- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kácsa
aktív tag
Sziasztok !
Van valakinek tapasztalata Nillkin super frosted tokkal kapcsolatban ? Az enyémnek meg van repedve 4-5mm hosszan két sarka (mármint a toknak). Külső behatás nem érte. Ez lehet garanciális jogalap ? (még pár napig garis ). -
Kácsa
aktív tag
Sziasztok! Nálatok milyen adatforgalmat generál az Android OS ? Nálam B852 -ön napi 8-9 MB, B609 vagy B621 (ez van most a telon) napi 1-2 MB. Minden google-s nyavalya letiltva (kivéve a gmail),adatforgalmuk letiltva(mármint a google play meg hasonlok).Ugyanazok a progik,minden esetben.Mindez mobilnetre értendő.Vodás vagyok. Tulajdonképpen ez az oka,hogy nem használom a B852-öt.Miért van ez a különbség ?
-
Kácsa
aktív tag
Hivatalos Huawei rollback Emui 3.1-ról Emui 3.0-ra (B805 - B800 - B609) : XDA.
Kipróbáltam, működik. Nem kell bootloader nyitás (nálam zárva van). Természetesen stock recovery kell legyen a telefonon. Végén wipe. -
Kácsa
aktív tag
Sziasztok. Hátlapra vennék edzett üvegfóliát, tudd valaki beszerzési helyet?Előlapra már van. Jöhet pm.ben is.
-
Kácsa
aktív tag
Sziasztok !
Csatlakozom a P7 tulajokhoz,tegnap vettem a MM-ben egy ilyen csodamasinát, Y300 után nagy ugrás. Összehasonlíthatatlanul más minőség.Gyorsan fel is frissítettem B609-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macska topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest