- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reddevil84
tag
Igen elvileg mindent kiválasztottam... international is... Lehet nem jó a zip vagy a franc tudja...
Köszi a linket
Elég lassan jött lefelé a netem miatt ezért addig feltettem az M7_Sense7_Artmod 10.0-át
stock kernelt választottam ki,mert ezekben a kernelekben még új vagyok nem akartam elszúrni semmit!
Felment minden gond nélkül... működik a teló is
Az lenne a kérésem kérdésem,hogy az álltalad ajánlott insertcoin jobb-e ennél,főleg,hogy az artmodon még 5.01 droid van....
Ha igen akkor addig nem lakom be a telót és akkor felteszem az coint....
Ezekkel a kernelekkel mi a helyzet melyikeket szabad feltenni? Ugye az artmod-nál volt vagy 3 lehetőség...
Az insertnél is van vagy az csak stock?Ha már egyszer főzök szeretném a legjobbat kihozni a telóból ezért kérdezek ennyit most!
Ha elkapom a fonalat és megértem akkor menni fog minden magától!Előre is köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Elég lassan jött lefelé a netem miatt ezért addig feltettem az M7_Sense7_Artmod 10.0-át