Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skilly
aktív tag
Attol tartok valami megserult a teloban eses utan. Mar mint konkretan nem tudom, hogy lehetseges-e de a Wi-Fi az nem tokeletes, sot egyenesen kritikan aluli.... eddig minden progi, frissites 1-2 mp alatt megvolt 120Mbit/s-net, most pedig csak a benazik, gondolkodik es lassan csinalja. A youtubot is eszmeletlen lassan hozza be, hogy megnezzek egy klippet. Most mar lehet hogy paranoias vagyok, de lehetseges hogy a Wi-Fi megserul?
Ja es igen, megcsinaltam a HR-t.
Vagy masnak is van most ilyen tapasztalata? Probalna valaki youtubon videot nezni?
Koszi!!!

viszont ha tenyleg gaz van akkor holnap viszem gariba, van ra kulon biztositasom is, amit fizetek.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen SSD-t vegyek?
- Flint 2 OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Diablo IV
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi