- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- LTE frekvenciák
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
hú, basszus ez egy kicsit össze van keverve, de akkor így csinálom!
egy dolog nem tetszik, az a beállításokban a piros "ikonok", viszont az alap piros szín és az ikonok is nagyon jól néznek ki.....szerintem.
ezt nem lehet valahogy összehozni, hogy a gyári kinézet legyen a beállításokban viszont az ikonpack az a viper legyen?
néztem a letölthető ikonpack-okat, viszont azok között nem találtam azt amivel "kijön" a rom.a kernelt mindjárt megnézem.
csak megjegyezném, hogy nekem ez a twrp recovery nem adja.
csináltam egy nandroid backup-ot a gyári rendszerről -elvileg - de nem tehető vissza, azt sem tudom hol van.
számomra a jó kis régi, bevált cwm sokkal áttekinthetőbb.
szóval azt is lecseréltem ....a retro verzsönre....egyébként nagy köszönet mumk1 fórumtársnak, aki önzetlenül segített az s-off, ban és a recovery feltételében!
-
HUTCHDB
nagyúr
kosz a valaszt!
igazabol nem akarok mentest csinalni a gyari allapotrol, csak az erdekelt, hogy hogyan tudom visszaallitani a rendszert, ha pl. gariztatashoz kell, es ehhez most kell-e valamit tennem recovery feltetele elott, kozben, utan....
de akkor nincs teendom, mehet fel a twrp majd a custom rom. (gondolom itt csak azok kozul lehet valasztani, ami a cid-emnek megfelelo, vagy pedig azt at kell allitani)
ilyen gyari allapot visszaallitast csinalt mar valaki egyebkent? -
HUTCHDB
nagyúr
ez tiszta sor, (ezeket én spec tudom) de pl. kimaradt belőle sok olyan dolog, ami most még nekem nem kell, de nagyon fontos.
ilyen pl. a wipe-ok fogalma, mikor melyiket, miért kell vigyázni, mondjuk a format system -nél, vagy a wipe data-nál.
vagy pl. kell -e kernel csere esetén valami féle tisztítást csinálni, stb.
nem kérem, hogy ezt most írd le, csak a korábbi hsz-mel fel akartam hívni a figyelmet arra, hogy mivel nyitható a telefon romoláshoz, így sok - sok dolog hiányzik az 1 hsz-ből, amivel nem akarom Xaels munkáját kisebbíteni. -
HUTCHDB
nagyúr
nem akarok (pont egy segitokesz forumtarssal
) vitatkozni, de en a pdafanclub-on sem talalok leirast alap dolgokrol...pl. mi az a CID, miert kell azt megvaltoztatni, vagy hogy hogyan kell pl. recovery-be tenni a telefont, stb.
ugy erzem, hogy ezek az alap dolgok leirasai hianyoznak pl. innen az 1 hsz-bol is.
gondoljuk bele abba is, ha valaki mondjuk iphone-rol valtott, es o is szeretne egy custom romot feltenni, vagy kernelt cserelni.
szo sincs sehol pl. arrol, hogy mi az, hogy kernel, mi az, hogy recovery, mit hogyan kell tenni flash-eleskor.
szoval jo lenne valami franko alapokat tartalmazo leiras, mint pl. ahogy az van az egyes samu topic-ok elejen. -
HUTCHDB
nagyúr
neked is köszönöm, de sajna már elcsomagoltam a telefont, így ezt nem tudom megnézni. (nem akarom szétszedni újból az egészet)
holnap adom le a t-mobile-hoz (így megfelel FRG ?), mert a holnapi nap lesz a hetedik (de jó film is volt az...) és nem szeretnék ennyi pixelhibával túlmenni a határidőn.
szerk:
közben látom szerkesztetted a hsz-odat.
ha már dolgoztál vele, így letöltöm és azt teszem rá a fiam desire-jére! -
Azért ez gáz. Szívem csücske a One, de az, hogy 200k-ért kifogsz hibás készüléket és visszaviszed vagy cserélteted gáz.
Egy ilyen prémium cuccnál, ne legyen szerintem olyan gond, hogy szarul van összerakva, stb. Tudom, hogy nincs tökéletes és hibátlan telefon, de amiket itt láttam az türelemre intett. Persze, nem akarok okoskodni, mert azért van, aki gyönyörű darabot fogott ki. -
hurrikan
addikt
Nem raktam sehova.
Meg nem feltétlenül húzza le, a menüben be lehet állítani, hogy mikor nullázódjon.
Én arra az opcióra tettem, hogy full feltöltés esetén.
Meg nem nullázott semmit, nem 0:00 volt ott. Felül szépen írja hogy 14órája megy, meg a játékoknál is írja melyiket mennyit használtam.
De ilyen már sokszor volt. Írta már más is fentebb, hogy nem minden esetben mér jól, mert sok appnál az adott app fogyasztásához írja a kijelző fogyasztást is. -
HUTCHDB
nagyúr
igen, ismerem ezt a programot, viszont nem szeretnem mindennel telerakni a telefont.
mondjuk erdekes, hogy mas telefonok rendszereben ez is benne van, nem hiszem, hogy olyan nehez lett volna beletenni.
ugyanez a helyzet az akku %-os kijelzesevel is, ami tobb helyen is megvan, csak pont ott, ahol kellene ott nincs.
egyebkent erzetre is (nem statisztikai adatok alapjan) nekem ugy tunik, hogy nem birja ugy szuflaval, ahogy kellene. -
k.soma
senior tag
Ez így már jobb.
NFC-t valaki próbálta már? Működött külön app letöltése nélkül? One X-re próbáltam volna képet, kontaktot, weboldalt átpasszolni, de semmi.
(Amúgy a Blinkfeeden TUDSZ manuálisan frissíteni, de amellett frissít automatikusan, ez a bajom. Csak azt lehet állítani, hogy csak wifin frissítsen vagy mobilneten és wifin is..)
-
ForRedGlory
félisten
Jesszusom...
App drawerban húzd bele a négy hely egyikébe azt, amit ott akarsz tudni, ekkor keletkezik egy mappa, amiben benne lesz az eredeti ikon és az új is. Az eredetit a mappából húz ki... A szerkesztés gombot meg használhatnád igazán, nem dísz...
(#2359) Takashi: Nem jól értelmezed, mert eltüntethető
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- 1 napig Honor Magic V2 16/512 GB - purple lila - hibátlan + gyári magic toll (pen)
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő