-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsozsoka 74
senior tag
Felvetődőtt egy kérdés...
Mondjuk a telóm 4 gb-os alapesetben.
Mennyi ramot használ a teló arra hogy működjön?
Ez a ram mennyiség csak arra hat a teloban hogy meddig tartsa háttérben az appokat vagy van más szerepe is?
Úgy értem csak az appok használják a teló ramját? -
Zsozsoka 74
senior tag
Valaki tud esetleg normális fóliát vagy üvegfóliát ami takarja és védi az egész kijelzőt?
-
Zsozsoka 74
senior tag
Miben különbözik vagy jobb egy 6 gb-os modell mint egy 4 gb-os?
Úgy értem ha csak annyi hogy egy kicsit tovább és több ideig tart háttérben appokat vagy úgy kezeli a ramot esetleg mint más telefon hogy hiába van több ram benne nem érsz vele semmit mert nem használja ki a 6 gb ramot sem és állandóan ott figyel használatlanul 3 gb ram... -
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
CptAdamica #582 üzenetére
Az Op5 topicjában olvastam most róla hogy egyre több az appok memo igénye és két év múlva kevés lesz a 4 gb ram az egyik hozzászóló szerint...
-
Zsozsoka 74
senior tag
Más topicban olyan hírek röppentek fel hogy lehet hogy túl kevés lesz a 4 gb ram egy-két év múlva... szerintetek?
Persze itt a U11 négy gb-os ramjára céloztam a kérdést ... -
Zsozsoka 74
senior tag
Érdeklődnék hogy a vissza gombot át tudom tenni a bal oldalról a jobb oldalra?
-
Zsozsoka 74
senior tag
Van már a Firstphone - nál kék színben arra oda van írva hogy független és dual simes állítólag
-
Zsozsoka 74
senior tag
Tud valaki esetleg ajánlani valami jó féle képernyő védelmet?
Ti mit használtok rá? -
Zsozsoka 74
senior tag
Esetleg van valakinek némi infója arról hogy kapható lesz - e kis hazánkban kék színű készülék?
Illetve a boldog tulajdonosokat megkérdezném hogy átlagos használat mellett hogy alakul a sot idő (mert olvasok 6 órásról meg 4 óra körüli értékekről is.
Ha van valakinek tapasztalata arról is hogy mi az amiben csalódott vagy nem tetszik a készülékben az jelezhetné... azért próbálom feltérképezni mert sajna a oneplus 5 - nek már vannak (zselés képernyő görgetésnél illetve kamera gyengeség). -
Zsozsoka 74
senior tag
Ma néztem éppen a telenornál 220k jött ki ha előfizus csomag mellé kérem... Ugyanannyi mintha kártyásan tenném... még az a gáz hogy csak szürke kapható náluk, kék nincs (még)...
-
Zsozsoka 74
senior tag
Ingyenes témákkal át lehet variálni az ikonokat meg a menü kinézetét mint mondjuk a xiaomi - nál?
Mondjuk Samsung s7e - n is voltak ingyenes témák de (nem szeretnék senkit megbántani) nagyon gyerekes gagyi témái voltak...
Kíváncsi vagyok arra is hogy milyen teljesítményt nyújt a kamera kültéri illetve low light beltéri videó felvétel alatt...
Tudtok esetleg sot időt is megosztani? -
Zsozsoka 74
senior tag
Vannak már tapasztalatok a telefonról, sot idő, fénykép videó képességek, témázhatóság..
Pro - kontra kíváncsi vagyok hogy tényleg ilyen nagy durranás a telefon ahogyan olvasom róla a teszteket? -
Zsozsoka 74
senior tag
Sziasztok! Úgy néz ki hogy a sok új telo mellett erre esik a választásom.
Néztem a oneplus 5 is de kamerában elmaradt úgy látom a HTC u11 - hez képest.
Kérdésem az lenne hogy kint napfényben látható valamennyire a kijelző tartalma?
Vannak letölthető ingyenes témák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Formula-1 humoros
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Kingston NV3 szériás SSD-i 22 x 30 mm-es verzióban is polcokra kerülnek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest