- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- EarFun Clip – cimpazaj
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz
mzs1988 #18041 üzenetére
Ha az S3 akku ideje megfelelt, akkor a ONE se okoz majd csalódást, ahogy csacsi67 is írta, az iPhone 5 csak a kijelző mérete miatt van előnyben fogyasztás szempontjából.. Amennyiben a fényképező nem szempont, akkor tényleg nem sok érvet tudok felhozni az iPhone 5 mellett, pláne, hogy platformot is kellene váltanod, az alkalmazásokat lehet újra vásárolni. Különben minőségre, anyag használatban, mindkettő pariba lenne.
Navigáláskor az is jól jöhet, hogy a ONE hangszórói kimagaslóan jók a mai mobil mezőnyben. Szoftveresen szintén kiforrott, jól optimalizált a Sense, nem lesz vele gondod.
Én nekem is munkaeszköz a telefon és nagyon jól kiszolgál a ONE a mindennapokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52 5G - 128 GB - fehér (165), Felújított, karcmentes eredeti kijelző, garanciával!
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest