- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atikanj
csendes tag
válasz
Cunaja #19003 üzenetére
Tavaly a 609 es rommal több mint egy órán át használtuk a snap kamerával ,hidegben is. Semmi baja nem lett. Amikor fényképeznél valamit ,attól bosszantóbb nincs, hogy kikapcsol a legváratlanabb pillanatban. Nem kell ilyen telefon. 2017 van.
Kerestem a neten,nem is találtam mást akinek hasonló gondja lenne.
Elhiszem,hogy így van. Ráteszem a Myrom legújjabját.
Vagy azt abból ami 609 re épül.Hátha azzal működik rendesen legalább Snap kamera alkalmazással. Ez nem elfogadható így . Egy telefonom nem csinált még ilyet.
És tavaly ez is csak a gyári kamera alkalmazással. -
atikanj
csendes tag
válasz
Atlantisz48 #19001 üzenetére
Cunaja azt mondta ez védelem a telefonban . Csak a fényképező használatakor van ilyen és csak hidegben , gyakorlatilag 0 fok körül és alatt ,kb 5 perc használata után .
Furcsállom én is , soha egy telefon nem csinált még ilyet . Tavaly ilyenkor a B 609 es rom volt rajta . Az nem kapcsolt ki a Snap camera használatakor , de a gyári kameraalkalmazással akkor is kikapcsolt .
A V5 kikapcsol a gyári kamera alkalmazással ugyanúgy mint a Snap kamera alkalmazással . De csak a kamera használatakor. Minden más megy hidegben is . Hihetetlen . Vigyem szervizbe ? Cunaja azt mondja hogy ez egy védelem a kamerának.
Ha védelem akkor szoftveres gondolom én . Akkor valahogyan kikapcsolható , vagy kivehető a romból . -
atikanj
csendes tag
Sziasztok. Valakinek kikapcsol még a telefonja ha a kamerát használja hidegben ? Snap camerával is.
-
atikanj
csendes tag
Köszönöm Zeon .
Én a menüben kerestem a telefon kezelőt .
Furcsa még , hogy az ötös androidban engedélyezni kell sokmindent .
Nagyon jó a rom .
Köszi Cunaja .
-
atikanj
csendes tag
Sziasztok .
Van valaki itt akinek fent van cunaja V5 ös romja és a messenger chat abkak működik rendesen ?
-
atikanj
csendes tag
Sziasztok .
Cunaja v5 rom .
Hogy lehetne beállítani , hogy a messengerben a chat fej maradjon a képernyőn ? Most az alkalmazáson belül engedélyezve van de csak egy pillanatra marad a képernyőn és eltűnik. Sosem csinált eddig ilyet.
A messenger ikonon pedig egy számláló van pirossal . ez sem volt eddig .
Hogy tudnám visszaállítani , hogy a chat fej megmaradjon a képernyőn ? Valakinek jól működik ? -
atikanj
csendes tag
Minden elismerésem Cunaja mesternek ezért a romért .
Mindenkinek ajánlom már most a V5 romot ami igaz nem végleges , de összehasonlíthatatlan a gyári romokkal . Ezen a készüléken 609 es rom volt , de 0 fok alatt nem lehetett fényképezni vele de csak a gyári alkalmazással . Egyszerűen kikapcsolt a telefon .
Hihetetlen , hogy a gyári rom ennyivel gyengébb legyen . .
Ez a készülék új korában sem volt ilyen gördülékeny .
Ezer hála és köszönet .jonny100 , köszönöm, hogy segítettél az unlock kódban .
-
atikanj
csendes tag
Sziasztok . telefon unlocked .
B839 es rom
a Twrp-telepíteném fel . rsa ujlenyomat engedélyezve van .
a TWRP C:\adb ebben a mappában van
adb devices megvolt
Kiírja az azonosítót
adb reboot bootloader unlocked van kiírva
fastboot flash recovery TWRP-2.8.7.0.img ezután ezt írja ki error. cannot open 'TWRP-2.8.7.0.img'Hibás a TWRP img fájl ? innen töltöttem le az összefoglalóból .
-
atikanj
csendes tag
válasz
#86973952 #18936 üzenetére
Köszönöm a választ .
A készülék a kedvesemnél van , holnap megnézem nyitva van vagy nincs a bootloader, megkérem a kódot emailen keresztül ha nem lenne nyitva .
Ezután felteszem a B839 et , utána a TWRP , root , mindez természetesen az összefoglalóban leírtak szerint .
Ezután mehet fel a Cunaja V4 lite szintén a leírtak szerint.Jól írtam ugye a sorrendet ?
-
atikanj
csendes tag
Sziasztok. Telekomos készüléken most B609 es rom van .
Szeretném feltenni Cunaja V4lite romot.
Ennek előfeltétele az összefoglaló alapján a B839 es gyári rom .Kérdéseim.
Ezt a leírást kell ugye követnem az összefoglalóból . "B839 Lolilop 5.1.1 EMUI 3.1 Telepítése"?
Ez a mondat mit jelent ?
"B126 FW -t telepítve nyílik a bootloader. Ezt természetesen addig érdemes megcsinálni, telepíteni, amíg nem térsz át EMUI 3.0 -ra, mert után komplikáltabb lesz."A mostani B609 es rom esetében ami valószínű telekomfüggő is nem nyitható a bootloader ?
A B839 es rom gondolom minden gond nélkül feltehető a bootloader nyitása nélkül is ,igaz enélkül nem lesz TWRP és root .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest