Hirdetés
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
válasz
ride01 #18480 üzenetére
"kosturica:te esetedben a gsm bolt is magyar garanciát adott csakúgy mint a speedshop-ezért volt gondnélküli a javítás,viszont most a gsm üzlet EU garanciát ad"
Ne hülyíts már, hogy mindegyik gsm boltot ismered? A legtöbb ilyen boltban olyan garanciával veszed, amilyennel akarod: 12 ill 24 hó EU, vagy 24 hónap magyar.
Ennyi! -
kosturica
őstag
válasz
pzoley #14428 üzenetére
"Azért mint írtam, nem erre a vasra tervezték, a DHD sokkal nagyobb teljesítményű, és ott sem kerek minden, ahogy olvasgattam
"
Azért ebben nem értek egyet!
Itt minden kerek, nem volt még ilyen ATOMSTABIL telefonom, és full mindegy, hogy gyári, vagy custom rom van rajta. Az is elképesztő benne, hogy akárhogyan "stresszeltem" nem tudott az akksi langyosnál tovább melegedni
.Úgyhogy el a kezeket tőle
!
-
kosturica
őstag
válasz
Pszihonaranc #13917 üzenetére
Hol jelentették ezt be?
-
kosturica
őstag
Hát vannak furcsaságok, az biztos...Nekem az AuraxTSense v8.0 HTC Sense legújabb változata okozta ezt a radio.32.48.00.32U_5.11.05.14-el: rádugtam a töltőre+ wifi, vagy játék, vagy letöltés, és azonnal úgy forrósodott, hogy fagyást eredményezett, úgy hogy majd megolvadt a kijelző is ( alapjáraton ment a proci)!!! Már bejelentettem alaplap cserére is (pont azokat produkálta, amik erre utalnak), amikor feltettem egy egy másik romot a 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 radioval, és minden megoldódott. Azóta úgy látom, hogy ezek az új radio romok is nagyban befolyásolják ezt a forrósodás-fagyás cuccot.
-
kosturica
őstag
Üdv! Clocwork recovery-t hogyan lehet felülírni AmonRa recovery-vel? Android commanderrel flash-eltem az AmonRa img fájllal, de a clockwork jön be.
-
kosturica
őstag
válasz
premete #12518 üzenetére
"Azzal gondolom Te is tisztában vagy, hogy a boltból 115 ezerét kihozott készülék (ezt az árat Te írtad), rögtön kb. 20%-ot veszít az értékéből"
Miért is veszítene 20%-ot? Azért, mert te úgy gondolod? Pontosan annyit ér, amennyiért megveszik! Nincs jogod az "alullicitálásra"!!! -
kosturica
őstag
Elég sok marhaságot engedsz meg magadnak "fanatikus tag" létedre
!!! Ez az általad megidézett ember többet tud erről az egész dologról, mint amit te egész életedben el tudsz érni. Azt hiszed, hogy ilyen etikai baromságokkal tudsz itt bárkire hatni? Vicces vagy
."Szeretem ezt az országot, az első gondolat, hogy csaló az ember. " Ezt nem a Népszavából vetted
?
-
kosturica
őstag
válasz
Viper26 #12230 üzenetére
Az a helyzet, hogy a valóság éppen az ellenkezőjét mutatja. Mindenütt gyorsabb a Desire-nél, sehol egy röccenés. Nem tudom ennek a fickónak milyen tesztpéldányt adhattak
. Például az alkalmazások menüben az alkalmazások kezelésébe belépve a Desire egy kicsit megtorpan, a DHD nem gondolkozik.
-
kosturica
őstag
jozsi84! PÜ ment!
-
kosturica
őstag
Most már csak ha a beállításodban az sd card... menüpontot akarom kiválasztani, akkor FC-zik!!
-
kosturica
őstag
válasz
19_OsY_81 #11886 üzenetére
Az hogy egy telefon használat közben melegszik, az teljesen normális. Extrém melegedéseket tud produkálni az internetezés 3G-n, wifin, játékok futtatása, GPS, film nézés stb. Ez minden telefonon így van. A régi Nokiáim úgy melegedtek ilyenkor, hogy azt hittem megolvad a hátlap
.
A baj azzal kezdődik, ha ez újraindulásokkal párosul, addig kár a paranoia!
-
kosturica
őstag
Akkor már fel is teheted a Htc sync 2.0.40-es verzióját (ne a nagyobb verziójút, mert azzal én nagyon beszoptam), amikor ez megvan, azonnal szedd is le, de a drivert hagyd fent. Újraindít és kezdheted is! Még valami: az eszközkezelőben nézd meg rádugott telefonnal, hogy nincs-e kérdőjel a htc device mellett. Ha van, akkor add meg a HBOOT driver útvonalát és kész!
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
válasz
LouiS22 #11746 üzenetére
De ha már itt vagy
és azt mondtad, hogy leírtad a megoldást, akkor tedd már meg hogy leteszteled te is, kíváncsian várom, hogy neked összejön-e nem Cyanogen rommal? Egyébként ha figyelmesen elolvastad volna a #11705-es hozzászólásomban leírtakat, akkor kiderült volna, hogy a többi romon is hibát jelez a bejelentkezés:
kosturica írta
"Az a bajom, hogy az összes romon (kivéve a Cyanogen), ha az outgoing szervernél megadom a (POP3) 25-ös portot, ill. a mail.externet.hu kiszolgálót, akkor furcsa módon azt mondja: unable to open connection to server. Na most ennek ellenére itt van egy tovább opció, majd finish. És láss csodát azonnal elkezdi letölteni a leveleimet. Na ez a TOVÁBB opció hiányzik a Cyanogen romnál ahhoz, hogy befejezzem a konfigurálás."Tehát a unable to open connection to server hibajelenség az összes létező romon fennáll, csak a nem Cyanogen ha hibát is jelez, engedi befejezni a konfigurálást!
Egyébként te is kurvára felbasztad az agyam ezekkel a rendkívül pimasz és sértő hozzászólásaiddal, hogy várom a segítséget, mint a messiást, pedig te már elmagyaráztad, csak én nem értem. Én nem a dianás haverod vagyok, tudod? Ha picit visszaolvasol, láthatod, hogy pont nem én vagyok az, aki azonnal minden hülyeségért segítséget kér. Ez esetben sem így volt! Végignéztem az összes magyar fórumot, de erre mégsem találtam megoldást, úgyhogy nem foghatod rám, hogy lusta vagyok, de még azt sem, hogy béna. És végül, ha már megoldásokról beszélünk, akkor legközelebb konkrét megoldást írj nekem, ne olyanokat, amiken már réges régen túl vagyok!
Kösz a dumcsit!
-
kosturica
őstag
válasz
LouiS22 #11714 üzenetére
"
Lényegében édesmindegy, hogy milyen kimenő szervert használsz, ha tudsz belépési adatokat, akkor akár a pentagon smtp-jén keresztül is mehetnek a leveleid
Mi lenne, ha írnál Cyanogennak egy emailt, és rákérdeznél? Sokkal egyszerűbb, mint itt "sírni"
"
Én csupán segítséget kértem a freemail beállításában a telefonon és nem sírok. A kettő nem ugyanaz. Azt hiszem egy fórum éppen erre való. Egy levelező szerver beállítása meg semmiképpen sem egy romkészítő kompetenciája, ezért fordultam olyanokhoz itt a fórumon, akik esetleg TUDJÁK a választ. -
kosturica
őstag
válasz
LouiS22 #11698 üzenetére
Igen, de én nem a PC-n akarok freemail-ezni, hanem a telefonon, ezért nem értem, hogy mi köze az internetszolgáltatómnak ehhez -hacsak nem a mobilszolgáltatóra gondoltál (Vodafone)-. Az a bajom, hogy az összes romon (kivéve a Cyanogen), ha az outgoing szervernél megadom a (POP3) 25-ös portot, ill. a mail.externet.hu kiszolgálót, akkor furcsa módon azt mondja: unable to open connection to server. Na most ennek ellenére itt van egy tovább opció, majd finish. És láss csodát azonnal elkezdi letölteni a leveleimet. Na ez a TOVÁBB opció hiányzik a Cyanogen romnál ahhoz, hogy befejezzem a konfigurálás. Ezért azt kérdezem. van-e más kiszolgáló és port, ami működhet még?
-
kosturica
őstag
Valaki mondja meg, hogy a levelezőben freemail címnél mit kell beállítani az outgoing szervernél? Eddig a 25-ös port és a mail.externet.hu működött, de ezt a cyanogen romoknál nem fogadja el. Ez tiszta őrület!!
-
kosturica
őstag
Valaki elárulná, hogy a Cyanogen romokban hogy lehet elővarázsolni a market alkalmazást?
-
kosturica
őstag
válasz
CSiPet2 #11480 üzenetére
Még csak pár órája használom, így nem tudom. Egyébként sem megy állandóan fullon, csak ha kell, akkor ad rá kakaót. Semmilyen extra melegedést nem tapasztalok, pedig Angry birds-öztem vagy egy órát
. Állati jó ez a játék és én tul.képpen utálok telefonon játszani, de ez más, mint a többi.
-
kosturica
őstag
Ez itt kérem a RCMixHD v10 rom benchmark tesztje:
-
kosturica
őstag
válasz
r3v0Lut10n #11399 üzenetére
Nem hinném, hogy nem erre gondolt volna
!
-
kosturica
őstag
Itt olvastam ilyesmit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Két méretben debütált a Samsung Galaxy S10 FE, a nagyobbik nagyobb lett
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest