- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reddevil84
tag
Igen elvileg mindent kiválasztottam... international is... Lehet nem jó a zip vagy a franc tudja...
Köszi a linketElég lassan jött lefelé a netem miatt ezért addig feltettem az M7_Sense7_Artmod 10.0-át
stock kernelt választottam ki,mert ezekben a kernelekben még új vagyok nem akartam elszúrni semmit!
Felment minden gond nélkül... működik a teló isAz lenne a kérésem kérdésem,hogy az álltalad ajánlott insertcoin jobb-e ennél,főleg,hogy az artmodon még 5.01 droid van....
Ha igen akkor addig nem lakom be a telót és akkor felteszem az coint....
Ezekkel a kernelekkel mi a helyzet melyikeket szabad feltenni? Ugye az artmod-nál volt vagy 3 lehetőség...
Az insertnél is van vagy az csak stock?Ha már egyszer főzök szeretném a legjobbat kihozni a telóból ezért kérdezek ennyit most!
Ha elkapom a fonalat és megértem akkor menni fog minden magától!Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Háztartási gépek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest