-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
Darth_Revan #3813 üzenetére
Igen, nekem legnagyobb gondom a mókolhatóság (root, custom rom) hiányával és a gyártó lesz@rom stílusával van. Viszont az OP-nél az a baj, hogy nem tudnak egy normális kamera/kamera szoftver párost összehozni és ez szerintem az OP6 esetében fog változni (max. a google camerától lehet várni esetleg valamit). Lehet, hogy az amoled technológia jobb, de a kis felbontást meg elég sokan szidják. Szerintem az U11-nek akkor lenne óriási előnye, ha ugyan ilyen felbontású amoledet használnának és nem olyan kicsit mint az OP.
Szóval én is szívesen váltanák OP-re, de nem akarom a sz@rt a f*sra cserélni. Annál is inkább, mert most jöttem rá, hogyan lehet leszedni a sok sense-es sz@rt. -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #3813 üzenetére
Jah az meg kimaradt, hogy U11-et hotspotként is használom, de valami bug van a szoftverében mert néhány android eszköz nem tud hozzácsatlakozni, de laptop gond nélkül működik vele és a Nintendo Switch is ... (jelszó hitelesítésnél van valami)
-
Headers
tag
válasz
Darth_Revan #3811 üzenetére
Ha egy kicsit visszább olvasol, akkor nagyjából megtalálod a kérdésedre a választ. Keress a nevemre, mert kb hasonló kérdést tettem fel nemrég.
Nem leszel valami vidám utána. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Darth_Revan #3792 üzenetére
Olyan is van. ugyan ott van, Hivások automatikus fogadása, csak pipáld be a négyzetet. Ha fülhöz emeled akkor egyből fogadja.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Darth_Revan #3790 üzenetére
Telefonkönyv, beállítások, pár sorral lejeb, mentés emberek közé, rá kérdezzen vagy sem, ott vedd ki a pipát.
-
jotzo01
tag
válasz
Darth_Revan #3363 üzenetére
Szerintem alvó módba tenni dupla kattal nem lehet, csak felébreszteni.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #3362 üzenetére
Illetve a motion control hogyan működik? ha alvó módban van, akkor 2 koppintással felnyílik, 2 lehúzással kamera megnyílik, stb, de hiába bökök 2x, hogy tegye alvó módba, nem történik semmi.
-
Integrale
veterán
válasz
Darth_Revan #3360 üzenetére
Magneses modon vezerli, szoval ha nincs a tokban, akkor sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest