-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
nagytomikaa #4176 üzenetére
Sajnos legalább annyiba fog kerülni a végén, mint a készülék használt ára, ha a gyártói szervizt választod, de máshol nem is ajánlott a javíttatása, ha nem akarsz plusz bosszúságot.
-
Balinov
titán
válasz
nagytomikaa #3533 üzenetére
Van olyan? Régen Dropbox tarhely volt
-
Bullitz
aktív tag
válasz
nagytomikaa #2466 üzenetére
Kobun épp az előbb írta le, azzal tudod megoldani amit szeretnél.
Nekem is jelez mindent, viszont le van tiltva, hogy magát az üzenetet jelezze. -
Jumbozorz
senior tag
válasz
nagytomikaa #2470 üzenetére
Annyi, hogy én pluszt fogok rendelni
-
kekkola
senior tag
válasz
Állíts különböző hangot a különböző értesítésekhez. Így még ránézni sem kell a telefonra, hallod a hangból
-
ferob
őstag
válasz
Egyes alkalmazások tudhatnak ilyesmit, hogy bekapcsolják a kijelzőt, ha értesítés érkezik, de egyszerűbb és akkumulátorkímélőbb megoldás egy másik Sense alapú ROM felrakása, amiben ez a beállítás megtalálható környezeti kijelző néven.
Ezt gyárilag csak más technológiájú panelek esetén alkalmazzák, mivel ott nem gyakorol semmilyen nagyobb hatást az üzemidőre.(#2469) Nahát!: Csak ezek érhetőek el, nem képes a teljes RGB-re, így korlátozottak a lehetőségek, bár egyéb megoldások léteznek, így a bootloader nyitása után egy másik ROM/kernel esetén megoldható, hogy pl. pulzáljon a LED vagy villogjanak a kapacitív gombok, netán a vaku villogjon, továbbá ezeket különböző ideig és ismétlésszámmal, esetleg eltérő erősséggel beállítva különbséget lehet tenni az értesítések között.
Töltés esetén is lehetőség van a két szín közötti fokozatos átmenetre, így a teljes töltöttség elérésekor zöld, előtte fokozatosan változik a színe, de ehhez is az említett módosítások szükségesek.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
nagytomikaa #2470 üzenetére
kaptál mellé bármi tracking numbert végül? ugye lentebb nekem csak a logisztikai szolgáltatójuk nevét mondták, szóval gondolom nem ők hozzák ki Mo-n. szeretném tudatosítani a futárban hogy hívjon fel, és nekem adják át, ne az első random embernek akibe belefutnak az irodában
-
istnag
addikt
válasz
Hasznos alkalmazás:
[link] -
Nahát!
tag
válasz
nagytomikaa #2464 üzenetére
És a LED színét lehet valahol állítani?
Én nem találtam rá lehetőséget, külföldi topic-ban is mintha csak a zöld és a narancssárga lehetőségről beszélnének.
Értesítések: zöld, akkumerülés, töltés: narancssárga.
Az értesítéseket szeretném szétszedni, pl.: nem fogadott hívás: piros, sms: zöld, e-mail: kék. -
Kobun1980
aktív tag
válasz
nagytomikaa #2464 üzenetére
Szia.
Ha egyre gondolunk, akkor a Beállítások/ Hang és értesítés / A lezarasi képernyőn menüpont alatt lehet állítani, hogy mi jelenhet meg, és mi nem.. -
FeRRaR1
őstag
válasz
nagytomikaa #2417 üzenetére
Állítsd át energiatakarékos GPS nélküli helymeghatározásra a beállításokban, akkor mutatni fogja, illetve kitehetsz a navi program mellé egy GPS widgetet, vagy a lehúzós menübe.
-
silentkiller
senior tag
válasz
nagytomikaa #2417 üzenetére
Használj helyette Chronus-t, sokkal jobb!
-
silentkiller
senior tag
válasz
nagytomikaa #2390 üzenetére
Köszi, nekem ma 168 lett a vége PP-el. Várom én is a gyors kiszállítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest