-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobun1980
aktív tag
Szia.
Ahogy utanajartam a Wsken-t illetve a Baseus-t találtam, mint megfelelő tipusokat4.
Őszintén szólva vettem mindkettőt. A Baseus-al annyi volt a gond, hogy a toltocsatlalozo nem adta at a megfelelő aramerosseget. (300-350 mA-t adott át. Az Ampere alkalmazással mértem)
Arra venni kellett egy másik csókot, úgy fasza.
A Wsken-t itt, többnyire van raktáron:
https://webshop.okospontok.hu/WSKEN-univerzalis-magneses-tolto-es-adatkabel-USBA Baseus-t itt, akkor rendelés volt:
https://xlo.hu/baseus-usb-type-c-magneses-adapter-magneses-adatkabelhez?search=BaseusA működő csonk szintén Wsken volt az 1490 volt, szóval úgy egy kicsit olcsóbb...
-
ghiottone
nagyúr
Nem fogsz.
Igaz én csak pár napja használom, de ennyi idő alatt is kilehet ismerni egy készüléket. Előtte 6 évig Motorola telefonjaim voltak a stock droid és a plusz apróságaik miatt, de mivel nem tudnak egy épkézláb kameraszoftvert összerakni (z2 playben az u11-ben is megtalálható szenzor van ois nélkül és nincs hasonló képminőség), valamint az X4-ben sem javították a "depth mód" képkészítési lagját több frissítés és az Oreo után sem, illetve láttam az ez évben megjelenő felhozatalt és fejlesztéseket:
- 1. az ezévi G modell legerősebbje ugyanaz lesz, mint a múlt évi X4, és még a bejelentések előtt a legnagyobb piacon - Indiában - kidobnak 6gb-os verziót is
- 2. az X széria marad középkategóriában Snapdragon 660-al és ugyanazt a gesztusvezérlést rakják bele, mint az iPhone X-ben, + hasonló "notch",
- 3. a Z. szériá Play modellnél a középkategóriás Snapdragon 636 lesz 160 ezres nyitó áron, a snapdragon 845-ös modell pedig 300 közel - ezek után úgy döntöttem ki kell próbálni valami mást is ami stock közeli felülettel operál, jó a kamerája és kellően erős is hosszabb távra. Pixel vonal kiesett mert nincs dual sim. OnePlus-t nem veszek mert nem szimpatikus. Az u11-nél pedig láttam Aryon87 kolléga képeit a fotós topickban és meggyőzőek voltak a youtubeon talált tesztek is már csak vadászni kellett a hardveraprón és az ebay-en.kano: köszi a linket, rendelek is 1-2 darabot.
-
ghiottone
nagyúr
Német ebayen is ki lehet fogni jó ajánlatokat, bár onnan lehet nem szallítanak csak Németországba sokszor, amin egy mailboxde regisztráció segíthet (16 euróért átcsomagolják, dhl és magyar postával elküldik 3-6 munkanap alatt ideér és 500 euróig biztosítva van).
Ha kevés neked a 64 gb akkor tényleg érdemesebb a 128-ast választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest