- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazo
tag
Sziasztok!
Olvasom az U12+ fórumán a tulajoktól, hogy a megjelenés óta már a második frissítést kapják a telefonjukra, az én U11-em meg a márciusi vétel óta egyet sem kapott. Ennyire "mostoha" lett a telefonunk? Egyébként egy-két kisebb hibától eltekintve Én elégedett vagyok, de kis finomhangolás, vagy egy újabb biztonsági frissítés nem ártana...
Üdv: Z
-
sazo
tag
Sziasztok!
Mostanában rendszeresen "Sense Home váratlanul leállt" hibaüzenetet kapok. U11 6/128. Másnál is előfordul?
Üdv:
Z
-
sazo
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
A névjegyeket (telefonszámokat) két helyen tartom, a Google és az Outlook fiókban.
Annak ellenére, hogy az Outlook fiókban beállítottam, hogy a névjegyeket NE szinkronizálja, minden névjegy duplán van.
Hogyan tudnám megoldani, hogy csak a Google fiókkal szinkronizáljon?Köszönettel
Z
-
sazo
tag
Sziasztok!
Megjött a telefon, 128 GB-s Brillant Black. Szerdán rendeltem meg, kapott spigen tokot, most próbálgatom, ismerkedem vele. Amiben már segítségre szorulok; hiába vannak a névjegyzékben a nevek vezetéknév szerint, hívásfogadáskor a keresztnév van elől. Van erre valamiféle megoldás? A névjegyek a google fiókból vannak importálva.
Üdv:
Z
-
sazo
tag
Sziasztok!
Nem tudtam már kivárni a 64 GB-s verziót - a tajvaniak azt írták, hogy pár héten belül lesz kapható HTC weboldalán - megrendeltem a HTC Klubbon keresztül a 128 GB-s feketét. 196 ezer Ft-ba került, köszönhetően az egyre gyengülő forintnak. Az Edigitalban a 64 GB-os 199 ezer Ft, amit Cetelem kártyával lejjebb vihetnék, de csak egy boltban láttam belőle készletet, ami nem volt biztató. Így maradt a 128-as remélem nem fogok benne csalódni.
Üdv:
Z
-
sazo
tag
Véleményt kérek.
Nagyon kellene már az U11, de a HTC webshopban fekete színben csak a 128 GB-os van. Megéri a 80 EUR különbséget a nagyobb tárhely, vagy várjak a kisebbre? Két simkártyával használnám, SD bővítésre így nincs lehetőség.
Köszönettel:
Z
-
sazo
tag
Sziasztok!
Megtetszett ez a telefon. Sajnos a HTC hivatalos oldalán A 64 GB-s fekete "Out of Stock". Gondolom ez a jelenlegi legkedvezőbb lehetőség, ha hivatalos forrásból akarok vásárolni. Mi a tapasztalat, érdemes várni a készletfeltöltésre? Egy hónapon belül lenne szükségem a telefonra.
Köszönettel:
Z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest