- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
TheBikerider #5060 üzenetére
70 dominoval.
-
Badboys
őstag
válasz
Aki hosszabított 37700 forintér vette. Aki nem az 70000 ft.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Baszki te itt is itt vagy😂
-
Farej
újonc
válasz
TheBikerider #3414 üzenetére
A jel kiváló, de több oldalt nem hajlandó betölteni, csak mobil adatforgalommal. Igen próbáltam több helyen is.
-
silentkiller
senior tag
válasz
TheBikerider #3353 üzenetére
Az S8 kijelzőjétől el voltam ájulva de nagyon sérülékeny a festett (vagy valami hasonló eljárással felvitt festék) a kereten. A feketének 1 hét alatt alumíniumig karcos lett a széle egy részen mert véletlenül hozzáért egy kulcshoz az autóban. Aztán néztem az ezüstöt, de annak is festett a kerete. Így maradt az S7 ami időtállóbb mert másfajta eljárással van színezve a kerete, egyébként ugyanilyen ellenállónak láttam az U11-et keretét is.
@kano: stock kamerával tudsz beltérben mosásmentes gyerekfotókat készíteni?
-
kano
nagyúr
válasz
TheBikerider #3342 üzenetére
Ha nem jobb.
-
kano
nagyúr
válasz
TheBikerider #3335 üzenetére
Igen. Nekem is olyan unalmas a telefon. Csak egyszerűen működik. Nem kell mókolni, hekkelni csak teszi amit kell. Kamera szuper (ezért vettem ezt) szinte minden helyzetben.
Mondjuk akku időt lehetne még nyerni a standby fogyasztás 7-10mA-ra való visszaállításával, mert most szerintem a sense cuccok kb duplát fogyasztanak. Mondjuk rengeteg segít csak a Boost+ törlése is.
A marketing hiánya ott mutatkozik meg, hogy nehéz eladni a telót. Nem keresik és nem tudják, hogy mennyire jó. Beszélgettünk egy face csoportban és ott egy flottakezelő fickó azt mondta, hogy nem javasolja a HTC-t. Kérdeztem, hogy miért? Nem tudja csak nem. Ő nem venne. Viszont a Mate 10 Pro nagyon jó. Mondom neki, ok de próbáltad már a HTC kameráját? Nem. De a M10Pro jó. Mondom neki, hogy de attól sokkal jobb bizonyos helyzetekben az U11 kamerája. Ő nem ajánlja a HTC-t. -
Kobun1980
aktív tag
válasz
TheBikerider #3335 üzenetére
Engem a marketing azért nem zavar, mert aki megveszi, az rájön a belbecsre
-
ferob
őstag
válasz
TheBikerider #3331 üzenetére
Kikapcsolt állapotban a hangerő lefelé és a bekapcsoló gomb együttes nyomva tartása után a fekete képernyő tetején a *** LOCKED *** felirat jelzi, egyéb esetben unlocked vagy relocked.
A gyártói jótállás csak akkor érvényesíthető, ha európai régiós készülékről van szó, amiről leginkább a HTC__001 és a HTC__034 CID esetén beszélhetünk..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest