- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Erre már én is gondoltam amúgy, más szolgáltatójával nem tudom, mert trénor függő, de majd vhogy lehet letesztelem. Amúgy SIM cserét azért nem forszíroztam mert ez még a mobiltárca tesztelés spec sim kártya, ha meg esetleg vmi hiba folytán telenornál is lehetne végre telefonnal fizetni akkor sztem felszámolnának még ezért is zsét... De egyelőre ez a veszély nem fenyeget...
-
-
benfolds
őstag
-
yodee_
őstag
Ez jogos! Viszont ha a teszten megfelel és visszakerül hozzám a készülék, Én pedig egy héten belül többször újra és újra tapasztalom a hibát akkor második szerviz alkalmával nem kell a tesztet (willtek) lefuttatni mert ugyanúgy nem fog jelentkezni. El kellene hinni a felhasználónak hogy jó a telefon és kezdeni vele valami érdemlegeset. Bosszantó hogy semmibe veszik a felhasználó hibajelentését. Nekem Ez a hiba volt illetve beszélgetés közben és/vagy elején nem hallottak vagy visszhangosan. Négyszer ment a szervízbe, mind a 4 alkalommal lement a willtek teszt és megfelelt. A lapra rá lett írva hogy nem sikerült a hibát beazonosítani, készülék javítatlanul visszaküldve. Ezt elégeltem meg. Majd az ötödik visszaküldés előtt épp a HTC ügyfélszolgálattal beszéltem amikor is a hiba jelentkezett. Ekkor Ők tapasztalták hogy nincs rendben a készülék, és István kérelmezte is a készülék azonnali cseréjét. Jelenleg várom az új készüléket. Az egészben az a baj hogy az első leadás és a jelenlegi állapot között eltelt lassan fél év... És gondolom nem sok olyan "birkatürelmű" vásárló van mint én, hogy érdemi javulás nélkül oda-vissza küldözgeti a készüléket ennyiszer... Másnál már valószínűleg a fiók alján landolt volna a készülék. Egy ilyen árkategóriájú és "minőségű" készüléknél ez elfogadhatatlan! Természetesen ezt a jóváhagyott cserét is akkor fogom majd elfogadni ha már nálam lesz a készülék. Mert az eddigi hercehurcát tekintve még az is benne van a pakliban hogy megint visszajön ugyanaz a hibás készülék amit elküldtem. Nem tudom hogy a HTC vezetősége tud e erről hogy mi folyik itt nálunk, de ez vicc. Ha tudják és finoman szólva lesz@rják akkor azért vicc, ha meg nem tudnak róla akkor meg azért!
-
szekra
addikt
Tudom milyen az a szerviz, ha nem hiszel nekem hat nem kell.
Lenovo laptopon is kuldtem mar hozzajuk, na akkor tenyleg felhaborito volt amit csinaltak, de telefonnal nem volt problemam. Szoval igaz az allitasod, hogy nem megfeleloek ott a korulmenyek/munkavegzes, de van kivetel.
Es itt most foleg a keszulekcsererol beszelunk ugye, es nem a javitasrol.
Reszemrol ennyi.
-
szekra
addikt
A gyartosorrol leszedett uj termek nem esik at olyan ellenorzeseken mint amikor egy hibas keszuleket kuldenek be javitasra, es azt uzemi korulmenyek kozott bevizsgaljak majd cserelnek benne amit kell. (Foleg M7-nel van/volt ez). Az illesztesi hibarol meg annyit, hogy at kell nezni amikor keszhez kapja az ember, ha valami nem tetszik ujat kell kerni.
Bocsi az ekezet miatt.
-
-
-
Reddevil84
tag
Igen elvileg mindent kiválasztottam... international is... Lehet nem jó a zip vagy a franc tudja...
Köszi a linketElég lassan jött lefelé a netem miatt ezért addig feltettem az M7_Sense7_Artmod 10.0-át
stock kernelt választottam ki,mert ezekben a kernelekben még új vagyok nem akartam elszúrni semmit!
Felment minden gond nélkül... működik a teló isAz lenne a kérésem kérdésem,hogy az álltalad ajánlott insertcoin jobb-e ennél,főleg,hogy az artmodon még 5.01 droid van....
Ha igen akkor addig nem lakom be a telót és akkor felteszem az coint....
Ezekkel a kernelekkel mi a helyzet melyikeket szabad feltenni? Ugye az artmod-nál volt vagy 3 lehetőség...
Az insertnél is van vagy az csak stock?Ha már egyszer főzök szeretném a legjobbat kihozni a telóból ezért kérdezek ennyit most!
Ha elkapom a fonalat és megértem akkor menni fog minden magától!Előre is köszi a segítséget
-
Reddevil84
tag
Igen közben leesett,hogy recovery
Utoljára a HTC desire mókoltam,de azt elég sokat
Ez egy kicsit bonyolultabb lett már,de itt a forumon egyszer már leirta nekem valaki az egyik hozzászólàsban a menetét.... Szerintem menni fog... Nem vagyok annyira elveszett... De ha nem csak itt vagytok -
alexander12
aktív tag
-
andrassygyul
csendes tag
Mit rontok már el megint?
Rendelkezel a HTC Sync Managerrel vagy a szükséges driverekkel? [I/N]
Válassz: IA nyelv megváltoztatásának engedélyezése...
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
error: no devices foundA befejezéshez nyomjon meg egy billentyût.
-
k.arnold
tag
-
andrassygyul
csendes tag
]C:\android>fastboot getvar all
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.61.0000
(bootloader) version-baseband: 4T.35.3218.16
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 7.19.401.51
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON
(bootloader) serialno: SH34AW902289
(bootloader) imei: 354436055023335
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0710000
(bootloader) cidnum: HTC__102
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4106mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: dirty-0e2a13e5
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
all: Done! -
andrassygyul
csendes tag
version: 0.5
(bootloader) version-main: 7.19.401.22
(bootloader) serialno: SH34AW902289
(bootloader) imei: 354436055023335
(bootloader) cidnum: HTC__102
(bootloader) battery-voltage: 4102mV
all: Done!Mit mondasz, van összefüggés, hogy nincs magyar nyelv a RUUban?
-
k.arnold
tag
Remélem most sikerült valamit csinálnom
ezt kaptam a parancssorba:
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-main: 7.19.401.30
(bootloader) serialno: titok xĐ
(bootloader) imei: titok xĐ
(bootloader) cidnum: HTC__032
(bootloader) battery-voltage: 3982mV
all: Done!
finished. total time: 0.113s -
k.arnold
tag
Ezt kaptam meg:
"c:\Users\user\Desktop\htc>adb devices
List of devices attached
HT33PW904888 unauthorizedc:\Users\user\Desktop\htc>adb reboot-bootloader
error: device unauthorized.
This adb server's $ADB_VENDOR_KEYS is not set
Try 'adb kill-server' if that seems wrong.
Otherwise check for a confirmation dialog on your device.c:\Users\user\Desktop\htc>fastboot getvar all
< waiting for any device >" -
k.arnold
tag
Szívás van. Lenulláztam a telót, minden fel újra ami kell... utána usb hibakeresést bekapcsoltam + indítottam a leírt módon a fastboot getvar all üzenetet parancsorban, a kicsomagolt get tools mappán belül de ismét: waiting for any device.... htc drivert is felraktam újra a gépre.
Win 10 van a gépen, lehet az a baj?
-
andrassygyul
csendes tag
Köszönöm a segítséget! Letisztáztál sok mindent ami összevissza volt a fejembe.
elnézést kérek, de nem volt időm végigolvasni mind a 30000 hozzászólást. Minden pöpecül ment, ahogy írtad. A flashelés közben azt írta ki, hogy nagyobb a fájl 1,5 gigánál vagy ehhez hasonlót és ezért nem ment le.
Viszont most újra nyitnom kell a bootloader, hogy recovery legyen és tegyek fel egy rendszert, mert azóta no device. -
frewwy
tag
Köszönöm a gyors választ!
Nos,én eléggé hard user vagyok,gyakorlatilag én számítógép helyett is a telót használom,és azért eléggé sokat töltöm a telómat (nem teljes töltésekkel,hanem csak ilyen rá-rá töltésekkel) miközben Hearthstonozok,Need for speed stb
. Megpróbálom teljesen feltölteni,majd akkor a legújabb RUU-t lefuttani,és akkor pár napig előkaparom a kis xperia u-mat használatra (már ha azon kiélhetem a hard useri vágyaimat
). Lefuttattam a htc service battery testet is,az 1 órás teszt végére 95%-ot írt ki,ezért is értetlenkedtem,hogy miért van az,hogy kikapcsolom 30%-on belépek twrp-be és 90 százalékot ír. Egy kicsit más kérdés. Te milyen ROM/kernel kombinációt használsz? Én végigfutottam a teljes palettát,de mindet lecseréltem gondolván,hogy az adott rom okozza a problémát.
-
pjen
félisten
Három napos M7 nincsen ezt Te is tudodEgy esetleg 300 napos teló lencsére bármi ragadhatott..Én rendszeresen lefújom clin ablak tisztítóval majd papír törlővel megtörlöm és semmi baja,pedig abban is van alkohol.De hagyjuk is csak egy tipp volt.Bár ha jól emlékszem a Sony 800,810 rendelkezett elhúzható objektív védővel.
-
Mano66
senior tag
Elnézést .
Legközelebb,úgy teszek.Igen az XDA-ról tallóztam be.Kösz a munkád nem tudtam,hogy a tied.Csak azt figyeltem,hogy még nem linkelted itt a fórumon.Soha más munkáját nem tulajdonítok a magamévá.Még egyszer elnézést és legközelebb megjelölöm a forrást.
Az fw-vel azt hittem mivel biztonsági frissítéseket tartalmaz ez is benne van.Úgy látszik az csak az OTA-ban van.Mindig tanul valamit az ember. -
szunyi777
őstag
Bootloader modban ki tudom olvasni az IMEI-t ott jó, de amikor a tárcsázoba nézem nincs semmi az IMEI helyén, és a baseband ismeretlen!
Szerk:
"Ha netán még újra is indul a készülék rövid időn belül, "
Pontosan ez a jelenség!
Ujraindul, akkor van IMEI szám simkártya nélkül... Ha SIM-el inditom ujra akkor megint nincs Baseband -
exlepra
tag
Rootolt M7 az OTA check előtt unlocked (s-off) volt.
Lefuttattam a OTA checkecket, le is töltötte, nem indítottam el, nyomtam egy adb reboot bootloader-t addigra és ott már tampered unlocked lett.Még az nem értem hogy ha lezárni egy paranccsal le lehet akkor az unlock után miért van full reset, relock unlockról nem is beszélve.
-
szegto
senior tag
De ennél a környezetfüggő képernyőnél mikor be volt kapcsolva volt olyan, hogy mikor felvettem csak az időjárás és az óra jelent meg a többi sötét, majd ha hozzáértem akkor jött elő a lockscreen.
Olyan volt mintha egy előző képernyő még lenne a lockscreen előtt mikor felemelem a telót....Sajnos nem találok ilyen billentyűzetet, csak Magyar (QUERTY) van, ez a problémám.
Mindenesetre köszi
-
-
-
I-S-T-I
tag
köszönöm a segítséget ferob és HUTCHDB!
tegnap már felraktam egy Android_Revolution_HD romot, mert a gyárit nem sikerült rootolnom.
Akkor sajnos nem jöttem rá, hogy az adb shell parancsot recoveryből kell használni
(nem meglepő módon bootolt állapotban nem működött
)
De ma sikerült megcsinálni, (igaz a régebbi exe-s RUU-t raktam fel (az újat nem tudtam kicsomagolni))
És a bootloader zárás és S-ON is sikerült
Már csak abban kell bíznom, hogy papírok nélkül is beveszik a szervizben
-
Ritka90
csendes tag
Szerencsére 6 nap garancia volt még a telefonra, így leadtam a Tébe, 3 hét....
Remek.
M7 után milyen készülékre érdemes váltani? M8s, Galaxy S5, Lg g4,Sony Z3, Z5 Compact? Egyebek? P8 annyira nem szimpatikus, viszont 150 ezer fölé sem mennék szívesen. (flottámban ezek vannak 105 ezer és 150 ezer között.
Külsőre természetesen a HTC nyerte el a tetszésemet -
-
-
Akkor gondolom ki kéne tisztíttatni. De érzésre nem szokott beragadni, és a villogást is újraindítással szoktam orvosolni. De ettől függetlenül a rendszer már nem lesz olyan smooth mint kitkat alatt volt. A lolli alatt tényleg tényleg idegesítően sok ideig nem reagál semmire a telefon, és sokszor dadogva működik, pedig semmilyen külsős launchert és widgetet nem használok. Esetleg erre valami megoldás?
-
szezso15
addikt
Ezt írtad: "elvégre felkerült az A9 ROM forrása". Nem vonom kétségbe, hogy úgy értetted, hogy egy mentés készült a ROMról, de nem úgy írtad (ennek ellenére nyilván tudom, hogy zárt forrású a Sense, de meglepődtem elsőre).
Mindenesetre azért vannak aggályaim, mivel az M7-re ugye az 5.0.2 a legutolsó hivatalos update, az A9 ROMja pedig 6.0-n alapszik. Mivel annak az esélye, hogy a 5.0-s libek menjenek egy frissebb verzión a 0-hoz konvergál (eltekintve néhánytól, de ebbe nem tartoznak bele például a hangért felelősek), ezért érdekelne, hogy hogyan is portolnak, illetve hol találtál infót erről.
-
szezso15
addikt
Nono, nem a ROM forrása került fel, hanem a system és boot partíció másolata. A kettő nagyon nem ugyanaz.
Mindenesetre azért érdekelt, mert a Snap 600 és 617 között sokkal több a különbség, mint a 600 és 800 esetében. Ennyire eltérő SoC-knál pedig nem (/ritkán) kompatibilisek az adott hardvert vezérlő libek a ROMban (például MSM8960-ra teljesen más forrásból fordulnak az audio libek, mint MSM8939-nél (S615)).
Szóval ezért kíváncsi lennék, hogy mit mókolnak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest