Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mobil flották
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz
Parasajt #29337 üzenetére
Én is csak megerősíteni tudom a többieket... ha nem zavar a "fújnégymegapikszelazájfónjobbképetlő", akkor az egyetlen negatívum az üzemidő. Bár nem tudom, nekem minden telefonom eddig bírta kb. Éjszakáig épp-hogy kibírja töltéssel. Éjszaka én mindig töltöm, ha 60%, ha 30% akkor is... úgyis átáll csepptöltésre.
Ezen kívül az egyik legszebb kijelzője van, amit valaha láttam, droidos telefonhoz képest nem szokott lagolni, és nem is akad meg (ezeken nagyon meglepődtem az elején, rosszabbat vártam valamiért
). Az anyagminőség meg magáért beszél... ennél szebb telefont még nem gyártott senki.
Amikor rádugod fülesre és benyomsz egy Poweramp-et a Beatstől el fogsz menni, de tényleg...
Brutálisan jól szól még gyári fülessel is. Én el sem tudom képzelni, hogy ennél lehet-e jobb (drága fülessel biztos lehet). Beállítva úgy szól, mintha egy nagy fesztiválon lennél... tényleg le a kalappal. És már 1,5 éves a cucc és még mindig jön rá frissítés. Szintén ritka Android szinten. Talán csak a Samu foglalkozik ennyit a készülékeivel... de még ők sem.
Mindenképpen jól jársz vele, perfekt a cucc én a mai napig szerelmes vagyok belé (2 hónapja van csak meg, amióta kijött akartam a vételt, csak drága volt), lesz*om ha elvakultnak hívnak, akkor sincs jobb.
Eddig Sonyjaim voltak, azok olyan jól működnek, hogy naponta kell újraindítani, hogy jó legyen (ha ezt nem tettem meg, akkor leugattak a fórumon, hogy minek nekem okostelefon). Ezt a telefont egy hónapja nem indítottam újra... és a mai napig olyan, mint amikor kivettem a dobozból. Ennyi.
(ha esetleg van egy kis "pénztöbbleted", akkor csak is M8)
Új hozzászólás Aktív témák
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest