Hirdetés
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Azt a cikket én is kamunak tekintettem, amíg nem néztem rá mike oldalára és twitterére: [link]
Egy ideje már mindenki cseszegette, ha visszaolvastok lehet látni, mire mit reagált és egészített ki, apró infókkal. A cikk kb összegzi az egészet és szerintem elég valósnak bizonyul.Az akkun nem lepődök meg Butterfly révén kötelező a nagyobb (plusz a többi gyártó is 3000 és fölöttit használ lassan), az új 805 szintén alapvető lenne és a ram méret szokásos HTC szerű hozzáállás, mivel ezt már régebben is eljátszották, hogy kevesebb rammal jött ki a csúcskészülék, mint a konkurenseké.
Ergo elég valós ezek után a spec, egyedül a kamera kérdéses ezek alapján, de az is növekszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- Gaming notebook topik
- Jövedelem
- Automata kávégépek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest