- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbilas
tag
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Olyan problémával küzdök, hogy frissítés után ha viberen kapok üzenetet, jelez, de nem villog az értesítő led, pedig be van pipálva, visszaállítás volt és párszor már telepítettem az alkalmazást is.
Ilyennel találkozott valaki? Mit kellene állítanom, engedélyeznem?
Előre is köszönöm!
-
aurora65
tag
Simán felveszi az ujjlenyomatolvasóval is! Most bezzeg a másik telefonommal hívogatva ezt mindig sikerül a zöld pöttyel is. Olyan mint amikor a fogászhoz készülődve elmúlik a fogfájás.Arra vagyok kíváncsi ha a képernyőn nem megy akkor vajon az ujjlenyomat olvasóval sikerül -e.Hihetetlen,hogy akarattal nem tudom előidézni a problémát. Tegnap bezzeg amikor újévi köszöntésekkel hívtak barátaim,azt hittem,hogy a földhöz csapom mérgemben!: -)
-
aurora65
tag
Na ez a rádió meglepett. Bevallom fél év alatt még sosem néztem meg ,mindig fileokat hallgatok de ez tényleg egy nagy nulla és még halk is.Én magam még azt is szeretem ha rds radio text kiírja a számok címét.Autóban,itthon a hifiben direkt ilyet vettem ha érdekel az előadó akkor csak a kijelzőre pillantok ahol fut a szám címe is.Több ilyen magyar analóg,földi adó van,Petőfi,Class fm,Bartók,Jazzy,stb.Nade hogy ez a telefon még a rádió állomás nevét sem írja ki... Van itthon Nokia wp-s cucc,az rds textes meg egy androidos Sony is.Ilyen csúcsszupi telefontól ez méltatlan.Zár feloldásra meg az ujjlenyomat olvasó az kiváló! Van olyan hatékony,ha nem jobb is mint az Iphone 6-on.Abban viszont még ilyen gagyi rádió sincs.
-
-
wacek068
tag
Nem vártam hogy leszólják, azért nem is azt kérdeztem, hogy melyiket a kettő közül!
Lehet, rosszul fogalmaztam, S6 már nem volt! Helyette A7 volt!
A Samu jó lett volna, csak kicsinek találtam az 5,1" kijelzőt,
Az A7-ről meg ne is beszéljünk! Pedig az vadi új volt!
Az LG 4 nagyon jó kis telefon, de egyszerűen nem bírtam megszokni azt a kinézetét a rendszernek!
Mint az óvodában a gyerekrajzok, az sok kör alakú ikon, az a hívó fél kijelzés, nem tetszett!
Viszont a net gyors, és a wifi érzékenység szuper volt!
Ha ez a telefon lesz, remélem hasonlóan jól fog működni!
Állítólag 5.1.1 van rajta, remélem az jó!!
Nálam, a telefonáláson felül, főleg Net-zene-film kombó a fő használati terület, sokat kell kocsiban várakoznom!
Ja, és a rádió, ami ugye a Samuból hiányzik!
Az ám, a gyári fülese használható? Tudom, nem kell zenei csodára számítani, de mégis?
Ára? -
atike
nagyúr
Nexus 4-ről jöttem, és ott is mindig ez volt. Új rom, hiszti, miért kellett, pediggyárigoogle, satöbbi. Érdekes módon sem én (sem jópár másik user) nem vett észre hibát, de mi mindig a kisebbség voltunk.
Részemről megvárom, hogy jöjjön az OTA 5.1.1, majd akkor felrakom (bízva abban, hogy ha esetlegesen van valami apróság abban majd javítva lesz), de én is meg vagyok elégedve a KitKat-el...
Bár a 6-ot kíváncsian várom hogy jön-e és milyen lesz...
-
hbsoft
csendes tag
Köszönöm! ezt is megnézem. csak vész esetére érdekel a visszaállítás. Tegnapig nekem is hibátlan volt a Lolli (ezért is szeretném megtartani), csak legyen már ismét működő mikrofon (kicsit macerás folyamatosan vagy kihangosítva vagy fülessel használni).
Ezek szerint ilyen jellegű mikrofon gond senkinél sem volt. Lehet, hogy teljesen egyedi a probléma és nem marad más mint garanciáztatni, de még bízom az "egyszerű" szoftvergondban (nagyon nem szeretnék a készülékemtől megválni, még ideiglenesen sem...).
Most jutott eszembe, hogy a BT fülessel ki sem próbáltam a mikrofont (mármint a fülesét). Azon csak zenét hallgattam. +1 esti program... -
mtm800
senior tag
Nálam is dettó hibátlan........A béta 5.1.1-et számtalanszor visszaállítottam KK-ra több készüléken is... b300 kellett hozzá, ez úgymond kk-sítja a rendszert ez kell ahhoz, hogy utána a b137-et telepíteni lehessen. Mindegyik alkalommal hibátlanul működött a huawei béta 5.1.1 rendszernél.Végleges 5.1.1 nél nem próbáltam nem láttam szükségét.
-
persil
nagyúr
Az abszolút nem segít sajna.
Egyébként én smart-on használom a telót, hétköznapi dolgokban bőven elég, játékhoz meg normal-ra állítom, bár akkor is csak a hardveréhesebbekhez kell
De ezt már kitkat-en is így csináltam, sajnos ezen az új akadozáson, ami hozzá a lollival jött el, nem javít =/
-
Szoke1982
senior tag
Ami nekem hiba idáig.
: ikonok ugrálnak hiába veszem ki a mappából a gmailt újra bekapcsolásnál(kijelző) vissza megy a google mappába , akkor wifi nem működik a régebbi wifin ami idáig jó volt. Az asztal mindig újra töltôdik . De amúgy meg gyorsabb lett sokkal , és még a play áruház hibával indùl de ha frissítek jó. Jah a font se müködik már. Gyorsabb lett de tele buggal.. -
Pista0001
addikt
Én egyáltalán nem is várom, annyira flottul megy a gép hogy nem is kell újabb oprendszer rá. Az előző telefonomra 2 frissítés jött, mindkettőt megbántam. Funkciók, gyári appok és widgetek tűntek el, természetesen olyanok amik nagyon jók voltak, amiket használtam rendszeresen.
-
kcsa
veterán
-
Szoke1982
senior tag
Idáig csak úgy ment ,hogy videó és vagy képet átküldtem wifin a tv re. De nem tudtam ,hogy az egész képernyő kezelést is át lehet küldeni max ahol írták lg tab ,hogy van miracast támogatás itt mate7 -nél nem láttam spec.nél miracastot.
De örülünk . Gondolom akkor az mhl is megy? hdmi-n? Mintha láttam volna youtuben.
-
-
kalapacsolok
senior tag
Köszi, megnézem azt a fóliát, bár pár száz forintos fóliák is vannak - nem tudom, azok vajon mennyivel rosszabbak...
Más kérdés: reklámblokkolás meg egyebek miatt rootolnám a telefont. Mi a legjobb módszer, mi az ajánlott technika? Ez?
http://forum.xda-developers.com/mate-7/development/how-gained-root-cwm-recovery-mt7-l09-t3125922
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest