Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozso1989

őstag

válasz Parasajt #29337 üzenetére

Én is csak megerősíteni tudom a többieket... ha nem zavar a "fújnégymegapikszelazájfónjobbképetlő", akkor az egyetlen negatívum az üzemidő. Bár nem tudom, nekem minden telefonom eddig bírta kb. Éjszakáig épp-hogy kibírja töltéssel. Éjszaka én mindig töltöm, ha 60%, ha 30% akkor is... úgyis átáll csepptöltésre.

Ezen kívül az egyik legszebb kijelzője van, amit valaha láttam, droidos telefonhoz képest nem szokott lagolni, és nem is akad meg (ezeken nagyon meglepődtem az elején, rosszabbat vártam valamiért :D). Az anyagminőség meg magáért beszél... ennél szebb telefont még nem gyártott senki.

Amikor rádugod fülesre és benyomsz egy Poweramp-et a Beatstől el fogsz menni, de tényleg... :D Brutálisan jól szól még gyári fülessel is. Én el sem tudom képzelni, hogy ennél lehet-e jobb (drága fülessel biztos lehet). Beállítva úgy szól, mintha egy nagy fesztiválon lennél... tényleg le a kalappal. És már 1,5 éves a cucc és még mindig jön rá frissítés. Szintén ritka Android szinten. Talán csak a Samu foglalkozik ennyit a készülékeivel... de még ők sem. :)

Mindenképpen jól jársz vele, perfekt a cucc én a mai napig szerelmes vagyok belé (2 hónapja van csak meg, amióta kijött akartam a vételt, csak drága volt), lesz*om ha elvakultnak hívnak, akkor sincs jobb. :D Eddig Sonyjaim voltak, azok olyan jól működnek, hogy naponta kell újraindítani, hogy jó legyen (ha ezt nem tettem meg, akkor leugattak a fórumon, hogy minek nekem okostelefon). Ezt a telefont egy hónapja nem indítottam újra... és a mai napig olyan, mint amikor kivettem a dobozból. Ennyi.

(ha esetleg van egy kis "pénztöbbleted", akkor csak is M8)

Új hozzászólás Aktív témák