-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #3813 üzenetére
Jah az meg kimaradt, hogy U11-et hotspotként is használom, de valami bug van a szoftverében mert néhány android eszköz nem tud hozzácsatlakozni, de laptop gond nélkül működik vele és a Nintendo Switch is ... (jelszó hitelesítésnél van valami)
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Headers #3812 üzenetére
Na jó, ez rátette a pontot az i-re.
Gondolkodtam, hogy maradjon U11 vagy cseréljek az új OnePlus-ra, de ez eldöntötte.
Jó telefon az U11, de sok kicsi sokra megy. OP5-ről váltva már volt 1-2 apróság ami nem tetszett, de mostmár inkább váltok.
Amiért váltok:
- lassú OS frissítés
- gyengébb kijelző (AMOLED-hez képest azért vettem észre különbséget színhűség terén)
- nincsen jack
- nincs rajta dedikált gomb amivel egy gombnyomással le tudom halkítani (sok helyen hasznát vettem)Egyedül azért cseréltem U11-re OP5-ről, mert olcsón hozzájutottam az U11-hez és kíváncsi voltam, hogy mivel tud többet a nagy HTC márka az ócó kínai OnePlus-hoz képest. Hát csalódtam.
Egyedül ami igazán tetszett a HTC-nél az a hangszórók, bitang jó a hangzása az tény.
De mint mondtam, sok kicsi sokra megy...és visszamegyek az OnePlus-hoz.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Nem találom a usb c -> jack átalakítoótam, ezért rendeltem Ebay-ről utángyártottat.
A probléma az, hogy amikor bedugom a kábelt, akkor azt írja ki a telefon, hogy nem eredeti tartozék és vegyek eredeti HTC USonic-ot...Tényleg ennyire .... a HTC, hogy nem enged egy egyszerű átalakító kábelt sem használni és max csak akkor tud működni ha megpiszkálom az OS-t?
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Azt hol lehet beállítani U11-ben hogy egy bizonyos számrol (vagy ha ezt nem lehet akkor az összeset) érkező hívásokat automatikusan felvegye és ne kézzel kelljen ? -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #3362 üzenetére
Illetve a motion control hogyan működik? ha alvó módban van, akkor 2 koppintással felnyílik, 2 lehúzással kamera megnyílik, stb, de hiába bökök 2x, hogy tegye alvó módba, nem történik semmi.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Vettem a tok-boltban egy utangyartott olcso balra nyilo tokot, de olyan problemam van, hogy ha behajtom akkor a kepermyo nem zar le.MIT kell allitani hogy a tok becsukasakor automatikusan lezarjon?
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest