- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Alapjában véve sok mindenben megállja még a helyét ez a telefon.
Pl. fotós képességekben sincs szégyenkezni valója. Persze vannak már minőségibb feldolgozások, de például az új Huawei képalkotás nekem kifejezetten ellenszenves. Túl agresszíven nyúl bele a szoftver, ahogy több más márkánál is...
Ezek például 4 és fél évvel ezelőtti képek.
[link]
[link]
[link]
[link]Azt nem mondom, hogy tökéletesen, de manipulálás nélküliek. Tehát sok esetben jobban jár az ember egy régi zászlóshajóval, mint egy "tuti" 100 kamerás középkategóriás szutyokkal.
Sok mindenben egyáltalán nem fejlődött a mobil szegmens, vagy épp hátrányára. Szóval az ilyen telefonok, mint a P7 a mai napig lehetnek alternatívák a vásárlás során.
-
törölt tag
Jó custom -mal általában időtállóbbak a telefonok. De egy idő után előjönnek a kompatibilitási problémák a droid verzió miatt. Viszont nem első telefonnak használva még baromi jó opció.
Sajnos a nagyobb gond a feljebb említett probléma. Alkatrész pótlása nehéz ügy, ha a telefon már elmúlt 3-4 éves.
Cunaja:
Bizony penge telefon ez.Alakra is.
Nekem egyelőre nagyobb gondom az, hogy Huawei -re nincs működő portolt Gcam. Nagyon jó cucc.
Mate 30 Pro kiszemelt lenne, akkor cserélek felső kategóriában. Viszont várhatóan nem lesz könnyű döntés. Nem azért, mert nem tudok majd választani a sok jó lehetőség közül.... Hanem azért, mert mindig van, ami nekem nem oké.
-
Cunaja
addikt
Anyókámnak akartam venni egy Huawei P20 pro-t, de nem hagyta. Azt mondja, hogy nem adná oda a P7-et egy ilyen formájú telefonért. Neki nagyon tetszik.
A P9-et én meg azért nem cserélem, mert brutálisan megtuningoltam és sajnálnám az extráit. A P20 pro-nál, kezdthetnék mindent az elején.Utángyártott alkatrészre, már rengetegen panaszkodtak.
-
törölt tag
Ez így van, de 5 év távlatában elég szegényes már az alkatrész kínálat. Legalábbis megbízható, gyári komponens tekintetében.
Kijelző, érintő tekintetében nagyon fontos a minőség. Utángyártott cuccoknál elég sok a probléma. Néha nem is egyből jön elő a probléma.
Szerk.:
Kávától eltekintve (ami a maga idejében normális volt) szerintem most is az egyik legszebb Huawei. -
törölt tag
Ennyi év távlatában szerintem cseréltetni más által nem éri meg. Egyébként lehet rendelni külön is, csak szarabb cserélni. Talán donor készülék jobb vásár. Már csak azért is, mert szintén a kora miatt főleg hulladék minőségű alkatrészek vannak a neten.
Valaki rendelt mostanában és megosztja a linket, akkor szerencséd van. Természetesen akkor, ha már van pár hónapos tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest