- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
frewwy
tag
Köszönöm a gyors választ!
Nos,én eléggé hard user vagyok,gyakorlatilag én számítógép helyett is a telót használom,és azért eléggé sokat töltöm a telómat (nem teljes töltésekkel,hanem csak ilyen rá-rá töltésekkel) miközben Hearthstonozok,Need for speed stb
. Megpróbálom teljesen feltölteni,majd akkor a legújabb RUU-t lefuttani,és akkor pár napig előkaparom a kis xperia u-mat használatra (már ha azon kiélhetem a hard useri vágyaimat
). Lefuttattam a htc service battery testet is,az 1 órás teszt végére 95%-ot írt ki,ezért is értetlenkedtem,hogy miért van az,hogy kikapcsolom 30%-on belépek twrp-be és 90 százalékot ír. Egy kicsit más kérdés. Te milyen ROM/kernel kombinációt használsz? Én végigfutottam a teljes palettát,de mindet lecseréltem gondolván,hogy az adott rom okozza a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest