- iPhone topik
- Új fejezetet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hexcity
csendes tag
Szevasztok!
Lenne pár kérdésem a témában hozzáértőkhöz, amik teljesen triviálisak! Ez az első okos telefonom szóval, olyan segítséget kérnék, hogy melyek a "must have" programok, esetleg tudtok ajánlani egy jó op rendszer cleaner progit, mint pl.: Pc-n a CC Cleaner? Valami egyszerűt, de hasznosat. És egy nagyon buta kérdés, miért nem ébreszt, az ébresztő kikapcsolva, mint a régi Nokiámnál?Lassan 5 hónapja van meg a One és erre még nem jöttem rá
Minden éjjel kikapcsolom a telefont, mert itt olvastam hogy ezzel megnő az akkumulátor élettartama.
A kételkedőknek: Mivel nekem ez az első okos telefonom, úgy érzem "szűz" véleményem van a témában, és egyszerűen fantasztikus! Nálam semmi összeszerelési hiba nem volt, pedig május elején vettem (bár igaz Ausztriában mivel itt élek)! Egyszerű a kezelése, olyan gyors, mint a csúcskategóriás PC-m. Szerintem messze a legszebb telefon külcsínre, bárki megnézi az utcán pl.Egy negatívumot tudok mondani, de ez is csak apró: ha kihangosítod a telefont, még maximum hangerőn is halkabb, mint egy Samsung Galaxy S3!
Mindenkinek szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest