- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kácsa
aktív tag
Sziasztok !
Van valakinek tapasztalata Nillkin super frosted tokkal kapcsolatban ? Az enyémnek meg van repedve 4-5mm hosszan két sarka (mármint a toknak). Külső behatás nem érte. Ez lehet garanciális jogalap ? (még pár napig garis ). -
Kácsa
aktív tag
Sziasztok! Nálatok milyen adatforgalmat generál az Android OS ? Nálam B852 -ön napi 8-9 MB, B609 vagy B621 (ez van most a telon) napi 1-2 MB. Minden google-s nyavalya letiltva (kivéve a gmail),adatforgalmuk letiltva(mármint a google play meg hasonlok).Ugyanazok a progik,minden esetben.Mindez mobilnetre értendő.Vodás vagyok. Tulajdonképpen ez az oka,hogy nem használom a B852-öt.Miért van ez a különbség ?
-
Kácsa
aktív tag
Hivatalos Huawei rollback Emui 3.1-ról Emui 3.0-ra (B805 - B800 - B609) : XDA.
Kipróbáltam, működik. Nem kell bootloader nyitás (nálam zárva van). Természetesen stock recovery kell legyen a telefonon. Végén wipe. -
Kácsa
aktív tag
Sziasztok. Hátlapra vennék edzett üvegfóliát, tudd valaki beszerzési helyet?Előlapra már van. Jöhet pm.ben is.
-
Kácsa
aktív tag
Sziasztok !
Csatlakozom a P7 tulajokhoz,tegnap vettem a MM-ben egy ilyen csodamasinát, Y300 után nagy ugrás. Összehasonlíthatatlanul más minőség.Gyorsan fel is frissítettem B609-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest