- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagytomikaa
újonc
Üdv!
Ma véletlen ráléptem az U11 telómra, és a kijelzője megrepedt
még nincs 1 éves a telefon, HTC club-ból vettem, de gondolom ilyenre nem vonatkozik garancia...? Illetve valaki cseréltetett már itthon kijelzőt? mennyibe fog fájni kb tudja valaki ?
-
nagytomikaa
újonc
Üdv!
Hogyan tudom aktiválni az elméletileg kapott 100GB drive tárhelyet?
-
-
nagytomikaa
újonc
válasz
Kobun1980 #2465 üzenetére
Szia!
Igen azzal a menürésszel nincs is baj h mi jelenik meg, csak azzal van bajom, hogy pl amikor az asztalon van a telefon, hallom hogy jön valami értesítés, de nem látom anélkül hogy oda kellene nyúlnom, és meg kellene nyomnom a feloldó gombot hogy a lezárási képernyőt lássam, tehát magyarán egy pillantásból nem tudom hogy mi is történt csak halom. Csak így WP után váltva elég fura, ott akármi volt fel is villant a kijelző és láttam az értesítést pár másodpercre, persze utána el is sötétült, na ez hiányzik nekem.
-
nagytomikaa
újonc
Üdv!
Még csak pár napja van meg az telefonom, de azt vettem észre, hogy amikor jön egy üzenet, vagy akármilyen szöveges értesítés akkor a kijelző nem világít fel és nem látni mi is történt, csak a LED villan. Kérdésem, hogy be lehet-e állítani a kijelzőt hogy el is lehessen olvasni egy pillanatra hogy mi is történt?
-
nagytomikaa
újonc
Üdv!
Tegnap megérkezett a fekete U11 lumia 930-at váltott le, az első benyomások: nagyon szép, és igényes telefon, gombsor kézre áll, bár elég kis kezű vagyok, maga a rendszer így WP után egy kicsit bonyolult és egyszerre sok is, de nagyon testre szabható. A füles az valami eszméletlen jó minőségű, van másik jó minőségű JBL fülesem is de nem éri el a HTC-s szintjét. Kérdés: nem lehet úgy beállítani a kezdőképernyőn az óra+időjárás widgetet, hogy akkor is mutasson időjárás adatokat amikor a helymeghatározás nincs bekapcsolva ? Egyébként egyenlőre csak pozitív tapasztalataim vannak a készülékkel, biztos pár évig még ez marad.
-
nagytomikaa
újonc
válasz
silentkiller #2381 üzenetére
Üdv!
Én simán htc.com --> jobb felső sarok HTC Klub--> feliratkozás kitöltése, majd belépés klubtagként, hitelesíti az email címet és már látom is az akciókat. Tegnap délelőtt rendeltem fekete U11 -et ma 7:36 kor már Vecsésen volt és mai kiszállítás szerepel a leírásban is. Szóval pikkpakk ment, ja és 163-at szedett le a kártyáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest