Hirdetés
Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák

PROHARDVER! témák

IT café témák

GAMEPOD témák

- 
			  Mobilarena HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

szekra addikt Tudom milyen az a szerviz, ha nem hiszel nekem hat nem kell.  Lenovo laptopon is kuldtem mar hozzajuk, na akkor tenyleg felhaborito volt amit csinaltak, de telefonnal nem volt problemam. Szoval igaz az allitasod, hogy nem megfeleloek ott a korulmenyek/munkavegzes, de van kivetel. Lenovo laptopon is kuldtem mar hozzajuk, na akkor tenyleg felhaborito volt amit csinaltak, de telefonnal nem volt problemam. Szoval igaz az allitasod, hogy nem megfeleloek ott a korulmenyek/munkavegzes, de van kivetel.Es itt most foleg a keszulekcsererol beszelunk ugye, es nem a javitasrol. Reszemrol ennyi.  
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
	- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Lenovo laptopon is kuldtem mar hozzajuk, na akkor tenyleg felhaborito volt amit csinaltak, de telefonnal nem volt problemam. Szoval igaz az allitasod, hogy nem megfeleloek ott a korulmenyek/munkavegzes, de van kivetel.
 Lenovo laptopon is kuldtem mar hozzajuk, na akkor tenyleg felhaborito volt amit csinaltak, de telefonnal nem volt problemam. Szoval igaz az allitasod, hogy nem megfeleloek ott a korulmenyek/munkavegzes, de van kivetel.