hangerőt állitva előjönnek a szoftveres gombok. -
snake1977
őstag
Köszönöm, sikerült pc-re leszedni majd onnan átmásolva telepiteni, sajnos bugok halmaza fogadott, lassulás, szoftveres gombokra hol reagál hol nem.
Új játék után kell nézzek
-
snake1977
őstag
válasz
philoxenia #17988 üzenetére
Öcsém samu note tabja is ilyen, a 2A-es töltőfejemmel csiga lassan töltött, egész éjjel tölthettem, a gyári fejjel meg 3,5 óra alatt fullon volt. De a P7-nél erre nem számítottam.
Más, nem sok játékkal játszom, csupán 2-3-al, viszont azzal lehet kezdeni valamit amikor play áruház kijelenti hogy nem kompatibilis az eszközzel? Kicsit vicces a dolog, mert ezelptt egy LG K4-el játszottam a csr racing 2-őt, ami egy minden szempontból jóval gyengébb telefon.
-
snake1977
őstag
Zeon.hu , Porterocka, köszönöm! Fene se gondolta volna, akkor előszedem a gyári kábelt, délelőtt az utolsó 10%-ot pc-ről töltöttem egy régebbi telefonom adatkábelével, itt sem volt lassabb a töltés 500mah-el, tehát lehet tényleg a kábel a ludas.
-
snake1977
őstag
Sziasztok! Sikerült beszereznem egy ilyen szépséget, viszont nekem elég lassan tölti fel az akkut, 1A-es alcatel töltővel próbáltam, 2óra alatt nem egész 50%-ot töltött, azt hittem elromlott a töltő, a gyáriját rátettem azzal sem tölt gyorsabban, létezik hogy 3,5 óra kell a teljes feltöltéshez 20%-ról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest