- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
-
opr
nagyúr
Az a vicces, hogy igazabol most ugyan ott van fogasra meg vastagsagra, mint anno az eredeti Desire es/vagy a DHD, azzal a kulonbseggel, hogy ott gyarilag volt ilyen, cserelheto akkuval meg hatlappal...
Megmondom oszinten nem mindig erzem ugy, hogy a mobilipar elorefele fejlodik ergonomia es esszeruseg temakorben.
-
Tekergő82
tag
-
zsoltip
őstag
-
sirokipatrik
aktív tag
-
sirokipatrik
aktív tag
Igen, eddig (azt hiszem 2 éve már) ment az alpha, nemrég lett béta. Viszont még ez sem a végleges béta, csak egy kis ízelítő hogy mi várható. Szerintem fantasztikus, hogy mi lett belőle, újra ez lesz az etalon, mihelyst megjelenik a stable verzió. Adok egy linket, itt lehet letölteni/elolvasni a dolgokat róla. Ez hivatalos. Aki megvette, annak a licensze megy tovább, ugyan úgy érvényes. Ha regisztrálsz a béta programba, akkor a Google Play-én keresztül is megkapod a frissítést. [link]
-
Headers
tag
Ki emlegetett itt bármilyen Samsung-ot meg kamerát?
Ez valami üldözési mánia?Én sem vagyok megelégedve a frissítések rendszerességével, sokkal többet vártam el a HTC csúcstelefonjától. Az M8-am még bőven jobban kapta a frissítéseket, amikor ilyen idős volt.
A másik csalódásom pedig a támogatás hiánya alkatrészek terén, lásd fentebb a problémám a jack adapterrel. -
ghiottone
nagyúr
1 nap után ment az apróra. Nem tudtam, de kiderült, hogy a szemem érzékeny a hajlított kijelzőre, vagyis cilinderes a szemem (fénytörési hiba) és sötét környezetben még nem is vettem észre, de amikor természetes fény verődött vissza a kijelzőről egy idő után homályos lett számomra a tartalom + fájt a szemem, majd a fejem is.
-
Varoz
addikt
Tényleg nem jó a link. Bár az összefoglalóban jó és az illető járt ott, tehát tényleg nem sok esze van. A linkelést meg elk.rtam, bocsi.
-
ferob
őstag
-
ferob
őstag
Megint csak olyan tapasztalatokról írsz a memóriakezelés kapcsán, aminek hagyján, hogy egyáltalán nem vagy tisztában a működésével, de egy olyan készülék alapján teszed ezt, ami alapból más hardverrel és más android verzióval rendelkezik.
Kéretik mellőzni az olyan hozzászólásokat, amik csak több értetlen hozzászólást generálnak, mert ez még mindig a HTC U11 topik.Neked viszont kifejezetten érdemes lenne utánaolvasni az android memóriakezelése kapcsán a dolgoknak, mivel itt nem úgy működik, mint pl. egy Windowsnál, hogy minél több a szabad memória, annál jobb, hanem pontosan az ellenkezője a megfelelő, mivel a kihasználatlan memória semmit nem ér ebben az esetben, és ha a rendszernek több memóriára van szüksége, akkor majd szabadít fel.
-
ferob
őstag
Leszámítva, hogy valótlan, mert csak a hívóképernyő nem változik feketére a 10 esetében, ha valaki azt állítja be, de költői kérdésként feltenném, hogy ennek milyen létjogosultsága van az U11 topikban?
Főleg úgy, hogy ez a készülék más verziójú androidot futtat és semmi probléma a témázással. -
Aryon87
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest