- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
Ja, sajnos az utángyártott akkuk évekkel ezelőtt is eléggé szórtak, minőségben. Nekem is a 2. lett jó, de aztán már azzal is melegedett, főleg napon, picit vékony sípoló hangot adott ki, hogy húzza le az USB-ről, ha tölti és károsodhat... Ilyenkor csak az újraindítás segített.
Végül jó lett a tiéd?
-
Dracula
őstag
Szia! Igen, én anno cseréltem. Asszem 10e alatt volt 3 éve, de az első akkuval nem volt annyira jó már persze, mint a gyári és melegedett is. Írta, hogy húzza le az USB töltőről és kapcsolja ki és ilyen nagyon magas sípoló hang. Visszavittem kb. 1 hónap után és a második már jobb lett. Azzal használtam egészen tavaly nyárig, amikor végleg nyugdíjba vonult.
Szóval szórnak az utángyártott akkuk minőségre... én egy Mobilbonto helyen (ez a neve, Budapest, a nagykörút közelében) cseréltettem, korrekt árak és rendes volt a csóka.
Viszont a régi biztonsági frissítések (nekem 2019. június volt az utolsó) én ma már meggondolnám, hogy érdemes-e tovább használni.Üdv
Dr. -
kano
nagyúr
Üzemidő nekem kb azonos a 8-al, adni idegesít benne az 2 dolog:
1. A hangerő gombokkal az asztalon nem a csengés hangerejét változatod, hanem a média hangerőt.
2. Programok (pl Aqua mail) amik eddig automatikusan frissítettek a háttérben, most nem tetszik (hiába vettem ki az akku optimalizálást).De ez mindkettő Pie sajátosság sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest