Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Hogy érted, hogy a kijelzőre izgulunk? Én csupán azt nem értem, hogy lehet egy csúcsnak titulált készülékbe egy technológiailag jó pár éve "megbukott" panelt tenni? Mi a francért erőlteti a Sony még mindig ezt a nem túl acélos TN panelt? Lehet azért mert
qváraa profitra mennek rá és egyáltalán nem vevőorientáltak. Csak az a ciki, hogy más gyártók meg röhögve lekörözik őket. Nem az számít a csúcskategóriában, hogy "ki jön ki elsőként" valami újjal*, hanem hogy az az új kinél a legjobb! Hiába a felbontás, ha a mellé párosított technológia elavult vagy éppen gagyi hatást kelt. A ZTE Blade-m betekintési szögeivel vetekszik az Xperia Z, na ez a vérciki!*Xperia Z, FullHD kijelző
A HTC One-nál bevállalósak voltak ezzel az új kamera varázslattal, de lehet öngólt rúgnak vele. Természetesen olyan készülék sohasem fog létezni, ami tökéletes. Már csak azért sem, mert minden fogyasztónak (ha az általánosságban nézve minimálisan is de) eltér az igénye egy adott termék esetében. És ez így jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- TCL LCD és LED TV-k
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Borderlands 4
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő