-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Sokakkal együtt nekem sem világos, miért terjed a trend, hogy a microSD foglalat-ot kihagyják, a spórolás egy 200eFt-os telefonon nem lehet indok.
Az infra jópofa, az N900-amon is volt ilyen, elvétve használtam egy DVD-nél, aminek elveszett a távirányítója. Ha már N900: egy FM-transmiter szintén jól jött volna.
Ami a kamerát illeti, az eredmények alapján nem vagyok lenyűgözve, de lássuk meg, mi lesz a vége. Azt azért hozzátenném, hogy egy 38MP-s képet lekicsinyítve egész biztosan több részletet, jobb eredményt kapsz, mint egy natív 4MP-s szenzornál, szerintem az lett volna a korrekt, ha ugyanazt a részletet a Nokia 808 digitális zoomjával kivágva vizsgájuk meg. Bár lehet, hogy még úgy is a 808 nyerne.
Az Unibody ház eszméletlenül elegáns, valamint minden idők legkevésbé javítható készülékét rejti. A HTC ONE-nak nem éri meg betörni a kijelzőjét, mert kb javíthatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Google Chromecast topic
- Videó stream letöltése
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Futás, futópályák
- POe switch, Normál switch és Telekomos router
- További aktív témák...
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest