Hirdetés
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skilly
aktív tag
Attol tartok valami megserult a teloban eses utan. Mar mint konkretan nem tudom, hogy lehetseges-e de a Wi-Fi az nem tokeletes, sot egyenesen kritikan aluli.... eddig minden progi, frissites 1-2 mp alatt megvolt 120Mbit/s-net, most pedig csak a benazik, gondolkodik es lassan csinalja. A youtubot is eszmeletlen lassan hozza be, hogy megnezzek egy klippet. Most mar lehet hogy paranoias vagyok, de lehetseges hogy a Wi-Fi megserul?
Ja es igen, megcsinaltam a HR-t.
Vagy masnak is van most ilyen tapasztalata? Probalna valaki youtubon videot nezni?
Koszi!!!

viszont ha tenyleg gaz van akkor holnap viszem gariba, van ra kulon biztositasom is, amit fizetek.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- Creality Nebula Camera
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest